2777
2789
عنوان

مادرتون رو در 3 کلمه توصیف کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 25510 بازدید | 1074 پست

زندگیمه..حامی و پشتیبانمه. دلسوز تر از اون هیچ کس نیس.همه کاری برام کرده خیلی زحمتش دادم خیلی با مریضیم اذیتش کردم.

دوتا صلوات واسم بفرست که بدجور بهش نیاز دارم..اولی نیت سلامتی بچم..دومی نیت خونه دار شدنم..اگه فرسادی لایک کن منم برا تو بفرستم .برا همه مریضام نیت شفا و سلامتیشون صلوات بفرستوقتی احمقی و قصد دعوا داری و فک کردی همه مثه خودتن ریپلایم نکن....ادمی را ادمیت لازم است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان من الان19 سالمه باردار هم هستم ی ماه دیگ بچم بدنیا میاد کاشکی منم میتونستم مثله شماها از ...

حق داری...عزیزم...بسلامتی فارغ میشی...

مادر خوبی میشی شک ندارم.

برای سلامت کامل و شادمانی درخشان و جاودان خودم و عزیزانم سپاسگزارم  

مامان من مهربونه ولی اگه خودش چیزیو نداشته باشه برای منم نمیخواد.

مثلا مادریو میشناسم تو خونه ی بد دلره زندگی میکنه پول داد دخترش خونه ی بهتر بخره...

عمرا مامان من همچین کاری کنه که خودش تو سختی باشه  و من شرایطم بهتر.

حتی تو بچه داری هم تایه حدی کمک کرد با اینکه من تک دخترم تک نوه اس پسرم...

برای سلامت کامل و شادمانی درخشان و جاودان خودم و عزیزانم سپاسگزارم  
سلام دوستان من الان19 سالمه باردار هم هستم ی ماه دیگ بچم بدنیا میاد کاشکی منم میتونستم مثله شماها از ...

عزیزم‌منم ۲۱ سالمه پدر و مادرم‌جدا شدن از هم‌پدرم وقتی من بدنیا اومدم حتی نخواست منو ببیبنه و واسه همیشه  رفت .مادرم تمام زندگیشو فدام کرد بدون هیچ حامی . قسمت هر چی باشه ب صلاحمون بوده . سعی کن اطلاعاتتو ببری بالا بهترین مادر بشی برای بچه ت .منم خیلی وقتا مخصوصا تو بچگی حسادت ک نه اما حسرت پدر نداشتن رو میخوردم .اما خدا اینطور خواست 

2810