2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست
یعنی من دارم از روز ۲۷ پریودم سینافکتو تزریق میکنم .،این درستهبنظرتون ؟ نباید زودتر شروع میشد ؟

عزیزم چون تعداد ال دیات زیلدتر بود دیرتر شروا کردی نگران نباش!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
Yanik جان شما کجا هستی؟ من ایران نیستم

من ایرانم، فکر کردم شما هم ایرانی آخه من اینجا دارم دنبال دکتر خوب واسه پی جی اس میگردم به هیچ نتیجه ایی هم نرسیدم ، ممنون عزیزم

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رویا جونم نمیتونی از خودشون بپرسی؟ راستش نمیدونم واقعا،،، ولی یادمه چند ماه پیش یکی از بچه های تایپیک انتقال جنین فیریز داشت بهش پورگان داده بودن ،،،پورگان داروی تحریک تخمدانه که داروی منم بود حالا نمیدونم دلیلش چیه ،

لیلا جون واسه انتقال فریز پیورگان؟؟؟؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام مجدد به همگيخواهشاً راهنماييم كنين دوباره ذهنم خيلي درگيره، من قرار بود ماه آينده برم دكتر و وارد سيكل بشم ولي امروز ديدم اين ماه مناسب تره و تصميم گرفتم همين ماه برم ولييييي فردا پريود ميشم و شنبه دكترم هست يعني روز سوم، مشكلي نيست ؟؟؟ بگيد ميتونم يا نه؟ شما كي اولين سونو رو دادين ؟ چقد فرق ميكنه كي باشه ؟؟؟

عزیزم اولین سونو روز اول تا سومه معمولا......

سلام آنا جان ببخشید دکتر این بار به من بجای مولتی دیلی پرگناکر داد گفت دیگه اگه باردارم شدی عوض نکنی بعد عزیزم ی مورد دیگه من الان پیلاتس میرم میخوام برم مجدد ثبت نام کن تا موقع انتقالم باز برم فقط من ۴خرداد خراش دارم بعد از اون اشکالی نداره که برم فشار نمیاد یموقع باعث خونریزی بشه ممنون میشم جواب بدی .............بعد خراش باید استراحت کرد آیا لطفا تجربه ات رو در این زمینه میگی

آدی جوت والا دقیقا نمیدونم......

به نظرم فعلا ثبت نام کن نهایت بعدش اگه دکترت صلاح ندونست نمیری.....

بپرسی خودش بهت میگه....

آنا جان لطفا ایمیلت چک کن

چشم عزیزم اتفاقا دیشب دیدم کلی ایمیا اومده بود و خوندم فقط فرصت نکردم جواب بدم......

لیلا جون منم با دکترت موافقم چون پی جی دی واقعا وقتی ارزش ریسک داره بخوایی از یه نقص ژنتیکی فرار کنی یعنی ترس اینو داشته باشی که خدای نکرده جنینی که+ میشه جنین مشکل داری بشه و یه آینده خیلی سخت در انتظار نی نی و مامان باباش باشه......حالا فکر کن بعضیا برا تعیین جنسیت همچین ریسکی میکنن!!!!!

مرسی آنا جونم که نظرتو دادی ، حالا با  خیال راحت و با آرامش میرم برای میکرو ، دیگه آرامش دارم که تصمیمم درسته،مرسی عزیزم 😘😘😘

آنا جون منم باور کن این قضیه تعیین جنسیت امکان نداره برام حل بشه ، نمیدونم چرا اینقدر برای بعضیا جنس بچه مهمه ، بچه که فقط یک امانت دست پدر و مادر ، کدوم ما الان موندیم برای پدر مادرمون ، خدا خودش همه رو هدایت کنه بخدا، جالب میگن دختر غمخواره،،،باور کن برادر کوچیکه من جوری از مامانم مراقبت میکرد و دنبال کاراش بود و ازش پرستاری میکرد دختر کمتر دیدم اینجوری چه فرقی میکنه ایشالله بچه سالم و عاقل خدا بده به همه آمین

لیلا جون واسه انتقال فریز پیورگان؟؟؟؟

آره آنا جون، من قشنگ یادمه و کلا شاخ درآوردم وقتی دیدم ،،اون بنده خدا هم یادم نیست کی بود ولی هی میگفت چرا بهم تحریک تخمدان دادن ، خلاصه ایشالله که به خیر گذشته باشه براش ... تابستون پارسال بود 

من ایرانم، فکر کردم شما هم ایرانی آخه من اینجا دارم دنبال دکتر خوب واسه پی جی اس میگردم به هیچ نتیجه ایی هم نرسیدم ، ممنون عزیزم

خواهش میکنم عزیزم، ولی من خودم زیاد مطمین به اینکار نبودم ، الانم که همه چیزو بررسی کردم ، میرم فقط برای میکرو دنبال اینکار نمیرم ، دیگه آنا جون هم نظر داد خیالم راحته کارم درسته ، اون هزینه و انرژی رو میذارم برای میکرو به امید خدا بالاخره یکیش میگیره ، امیدوارم شما هم به زودی دکتر خوب پیدا کنی و مامان بشی 

لیلا جون منم با دکترت موافقم چون پی جی دی واقعا وقتی ارزش ریسک داره بخوایی از یه نقص ژنتیکی فرار کنی یعنی ترس اینو داشته باشی که خدای نکرده جنینی که+ میشه جنین مشکل داری بشه و یه آینده خیلی سخت در انتظار نی نی و مامان باباش باشه......حالا فکر کن بعضیا برا تعیین جنسیت همچین ریسکی میکنن!!!!!

فقط خدارو شکر میکنم که تصمیمی که من و شوهرم گرفتیم بین خودمون موند و کسی رو در جریان کارمون قرار ندادیم. ما هزینه کردیم و تلاش کردیم برای رسیدن به خواستمون حالا اگر نشد دیگه توی دلمون نمیمونه  که ای کاش تا جوون بودیم برای رسیدن به خواستون  تلاش کرده بودیم.

میگیم ما تلاش کردیم نشد. وقتی توی دنیا مجازی بعضیا  بعضیا!!!!!! !!!!!!!!!میکنیم فکر کنید اگه کسی در جریانات  کار ما بود الان من باید چه فشاری رو تحمل میکردم

😐

یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹
فقط خدارو شکر میکنم که تصمیمی که من و شوهرم گرفتیم بین خودمون موند و کسی رو در جریان کارمون قرار ندادیم. ما هزینه کردیم و تلاش کردیم برای رسیدن به خواستمون حالا اگر نشد دیگه توی دلمون نمیمونه  که ای کاش تا جوون بودیم برای رسیدن به خواستون  تلاش کرده بودیم.میگیم ما تلاش کردیم نشد. وقتی توی دنیا مجازی بعضیا  بعضیا!!!!!! !!!!!!!!!میکنیم فکر کنید اگه کسی در جریانات  کار ما بود الان من باید چه فشاری رو تحمل میکردم😐

نازی جون،،،ترووووخدااااا به دل نگیر ،،، خدا شاهده به هیچ عنوان منظورم شما و همسرت نبودی ،،، من این بعضیا رو نگفتم که یعنی شمایی، اگه دقت کرده باشی حتی تو کامنتای قبلیت هم گفتی تعیین جنسیت کردی من اصلا در این مورد حرفی نزدم یا نظری ندادم مبادا خدای نکرده سو تفاهم بشه، نازی جان من بعضیا رو گفتم نه به شما عزیزم اول اینکه کسی رو میشناسم که سه تا دختر داره و برای داشتن یه پسر نمیدونی چه کارا که نکرد که حالا بازم به خودش مربوطه من فقط همینطوری گفتم بعضیا ،،،تروخدا ببخش ،، نباید اصلا اینم مینویشتم که سوتفاهم نشه ، من خیلی به این چیزا دقت میکنم چون همیشه میگم من که از زندگی دیگران خبر ندارم و نمیدونم تو چه شرایطی هستن پس نظر نمیدم ، یعنی در واقع یه چیز کلی گفتم مثل اونایی که راحت باردار میشن بعد سقط میکنن ، مثلا میگی بعضیا سقط میکنن، ولی باور کن منظورم شما نبودی ، امیدوارم منو ببخشی اگه باعث شدم ناراحت بشی ولی خدارو شاهد میگیرم اصلا نظرم شما نبودی ، چون واقعا بی منظور گفتم ، من همیشه تو کامنت دادن دقت میکنم خدای نکرده کسی رو ناراحت نکنم ، اینم بدون عزیزم اگه میخواستم به خودت نظرمو مستقیم میگفتم چون واقعا همچین آدمی نیستم و نظراتو اعتقادات شخصیمو برا خودم نگه میدارم😘😘😘

نازی جون ماها که سخت بچه دار میشیم و خیلی خیلی خیلی داریم از جون و مال و اعصاب و همه چیمون مایه میذاریم تعجب میکنیم از شنیدن این چیزا ، تو همین نی نی سایت تایپیک هست برای تعیین جنسیت با میکرو یا آی وی اف ، خب من تعجب کردم وقتی دیدم گفتم خدایا قربون بزرگیت ، ماها که چه هزینه هایی باید بکنیم که آیا بتونیم یه دونه بچه داشتیم و این تایپیک که میرن دنبال جنسیت ،،شما به خودت نگیر میگم من نباید اینم مینویشتم که سو تفاهم نشه ، یا مثل الان که میبینی یه عده دیگه عروسیشون پنج بار لباس عروس میپوشن هی میذارن تو اینستا و اینور اونور ، خب میگی ببین بعضیا حتی پول ندارن زندگی تشکیل بدند بعضیا دیگه اینجوری ،، عزیزم منظور این بود نه خدای نکرده شخص شما🌹

آنا جون ببخشید ک زیاد سوال میپرسم ، شما میدونی بعد از دوفاستون و سینافکت مرحله بعدی سیکل ای وی اف چیه؟الان سوم پری ام و یکشنبه نوبت دکتر دارم،داروهای اصلی سیکلمو شروع میکنه؟ میخوام بدونم حدودا چ مدت دیگه انتقال دارم ، ممنون میشم پاسخ بدی

اللهم صلی علی محمد وآل محمد