2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست

دوستای گلم..من دیگه تصمیم.گرفتم.خیلی ب خودم.سخت نگیرم و کم کم از استراحت و رختخواب جدا بشم...الان مبخام برم بازار یکم.برا نی نی خرید کنیم 😍دعا کنید مشکلی برام پیش نیاد مهربووونا🌸🌸

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بله منم با حرف دوستمون موافقم.تو کشورای دیگه مادر با خونریزی و تهدید به سقط دارو نمیدن که بچه ش بمون ...

عزيزم گفتنش خيلي راحته ولي خدا نصيب كسي نكنه با اين سختي باردار بشه و بعد اون جنين نازنيني كه اونقدر بهش عشق داشته رو با درد و رنج و عذاب سقط كنه من ترجيح ميدادم اصلا باردار نميشدم از اول تا اينكه اينهمه رنجو تحمل كنم چند ماهم از هدفم دور بشم هر بچه اي هم ميبينم ميگم اگه مونده بود سال ديگه اينقدري ميشد اينجوري ميشد .. فقط خدا بهم نظر كنه و بهم يك بچه بده وگرنه تا عمر دارم اين داغ باهامه 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزدلم ان شاالله شما هم جواب میگیرین خیلی زود.نگران نباش واقعا بدن هرکسی با دیگری متفاوت واکنش نشون ...

ممنون عزیزم امید به خدا 

البته من یه دختر وناز و خوشگل۶ ساله دارم که تمام زندگیمون هست و خدارو بابتش هر روز شکرمیکنیم بقیه اش هم تپکل به خودش هرچی خیره پیش بیاد

عزيزم گفتنش خيلي راحته ولي خدا نصيب كسي نكنه با اين سختي باردار بشه و بعد اون جنين نازنيني كه اونقدر ...

عزیزم غمت کم من واقعا درکت میکنم چون خودم پارسال پسرم و تو هفته ۱۴ مجبور شدم سقط کنم عذابی بالاتر از این که خودم رفتم پزشک قانونی و برگه سقط و امضا کردم؟ خودم با دستای خودم پسرم و ازبین بردم چون ما زوج مینوریم و هر بارداری۷۵ درصد شانس موندن بچه و۲۵ درصد ماژور بودنش هست که اختلالات خونی هست و مجبور شدیم سقط کنیم

پسرم اینقدر محکم چسبیده بود بهم که از صبح با کلی امپول و شیاف نیفتاد اخر با گریه ازش خواستم ببخشتم و ازم بگذره و بره باورت نمیشه به نیم ساعت نرسبد کیسه ابم پاره شد و افتادم رو خونریزی و بعد دفع شد، 

الان بخاطر اون درد و عذابی که کشیدم حاظر نیستم طبیعی اقدام کنم دوباره که مبادا یک درصد دوباره بچم ماژوز بشه و بخوام سقط کنم توکل به خدا امیدوارم هم برای من هم شما جایگزین بچمون و بفرسته و دلمون آروم بشه

بخاطر همین به ivfرو اوردیم که قبل انتقال از سلامت جنین مطمئن بشیم

عزیزم غمت کم من واقعا درکت میکنم چون خودم پارسال پسرم و تو هفته ۱۴ مجبور شدم سقط کنم عذابی بالاتر از ...

ممنون عزيزم از همدريت خدا به دلت ارامش بده و يك بچه سالم و باهوش كه يادت بره چه دردي كشيدي 

جنين منم با اينكه فقط 7 هفته بود ولي جدا نميشد با قطع داروها سقط نشد مجبور شدم قرص بگذارم بازم نشد ديگه اخراش بهش گفتم مامان جون تو كه اينقدر سفت چسبيدي خب رشد ميكردي حالا كه رشد نكردي و همدم نشدي برام بيش از اين عذابم نده ولي بازم نرفت نميدوني چه زجري كشيدم تا دكترم كشيدش بيرون 

هرجا رفتم سونو گفتن حيف باشه بهترين جا لانه گزيني كرده بود و اگه ميموند اصلا مشكل افتادگي جفت ... نداشتي  

الانم وحشت دارم برم سونو ميترسم بگند بازم بقايا داري

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
آغا آغا اگر دستم آنژیوکت نبود با ماهیتابه آنا خدمتت می‌رسیدم ولی یواش میزدم نی نی دردش نیاد😂😂😂😂

😅😅😅😅😅خب بابامنتظرم چکارکنم ،ترس و امیددارن باهم مبارزه میکنن😂

ممنونم عزيزم انشاالله من كه بعد از اين فقط بخاطر مادرهامون كه انقدر غصه مارو ميخورن ادامه ميدم توكل ...

انشالله به حق دعاهای مادر مهربونتون به زودی دو تا نی نی قند و نبات تحویل مامان بزرگ میدی تا حسابی خوشحال بشه🙏🙏🙏🙏

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
عزیزم من بخاطر طول سرویکسم ک گفتن کم هست..دکتر گفت باید شیاف بذاری تاهفته36...ولی بعد ک سونو مجدد دا ...

عزیزم اخرین بار طول سرویکست چند بود؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
اره ایشونم میگفت محیط رحم من اسیدیه علوی دکتر خوبی بود برای منم تلاش خودشو کرد ولی نشد.قدیما پاکروش ...

پاک روش خیلی دکتر قدیمی هست.

هنوزم به سختی بیمار میگیره ولی همسر جان با دکتر آقا موافق نیست خودم هم اذیت میشم راستش..

خیلی پیر و بد اخلاق شده 

بچه های فامیل ما که دکتر باعث شده به دنیا بیان الان دارن ازدواج میکنن  اون موقع من باهاشون میرفتم دکتر البته نوجوان بودم.

(وای چقدر پیر شدم خدایی😂)

آغا آغا اگر دستم آنژیوکت نبود با ماهیتابه آنا خدمتت می‌رسیدم ولی یواش میزدم نی نی دردش نیاد😂😂😂😂

تو هنوز سرم داری؟

ای داد...

زینب جان و بقیه دوستان هرکی جواب سوالمو میدونه ممنون میشم بگه من ازمایش فریتین و ویتامین دی دادم و ...

سلام تارا جان دکتر من گفت بعد یه مدتی دارو دیگه جذب بدن نمیشه بخاطر همین به من دوز ۵۰۰۰ داد ماهی یک عدد وقتی هر روز مصرف میکنید اشباع میشه جذب نداره