2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047307 بازدید | 684586 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم.فقط توکل بخدا کردم ..دکترا ک ی جواب درست به آدم نمیدن ک دل ادمو قرص کنن..من.همش استرس دا ...

بهش نگفتی ک همه برا سرکلاژ سونو شکمی میشن چرا من واژینال ؟؟ منم برا طول دهانه رحم فقط ی بار اونم تو هجده هفته آنومالی و از رو شکم ۳۵ بودش . میگم عزیزم من امروز ۲۲ هفته هستم ولی جنینم هیچ حرکتی نداره خیلی نگرانم . من ی هفته از شما کمترم گلم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
آره حتما برین . زن هستش یا مرد ؟

زن

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بهش نگفتی ک همه برا سرکلاژ سونو شکمی میشن چرا من واژینال ؟؟ منم برا طول دهانه رحم فقط ی بار اونم تو ...

میگه شکمی معتبر نیست😕بخدا کاش منم.نرفته بودم..کل وجودم شده استرس و فکر

عزیزم.یعنی اصلا تکوناش حس نمکنی یا امروز حس نکردی ؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
رفتین بهم خبر بدین خیلی نگرانتونم شمام مث خواهرمین بخدا

فدات عزیزم باشه حتما🌸🌸

میگه شکمی معتبر نیست😕بخدا کاش منم.نرفته بودم..کل وجودم شده استرس و فکر عزیزم.یعنی اصلا تکوناش حس ن ...

ن اصلا حس نمیکنم . فقط بعضی وقتا ی تقی میزنه همین و هر روزم نیستش .خیلی نگرانم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
میگه شکمی معتبر نیست😕بخدا کاش منم.نرفته بودم..کل وجودم شده استرس و فکر عزیزم.یعنی اصلا تکوناش حس ن ...

برا شما حرکتاش چجوره ؟

ن اصلا حس نمیکنم . فقط بعضی وقتا ی تقی میزنه همین و هر روزم نیستش .خیلی نگرانم

خب همون ی کوچولو هم.حس میکنی خوبه..منم اوایل فقط خیلی کوچولو روزی یکی دوبار حس میکردم.تا چندهفته اینطوری بود بعد دیگه زیاد و قوی شد حرکاتش

خب همون ی کوچولو هم.حس میکنی خوبه..منم اوایل فقط خیلی کوچولو روزی یکی دوبار حس میکردم.تا چندهفته این ...

حرکاتش الان برا شما چطوره ؟ هر روز هستش روزی چن بار ؟

حرکاتش الان برا شما چطوره ؟ هر روز هستش روزی چن بار ؟

اره الان برامن دیگه حرکاتش واضحه کاملا و هرروز هست..معمولا زیاد تکون میخوره..ولی گاهی روزا هم میشه چندساعت هیچ حرکتی نکنه

اره الان برامن دیگه حرکاتش واضحه کاملا و هرروز هست..معمولا زیاد تکون میخوره..ولی گاهی روزا هم میشه چ ...

خدا ک برا منم اینجور بشه واقعا نگرانم ک چرا اصلا حرکتی نداره

خدا ک برا منم اینجور بشه واقعا نگرانم ک چرا اصلا حرکتی نداره

نگران نباش عزیزم.هنوز وقت داری برا حس کردنش..بعدهم نی نی که حرکت داره ولی خب تو حس نمیکنی ..دکترم میگفت تو ک.نمتونی تمام.حرکاتو حس کنی تو حالت بیداری ک باشه مدام حرکت میکنه ولی فقط ضربه های قوی حس میشه