2777
2789
عنوان

راهنمایی خرید امتیاز مسکن ملی

| مشاهده متن کامل بحث + 9502 بازدید | 47 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما خریدین بلاخره؟ راضی هستین؟

راستش من نصف امتیاز خواهرمو خریدم از شانس من پیامک واریز اومد ولی بعدش گفتن زمین نیست باید صبر کنید هنوز که هنوز زمین نیست، 

ولی خودمون ماهدشت کرج امتیاز داریم با خواهرم  هم ثبت نام کردیم  مال ما گفتن ابان404تحویل میدن تا الان تم 190تومن دادیم 

در کل خوبه خورد خورد خونه میخری  

راستش من نصف امتیاز خواهرمو خریدم از شانس من پیامک واریز اومد ولی بعدش گفتن زمین نیست باید صبر کنید ...

عزیز میشه راهنمایی کنین...آیا به صرفه هست واریزش؟ آخه میگن آخر سر دولت به قیمت روز حساب میکنه باهات

عزیز میشه راهنمایی کنین...آیا به صرفه هست واریزش؟ آخه میگن آخر سر دولت به قیمت روز حساب میکنه باهات

اگه شرایط خرید خونه رو دارید پول به جا بدید با فروش ماشین و طلا و...خونه بخرید بهتره   اگه ندارید ولی  هر چند ماه پنحاه تومن میتونید پرداخت کنید چون شرایطش اینه 

البته ما ماهدشت هستیم میگن هر چند ماه صد تومنی هم داره که سنگینه 

اگه شرایط خرید خونه رو دارید پول به جا بدید با فروش ماشین و طلا و...خونه بخرید بهتره اگه ندارید ول ...

به من گفتن هر سه ماه چهل تومن تا دوسال..

چهارصد تومن......معلوم نیست خودشونم نمیدون چی به چیه...

خیلی کم فروخته چون من شیرازیم همین امروز امتیازمو ازم ۸۰۰میلیون خریدن

سلام خوبین ببخشید میشه درخواست دوستیم قبول کنین من سبز شدم برای فروش راهنمایی میخوام چون نمیتونم اقساط رو بدم لطفا بهم پیام بدین ...چجوری باید بفروشم بعد تو دفترخونه چی بنویسم هیچی نمیدونم ممنون میشم