2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
آخه منم از بس درگیر سرم زدن و دکترم روزا و کارایی که باید انجام بدم از دستم میره خدا به بچه م رحم ک ...

زينب جون من به اميد خدا فردا انتقال دارم البته با بيهوشي 

بعد من ساعت ٦صبح بايد استراديول بخورم چكار كنم ؟آخه گفتن از ١٠شب چيزي نخورم؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیز شما میدونی مسکل افت بتا که تا مرحله ساک هم نمیرسه ایمنیه یاانعقادی؟

گلم اینو خود دکتر ها هم نمی دونن و بیشتر حدس میزنن

ولی تو مراحل اولیه اغلب مشکل محتوای ژنتیک ضعیف جنین هست و در مراحل بعد بحث انعقادی مطرح میشه 

خیلی خیلی خیلی بحث زیاد هست روی تمام این ها عزیزم

زينب جون من به اميد خدا فردا انتقال دارم البته با بيهوشي  بعد من ساعت ٦صبح بايد استراديول بخور ...

سلام به سلامتی دوستم انشاالله مثبت بشی...میتونی با ی قلپ آب بخوری مشکلی نیست.فقط ب تکنسین بیهوشی یادآوری کن

سلام بچه هاهرکی تونست لطفا راهنمایی کنه،من روز۷ انتقالم ازروزاول روزی دوتا شیاف پروژسترون و یه قرص اسپرین ویه امپول پی دکسان مصرف میکنم خیلی خییییلی معذرت میخوام تقریبا پنج شایدم شش روزه ک همراه بادسشویی شماره ۲ یه مایع نارنجی هم دفع میشه کسی تاحالااین طوری شده؟میدونیدعلتش چیه معمولیه یانه ب دکترم بگم؟پروژسترونام مقعدی هستند

عزیزم چقدر ناراحت شدم  اینجوری که خیلی اذیت میشی مامان صبور  الهی خدا بهت قوت بده و خیلی ...

بستری که چند تا بیمارستان رفتم آخری گفت اگر هر روز تو خونه سرم بزنی و هفته ایی یک بار آز خون و ادرار بدی بهتره، خودم هم از محیط این جوری بیشتر حالم بد میشه

سرم هر هر روز بین 8 تا 10 ساعت در روز تو دستم هست، روزی 2 لیتر، 1 قندی نمکی با دمیترون، 1 نمکی 

ان شاالله حال نی نی های شما و همه و نی نی منم خوب باشه و این بار رو به سلامت زمين بذاریم

خدا قسمت همه منتظرا یه بارداری راحت و آسون بکنه

سلام به سلامتی دوستم انشاالله مثبت بشی...میتونی با ی قلپ آب بخوری مشکلی نیست.فقط ب تکنسین بیهوشی یاد ...

فداي شما عزيزم مرررسي انشالله شما هم اين دوران رو به سلامت بگذروني 

ممنووون پس با خيالت راحت ميخورم عزيزم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
مرسی عزیزم، خدا خیرت بده، امروز رگ جدید تو دستم به زور پیدا کرد حن الا از روی اسمش حداقل ترکیبات ...

زینب جون من به همسرم نشون دادم گفت ترکیب ب شیش و دوکسیلامین هستش که متاسفانه تو بازار دارویی ایران نیست. منم خیلی امیدوار بودم بگیرم روبراه بشم😢😢گفت برای تهوع های بارداری مقاومت به درمان استفاده میشه. خوراک خودمون بود

فداي شما عزيزم مرررسي انشالله شما هم اين دوران رو به سلامت بگذروني  ممنووون پس با خيالت راحت م ...

آره قربونت برم.نگران نباش قرص تیروئیدی چیزی داری بخور با یک قلپ آب.من خودم پرستارم میدونم مشکلی نیست...

ممنون گلم ولی به احتمال خیلی زیاد دیگه رویان ادامه نمیدم  نخود پخته و قاووت و شیره انگور و ... ...

خیلی عالیه گلم آقایون هر جی تقویت بشن کمه، فقط طبع همسرتون رو هم بدون که اگر گرم هست کنارش مصلح خنکی هم مصرف بشه

همسرم طبعش گرم بود دکتر سنتی چیزای خنک هم میداد، البته غیر از کاسنی چون اعتقاد داشت کاسنی مردها رو بی جون می کنه

یادمه خاکشیر جزء چیزای روزانه ش بود واسه کبد چربش هم حجامت می کرد، چون کبد چرب هم روی تعداد و تحرک و کلا کیفیت اسپرم اثر منفی داره 

آره قربونت برم.نگران نباش قرص تیروئیدی چیزی داری بخور با یک قلپ آب.من خودم پرستارم میدونم مشکلی نیست ...

فدات بشم 💋خدارو شكر تيروييد ندارم 

مرررررسي از راهنماييت گلم صبح به اميد خدا ميرم انشاالله همگي حاجت روا بشيم ❤️❤️

سلام عزیزم مامان خانوم ، اگه بدونی چه ذوقی میکنم تیکرتو میبینم هم برای شما و هم برای دوستان گل دیگم ...

ای جااااااانم عزیزم، یادمه آرزو داشتی نی نی ت تراسو ببینه و بهم بزنه

یادش بخیر خدا رو شکر، الان منم این قدر خوشحالم اینا رو میگی، ان شاء الله خدا دختر گلت و همه عزیزانت رو یک عمر با عزت و با برکت کنارت نگه داره

بجه ها من دارم از استرس دیوونه میشم.نمیدونم این سندروم داون دیگه از کجا پیدا شد.اگه یه چیز روتین هست چرا فقط تو آزمایش من انقدر ریسکش بالاست.خدایا کمکم کن بعد از این همه بدبختی باردار شدم حالا بگن سندروم داون!!!!!