2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047270 بازدید | 684585 پست

لیلا جان ممکنه اسم دکتری که رفتی پیشش رو بگی ، و اینکه بهت نگفت کجا پی جی دی رو دقیق انجام میدن یا چه جنین شناسی کارش خوبه ، چون منم تقریبا همچین مشکلی دارم

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

كار خوبي مي كني ليلا جون خيالت راحت باشه كه با دكترايي كه ميخواي مشورت كرده باشي 😍ستايش جون ممنونم عزيزم 😊الان اومدم بچه ها سونو خوب بود هفته هشت هستم 😍گفتن كه ارجاع ميدن به دكتر زنان يك ماه ديگه ببينمش، يعني ميشه هفته ١٢ميخواستم ببينم شما چه تاريخايي تو ايران چه تستايي انجام ميدين؟ اخه اينا بي خيالن ...

به سلامتی لیزا جان ،،،خداروشکر ،،،مبارکت باشه 😘😍😍😍🍼🍼

اینجا هم این ازمایش ژنتیک رو انجام نمیدن فرستادن آمریکا یه مرکز خیلی مجهز که معروفه ، دکنره درست گفته کار حساسیه

دقیقا گفت حساس و باید بلد باشن ، هزینش هم خیلی گرونه اینجا لیزا ،همه جا هم انجام نمیدن خیلیییی تعداد مرکزا کمه که انجام میدن 

افسون جون عزیزم دقیقا نمیدونم سی دی ۵۶ مرتبط با چه مشکلیه اما اگه اشتباه نکنم تجویز مرتبطش همون پردنیزولون و سرم آی وی آی جی هستش......

منم بیشترین اختلاف سی دی با سطح نرمالم تو همین سی دی بود فکر کنم واسه من یه ۶-۷ واحدی بالاتر از رنج ماکزیمم نرمالش بود....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

عزیزم احتمالا مشکلت فقط و فقط این سی دی نبود......

شاید مشکل انعقادیم داشتی یا مشکل دیگه ای......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آنا جون عزیزم، حرفات چقدررررر درسته ،،، همشون همون چیزایی که من فکر میکنم یادم اون اویل که دنبال آزمایش دادن بودیم یه روز انقدر ناراحت شدم از دست اون مرکز ناباروریه که دکترشون بهش برخورد گفتم شما  یه فایل ندارین یه تیکه کاغذ نمیتونین بدید دست ما بگین شما ناباروری دارین اینم لیست آزمایشها ، هر ماه میرفتیم میگفتن خب حالا برید این آزمایشم انجام بدید بعد اومد توضیح بده که میکرو چیه گفتم اینی که شما میگی هر کی بزنه تو اینترنت هم توضیحش کامل تر میاد من که رفتم کلی کتاب خوندم در موردش دکتر نزدیک بود منو خفه کنه😂😂😂😂😂 والا بخدا ،،، اومده میگه اس رو با تخمک بیرون کنار هم میذاریم ،،،گفتم شما فکر کردی با خنگ طرفی ؟ فکر کنم همین شد موقع میکرو پرونده منو نگرفت😂😂😂😂😂 آنا جون باز خداروشکر با تو آشنا شدم کلی چیز یاد گرفتم ، وگرنه به امید اینا باشی هیچی ،،،اصلا براشون مهم نیست چند بار میکرو میکنی ... دکتر اومده میگه خب مهم نیست کیستتو در بیاری یه تخمدان دیگه داری اون جواب میده ، گفتم خب سنم چی ؟ ذخیرم کم میشه؟ گفت خب اونم هست ، انقدر تحریک میکنیم تخمدانتو بالاخره یه تخمک بدست میاد😨😓😶 یعنی فقط پول تا جاییکه میشه، برای همین نمیذارن زود همه آزمایشارو بدیم ،

لیلا جون فقط میتونم بگم خدایا خودتبه دادمون برس دکی بی مزد و منت!!!!!!!

سلام. امیدوارم همه خوب باشین. آنا جون زمانی که من واسه بارداری طبیعی گذاشتم بی فایده بود. می خوام برم سراغ اسکیمو هام. چند تا سوال ؟ کلا همه چی یادم رفته. هرهر. انتقال جنین فریزی کلا پروسه اش چند روزه است؟ می خوام ی جور تنظیم کنم زایمانم تو تعطیلات عید نباشه. برای تغذیه چی کار کنم اسکیموها بگیره؟

سوگل جون خدا شاهده وقتی اسمتو دیدم گفتم ایشالله که اومده خبر معجزه بده......

بازم شکر ایشالله به زودس خبر مامان شدنتو میدی......

عزیزم طول سیکلت بازم به کوتاه و بلند بودن پروتکلت داره......

رویا جون والا من همیشه با ال دی لک بینیم از ۷-۸ تا مونده تا ال دی آخر شروع میشد......

دکترم واسم استروژن کنژوپه ۱/۲۵ تجویز میکر که همراه با بقیه ال دیها مصرفکنم.....

حالا با دکترت مطرح کن ببین نظرش چیه!!!!!!!

سلام دوستای گلم, خانمایی که هماتوم دارین از خونریزی روشن نترسید, من جمعه صبح که بیدار شدم رفتتم سرویس توالت فرنگی پر خون شد یه لخته هم مثل جگر اندازه نصف کف دست دفع کردم, دیگه گفتم همه چی تموم شد. رفتم بیمارستان تا ظهر طول کشید تا سونو شم, قبلش ماماها میگفتن چیزی نخور شاید بری اتاق عمل من بیشتر گریه میکردم, خونریزیمم ادامه داشت. رفتم سونو همه چی خوب بود خدا رو شکر ولی هماتوم بازم بزرگتر شد. حالا من وارد هفته چهارده شدم, دکتر طرازی برام سری قبل که رفتم پروژسترون رو تبدیل به پرولوتن هفتگی کرد. هفته یازده بودم. دکنر بیمارستان گفت چرا الان پرولوتون داده و جدیدا از هفته ی شونزده میدن اونو, ولی من به حرف دکتر طرازی پیش میرم. خانم دکتر گفته بودن کموکم شیاف رو شبی یکی کنم, الان هم خدا رو شکر خونریزیم بعد دو روز قطع شد, لکه بینی هم ندارم, حالامیتونم شیافو کم کنم. دیروز از منشی پرسیدم ام فقط در مورد امپول و داروهای دیگه توضیح داد حرفی از شیاف نزد. بعد خانم دکتر گفتن بیست هفته برم سونو انومالی, اما دکتر اینجا گفت هجده هفته برو چون دیرتر خدایی نکرده اگه مشکلی باشه اجازهسقط نمیدن, چقدر راحت دکترا از سقط و مرگ جنین حرف میزنن. یه ازمایشم تو هفته پونزده, البته غربالگری اولم خوب بود خدا رو شکر.

مامانی الینا و ایلیا جون شکر که بهتری......

عزیزم تا هماتوم هست همه این اتفاقا طبیعین نگران نباش اصلا......

عزیزم سلکسان رو که هنوز شروع نکردی؟

برا من که تا وقتی سلکسان و هماتومهمزمان بودن هماتوم همچنان کوچیک نمیشد ولی وقتی هماتوم کامل رفع شد دیگه سلکسان رو با خیال راحت شروع کردم......

پس نگران نباش ایشالله به زودی هماتومتم میره پی کارش......

بابت چرت و پرت بعضی دکترا زیاد فکرتو نکمدیگه چه میشه کرد دکترامون از روانشناسی بیمار فرسخها دورن!!!!!!

امروز روز 14بود و ازمایشم منفی شد انا جون من همه کاری کرده بودم سرم ،پردنیزولون،ب6و ب12و....کیفیت جنینام خیلی خوب بود ولی  نگرفت دارم دق میکنمداروهارو قطع کنم دیگه نباید تکرار کنم ازمایشمو؟؟

مونیکا جون خدا شاهده از ناراحتی نمیدونم چی بگم......

ایشالله خدا واست جبران میکنه.....

دوستان عزیزم اومدم در مورد کیفیت جنین یه اطلاعاتی بدم ... من امروز از یه متخصص وقت گرفته بودم رفتم کلی ویزیت پیاده شدم     ولی ارزش داشت .... کسی که یه پروفسور شماره یکه اینجا در زمینه ناباروری ....کسیه که آزمایش روی تخمک انحام میده قبل از لقاحاتفاقا درمورد پی جی دی سوال کردم .... گفت دخترم چرا انقدر درگیر پی جی دی هستی .... خلاصه همه چیزو بهش گفتم و گریه ام گرفته بود از یاد آوری این چند سال بعد گفت ببین پی جی دی کار خوبیه ولی میدونی چقدرررررررررر آزمایش حساسیه ؟؟ چقدرررررررررررررر مهارت میخواد ؟؟؟ گفت میدونی خیلی از موارد میزنن جنینتو ناقص میکنن به دلیل عدم مهارت ؟؟؟ گفت اگر جایی باشی که مظمین باشی مهارت دارند در صورت زیاد بودن تعداد حنین و داشتن یه بیماری ژنتیکی انجام میدی ولی در غیر اینصورت شانس خودتو میاری پایین..چون جنین چند سلولی رو میگیرن بعد یه سلول باید ازش بگیرن خب اگه مهارت نداشته باشه باعث نقص جنین میشه یعنی جنینتو ار بین میبره ..... گفت خیلی فکرتو درگیر نکن وقتی مریضی ژنتیکی نداری چرا شانستو بیاری پایین ؟؟ قکر کن 3 تا جنین برات تشکیل شه بدی آزمایش بعد بگن ناقص ... ممکن بدونه دستکاری کردن یکیشون بگیره ... و گفت همه بیماریهارو هم نمیشه تشخیص داد .... مگر اینکه یه عالمه جنین داشته باشی و جایی بری که بدونی واقعا این کاره هستن ....که البته یه عالمه باید پول بدی .... واقعا نمیخوام ریسک کنم .... به هر حال تلاش میکنم یکیش میگیره ....والا بخوام اینهمه پول بدم برای پی جی دی میدم چند بار میکرو میکنم بالاخره یکیش میشه

لیلا جون منم با دکترت موافقم چون پی جی دی واقعا وقتی ارزش ریسک داره بخوایی از یه نقص ژنتیکی فرار کنی یعنی ترس اینو داشته باشی که خدای نکرده جنینی که+ میشه جنین مشکل داری بشه و یه آینده خیلی سخت در انتظار نی نی و مامان باباش باشه......

حالا فکر کن بعضیا برا تعیین جنسیت همچین ریسکی میکنن!!!!!

میدونی منو که سونو هیسترو کردن گفتن لایه داخلی رحمت نامنظمه برا همین گفتن ۸ تا اضافه تر بخور ... من از روز قبل لکه بینی داشتم ...ولی اونروز استرس سونوهیسترو برداشته بود یادم رفت بگم..یعنی در واقع همین روزا من باید پریود بشم ...یعنی برای من عادیهچون وقته پریودمه ...، حالا گفتن از جمعه سینافکت بزن .تلبته اگه پریود نشم...چرا من باید سینافکت بزنم ؟ چیکار میکنه ؟

رویا جون سیکل انتقال فریزت بلنده نگران نباش......

به قول خودت به خاطر نامنظم بودن برات همچین سیکلیو انتخاب کردن....

سینافکتاتو بزن و رسما که پریود شدی بعدش میری مجدد واسه سونو و سیکل انتقال.....

برا لک بینیتم نگران نباش من هر سه باربا ال دی لک بینیو داشتم......

برای من که انتقال جنین دارم این تزریق سینافکت به چه دردی میخوره ؟ از من که نمیخان تخمک بگیرن

عزیزم سینافکت ربطی به تخمک گیری نداره براس آماده سازی بدنته......

برا بعضیا این آماده سازی با سینافکته برا بعضیا بدون سینافکت......