سلام دوستای گلم, خانمایی که هماتوم دارین از خونریزی روشن نترسید, من جمعه صبح که بیدار شدم رفتتم سرویس توالت فرنگی پر خون شد یه لخته هم مثل جگر اندازه نصف کف دست دفع کردم, دیگه گفتم همه چی تموم شد. رفتم بیمارستان تا ظهر طول کشید تا سونو شم, قبلش ماماها میگفتن چیزی نخور شاید بری اتاق عمل من بیشتر گریه میکردم, خونریزیمم ادامه داشت. رفتم سونو همه چی خوب بود خدا رو شکر ولی هماتوم بازم بزرگتر شد. حالا من وارد هفته چهارده شدم, دکتر طرازی برام سری قبل که رفتم پروژسترون رو تبدیل به پرولوتن هفتگی کرد. هفته یازده بودم. دکنر بیمارستان گفت چرا الان پرولوتون داده و جدیدا از هفته ی شونزده میدن اونو, ولی من به حرف دکتر طرازی پیش میرم. خانم دکتر گفته بودن کموکم شیاف رو شبی یکی کنم, الان هم خدا رو شکر خونریزیم بعد دو روز قطع شد, لکه بینی هم ندارم, حالامیتونم شیافو کم کنم. دیروز از منشی پرسیدم ام فقط در مورد امپول و داروهای دیگه توضیح داد حرفی از شیاف نزد. بعد خانم دکتر گفتن بیست هفته برم سونو انومالی, اما دکتر اینجا گفت هجده هفته برو چون دیرتر خدایی نکرده اگه مشکلی باشه اجازهسقط نمیدن, چقدر راحت دکترا از سقط و مرگ جنین حرف میزنن. یه ازمایشم تو هفته پونزده, البته غربالگری اولم خوب بود خدا رو شکر.