2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047253 بازدید | 684583 پست

خانما شما پرگنازون هم میخورین از هفته چند ؟؟

دکتر به من داده من اخر هفته ۱۳ هستم 

قرص اهن هم داده گفته از هفته ی ۱۶ بخور شما اهن رو از کی خوردین ؟؟؟

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
اگه مشکل نداشتی که بهت نمیداد اگه رنج متوسط هم باشه پرد میدن

آخه آزمایش های ایمنی انعقادی رو دوماه بعد انتقال منفی قبلیم دادم همه چی اوکی بود فقط یه سی دی مارکر بالاتر از رنج بود 

من اون سی دی رو دوباره تکرار کردم چون گفتن ممکنه اثر همون انتقال قبلی باشه ، این سری جوابش نرمال بود حتی a n a هم دادم اونم نرمال بود با این وجود دکتر گفت واسه اطمینان سرم و پرد داشته باش، برای همین میگم

خداجونم شکرت       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عصبانی نشی ها سندروم داون که که شماره۲۱هست نوشته نرمال ریسک ،اونم مشکلی نداره؟

عزيز دل من وقتي نوشته نرمال ريسك يعني مشكل نداره ديگه . 😍😍😍

ببين سهيلا جون عصباني نشيها ، يك حسي بهم ميگه آزمايش غربالگري براي خودت هست ان شا الله . 😂😂😂

دوستان کسی هست پرژسترون ایرانی استفاده کنه ؟؟؟خوبه ؟؟

دیگه خارجی گیر نمیاد یا چند تا دونه بیشتر نمیدن که پنج روزم نمیشه😕😕

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
عزيزم اگر طبعت گرم و تره مبادا گرمي زياد بخوري اشتباه منو نكن خيلي بده اونوقت گرمي غلبه پيدا ميكنه و ...

محیا جون اصلا نمیتونم بخورم برای همسرم تقویتی همه چی میدم 

اون مشکلی نداره میخوره 

خودم نمیتونم ولی وقتی میبینم همه قبل پانکچر عسل و خرما و اینا میخورن عذاب وجدان میگیرم که من نمیتونم بخورم 😅😅

خداجونم شکرت       
ارمغان چون دفعه قبلم سه تا گذاشتن و هر سه تا بلاست شد بعد دكتر چوبساز موقع انتقال گفت بلاست رو معمول ...

تارا جون من اتتقال قبلم با جنین شناس صحبت کردم گفت الان نمیتونین بگیم امکان فریز هست یا نه چون از تقسیم سلولی جنین مطمئن نیستیم 

ولی روز انتقال گفتن میشه مجدد یکی رو فریز کنیم 

میگم شاید به امکانات جنین شناسی و کیفیت جنین بستگی داره 

سرم ای وی ای جی بد نیست ک اون فقط ایمنیتو بالانس میکنه و در حد تعادل نگه میداره  ببین ویتامین ...

ویتامین دی و خودم دادم که کم بود دو هفته یکبار خانوم دکتر آمپولشو داد میزدم 

میبینی بهار جون همه چی اوکی بود ولی نشد 

خداجونم شکرت       
اگه جنین کیفیت تقسیم سلولی اوکی باشه به مشکل نمیخوره

ارمغان جون خوبي ؟ خانمي خيلي ناراحت شدم منفي شدي ، اصلا به زيونم نميومد بيام برات پست بگذارم ، ان شا الله كه خيلي زود شما و همه دوستان نتيجه بگيريد .

عزیز دلم خیلی ناراحت شدم روز آزمایشت چند بار اومدم ببینم چی شد سراغتو از بچه ها هم گرفتم ارمغان جون ...

سلام بهار جون خوبی؟پرنسس کوچولو حالش خوبه❤؟

ممنونم بیادمی😘🙏🙏

پس احتمالا از روي صداقت گفته نميشه منظورش همين بوده كه بعد از فريز دربياد خراب ميشه 

بازم تحقیق کن بپرس 

برای من که اینطور بود 

خودمم که فکر میکنم میبینم واقعا جنین چن بار میتونه ذوب بشه و فریز بشه 

معلومه کیفیتش میاد پائین

خداجونم شکرت       
اون ب کنار دوروز پیشم آزمایشای هفت ماهگیو دادم دفع پروتئین traceنشون داده میترسم از اونم تازه ۲۷ هفت ...

عزيزم براي من هم يك بار آزمايشم اينطور شد ، خودم خيلي ترسيدم ولي با توجه به فاكتورهاي ديگه آزمايشم دكتر گفت مشكلي نداره و يك بار ديگه ماه بعدش تكرار كردم و خدا رو شكر مشكلي نبود .

ارمغان جون خوبي ؟ خانمي خيلي ناراحت شدم منفي شدي ، اصلا به زيونم نميومد بيام برات پست بگذارم ، ان شا ...

ممنونم مامان سبحان تا الان که شانس باهام نبوده خدا باید بخواد 

شما چیکار میکنی با دوتا بچه کوچیک؟دخملی به داداشش حسودی نمیکنه ؟