2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
بچه ها این عکس پروفایلم ،عکس طالبی که من و همسر جونم پارسال کاشتیم بعد رشد کرد شد اندازه یه پرتقال تامسون  😂😂😂😂 گفتم ببین من خودم از روش میکرو برای این طالبی استفاده کردم ، یه چند تا تخم طالبی گرفتم دو تاش رشد کردن

ای جانمممممم ..  واقعا ماها دکتر شدیم رفت 

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

سلام. امیدوارم همه خوب باشین. آنا جون زمانی که من واسه بارداری طبیعی گذاشتم بی فایده بود. می خوام برم سراغ اسکیمو هام. چند تا سوال ؟ کلا همه چی یادم رفته. هرهر. انتقال جنین فریزی کلا پروسه اش چند روزه است؟ می خوام ی جور تنظیم کنم زایمانم تو تعطیلات عید نباشه. برای تغذیه چی کار کنم اسکیموها بگیره؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا عزیز من با اینکه قرص ld  میخورم ولی لکه بینی روشن هستش یعنی نمیدونم لکه بینی هستش یا پریود ببهشید وقتی با دستمال کاغذی خودمو تمیز میکنم خون روشن رو دستمال کاغذی هستش ... بنظرت سیکلمو کنسل میکنن برای انتقال جنین ؟ من ۲۲ تا قرص ld خوردم و ۸ تا دیگه باید بخورم ...، و سینافکت هم دارم که ار جمعه باید بزنم .... بنظرت این پریود هستش ؟ به اندازه پریود نیست ولی وقتی دستمال کاغذی میکشم خون روشن دارم..بنظرت با مصرف ال دی بازم خونریزی شروع میشه ؟

سلام دوستای گلم, خانمایی که هماتوم دارین از خونریزی روشن نترسید, من جمعه صبح که بیدار شدم رفتتم سرویس توالت فرنگی پر خون شد یه لخته هم مثل جگر اندازه نصف کف دست دفع کردم, دیگه گفتم همه چی تموم شد. رفتم بیمارستان تا ظهر طول کشید تا سونو شم, قبلش ماماها میگفتن چیزی نخور شاید بری اتاق عمل من بیشتر گریه میکردم, خونریزیمم ادامه داشت. رفتم سونو همه چی خوب بود خدا رو شکر ولی هماتوم بازم بزرگتر شد. حالا من وارد هفته چهارده شدم, دکتر طرازی برام سری قبل که رفتم پروژسترون رو تبدیل به پرولوتن هفتگی کرد. هفته یازده بودم. دکنر بیمارستان گفت چرا الان پرولوتون داده و جدیدا از هفته ی شونزده میدن اونو, ولی من به حرف دکتر طرازی پیش میرم. خانم دکتر گفته بودن کموکم شیاف رو شبی یکی کنم, الان هم خدا رو شکر خونریزیم بعد دو روز قطع شد, لکه بینی هم ندارم, حالامیتونم شیافو کم کنم. دیروز از منشی پرسیدم ام فقط در مورد امپول و داروهای دیگه توضیح داد حرفی از شیاف نزد. بعد خانم دکتر گفتن بیست هفته برم سونو انومالی, اما دکتر اینجا گفت هجده هفته برو چون دیرتر خدایی نکرده اگه مشکلی باشه اجازهسقط نمیدن, چقدر راحت دکترا از سقط و مرگ جنین حرف میزنن. یه ازمایشم تو هفته پونزده, البته غربالگری اولم خوب بود خدا رو شکر. 

امروز روز 14بود و ازمایشم منفی شد انا جون من همه کاری کرده بودم سرم ،پردنیزولون،ب6و ب12و....کیفیت جنینام خیلی خوب بود ولی  نگرفت دارم دق میکنم

داروهارو قطع کنم دیگه نباید تکرار کنم ازمایشمو؟؟

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت

سلام به همگي

من امروز رفتم سونو ساك باردا ري رو خانم دكتر ديد و گفت  يدونه ساك بارداري ديده شد گفت ٦ هفته هستي و قرار شد ده روز ديگه براي سونوي قلب برم

هنوزم همه اين كارها برام مثل روياس باور نميكنم معجزه خدا شامل حالم شده تصور ننميكنم كه خدا بهم بچه داده

الهي اين روزهاي شيرين قسمت همه منتظرا

مونيكا جان من ١٥ اسفند ميكروي منفي داشتم تا يك ماه اشك ميريختم و غصه ميخوردم

اما ١٥ فروردين شد اخرين پريودي من😍 خودمم يك درصدم به طبيعي فكر نميكردم ولي معجزه شد غصه نخور عزيزم اين روزها هم ميگذره

امروز روز 14بود و ازمایشم منفی شد انا جون من همه کاری کرده بودم سرم ،پردنیزولون،ب6و ب12و....کیفیت جنینام خیلی خوب بود ولی  نگرفت دارم دق میکنمداروهارو قطع کنم دیگه نباید تکرار کنم ازمایشمو؟؟

مونيكاااااا جون واي نهههه

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

سلاااام دوستای عزیزم....سلااام مخصوص به آنا جون

مونیکاااااااااا جاااااااااان خیلیییییی ناراحت شدم .... عزیزم خیلی متاسفم .... فعلا چیزی نمیگم ...الهی زودتر دلت آروم بگیره فقط بدون دعا گوت هستم

sogol جان من یه انتقال فریز داشتم تجربه ام رو میگم تا آنا جان بیاد .... انتقال فیریز خیلی راحته... با مرکز هماهنگ میکنی بهت وقت میدن بعد به من قرص استرادیول دادن روزی 3 تا از روز اول پری بعد روز 3 بود 5 بود یادم نیست رفتم یه سونو برای ضخامت اندومتر ... بعد یه بار دیگه روز 7 رفتم سونو که گفتن 4 تا استرادیول بخور بعد دوباره یه سونو روز 10 این حدودا رفتم بعد گفتن شروع کن به زدن پروژسترون بعد روز 15 دوره هم انتقال دادم و روزی 4 تا استراذیول میخوردمو شب رو شکم پروژسترون .... همین ...جنینم بلاستوسیست بود ...12 روز بعد هم رفتم آز بتا دادم...

مامانی الینا جان خداروشکر که همه چیز خوبه نگران نباش نی نی جان سالم سالم 

حنا گلیییی جون به سلامتی مبارکت باشه .... ایشالله قسمت همه ما منتظرا 

دوستان عزیزم اومدم در مورد کیفیت جنین یه اطلاعاتی بدم ... من امروز از یه متخصص وقت گرفته بودم رفتم کلی ویزیت پیاده شدم     ولی ارزش داشت .... کسی که یه پروفسور شماره یکه اینجا در زمینه ناباروری ....کسیه که آزمایش روی تخمک انحام میده قبل از لقاح

اتفاقا درمورد پی جی دی سوال کردم .... گفت دخترم چرا انقدر درگیر پی جی دی هستی .... خلاصه همه چیزو بهش گفتم و گریه ام گرفته بود از یاد آوری این چند سال بعد گفت ببین پی جی دی کار خوبیه ولی میدونی چقدرررررررررر آزمایش حساسیه ؟؟ چقدرررررررررررررر مهارت میخواد ؟؟؟ گفت میدونی خیلی از موارد میزنن جنینتو ناقص میکنن به دلیل عدم مهارت ؟؟؟ گفت اگر جایی باشی که مظمین باشی مهارت دارند در صورت زیاد بودن تعداد حنین و داشتن یه بیماری ژنتیکی انجام میدی ولی در غیر اینصورت شانس خودتو میاری پایین..چون جنین چند سلولی رو میگیرن بعد یه سلول باید ازش بگیرن خب اگه مهارت نداشته باشه باعث نقص جنین میشه یعنی جنینتو ار بین میبره ..... گفت خیلی فکرتو درگیر نکن وقتی مریضی ژنتیکی نداری چرا شانستو بیاری پایین ؟؟ قکر کن 3 تا جنین برات تشکیل شه بدی آزمایش بعد بگن ناقص ... ممکن بدونه دستکاری کردن یکیشون بگیره ... و گفت همه بیماریهارو هم نمیشه تشخیص داد .... مگر اینکه یه عالمه جنین داشته باشی و جایی بری که بدونی واقعا این کاره هستن ....که البته یه عالمه باید پول بدی .... واقعا نمیخوام ریسک کنم .... به هر حال تلاش میکنم یکیش میگیره ....والا بخوام اینهمه پول بدم برای پی جی دی میدم چند بار میکرو میکنم بالاخره یکیش میشه 

من انتقال جنین فریز دارم ... یه ماه ال دی دادن ولی نمیدونم چرا گفتن ۱۰ روز هم اضافه تر بخور با اینکه یه ورقو کامل تموم کرده بودم و از روزی که یه ورق ال دی تموم شد من لکه بینی دارم الان هم ترشحات خونابه ای دارم .. از جمعه هم قراره سینافکت بزنن اگه پریود بشم دیکه سینافکت نمیزنم و گفتن سیکلم کنسل میشه 

رویا جونم راستش لکه بینی با ال دی ممکنه پیش بیاد بعد چرا گفتن ۳۰ تا بخور ی؟  راستش فکر نکنم پریود باشه،،، نمیدونم چی بگم ،،،مدلانتقالتم با مال من فرق داره منم انتقال فیریز داشتم ولی ال دی نخوردم