2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047215 بازدید | 684581 پست
فدات عزیزم ، دفعه سومم بود ،بهار حالم بده همش احساس میکنم این سری همه کار کردم نشد با چه امیدی ادامه ...

عزیزم منم دفعه سوم گرفت اصلا نا امید نشو مطمعن باش مامان میشی پس اونی ک ۱۰ بار یا بیشتر انتقال داده و نشده چی بگه

امید و توکلت ب خدا باشه و انرژی مثبت برای خودت بفرست 

با طرازی ادامه بده من خیلی باهاش آرامش داشتم ایشالا ک دستش برای شما هم خیر باشه و بزودی مامان بشی🙏

چرا اتفاقا بهم سه تا سرم داده بود  آزمایش ایمنی انعقادی دادم انعقادی مشکل داشت دکتر بهم گفت غل ...

سرم ای وی ای جی بد نیست ک اون فقط ایمنیتو بالانس میکنه و در حد تعادل نگه میداره 

ببین ویتامین دی بدنت چجوریه؟ برای من کم بود و برای انتقال سوم خودم ب دکتر گفتم کمه و اونم برام ۳ تا آمپول دی نوشت 

ویتامین دی تو بحث لانه گزینی خیلی مهمه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بهار گلی خوبی؟ شما بودی تراس خوشکل داشتین؟ دیشب به یادت بودم

سلام عزیزم مامان خانوم ، اگه بدونی چه ذوقی میکنم تیکرتو میبینم هم برای شما و هم برای دوستان گل دیگم

چشات خوشگل میبینه عزیزم ،اتفاقا دخترم عاشق تراسمون هست هر وقت نق😂میزنه میبرمش تو تراس ساکت میشه بچم از الان عاشق گل و گیاه شده😊🌷

خیلی خوشحال شدم عزیزم سنت کمه امیدوار باش خیلی وقت داری.من  امیدوارم شوهرت درمان بشه و طبیعی با ...

عزیییییزم قربون دل دخترت حتما خدا به خاطر دل مهربون دخترتم که شده معجزشو دوباره قسمتتون کنه

خدا جونم شکرت...
دوستان من منفی شدم حدسم درست بود بتام 2و رنج آزمایشگاه بالای ۱۰ مثبت

عزیز دلم خیلی ناراحت شدم روز آزمایشت چند بار اومدم ببینم چی شد سراغتو از بچه ها هم گرفتم

ارمغان جون تو امسال مامانی شک نکن فقط تلاشتو ادامه بده و توکلت ب خدا باشه ما خدای خیلی مهربونی داریم

نه بابا راحت باش، دوستانی اینجا هستن تو اروپا و کانادا انتقال دادن، هیچ کدوم از مراقبت های ما رو نکر ...

ببخشیدزینبی جون امروزروزهفت انتقالم ولی هیچ علائمی ندارم،طبیعیه آیا؟؟

ببخشیدزینبی جون امروزروزهفت انتقالم ولی هیچ علائمی ندارم،طبیعیه آیا؟؟

عزیزم دنبال علائم نباش اونم تو روز هفت توکلت به خدا باشه خیلیا بدون علامت مثبت شدن من الانم علامت خاصی ندارم به جای دنبال علامت بودن به فندوقات انرژی مثبت بده حتما مثبت میشی 

خدا جونم شکرت...
اون ب کنار دوروز پیشم آزمایشای هفت ماهگیو دادم دفع پروتئین traceنشون داده میترسم از اونم تازه ۲۷ هفت ...

نمیدونم گلم اطلاعی ندارم در این مورد...ان شاالله که مشکلی پیش نمیاد❤فکرکنم @rakhsh67     هم یه همچین چیزی میگفت ولی مطمئن نیستم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
قشم بدون نسخه هم میدن ؟

نمیدونم عزیزم من نسخه داشتم...اگه کاری از دستم برمیاد بگو گلم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم