2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047208 بازدید | 684581 پست
سلام.عزیزم..اره رفتم دکترم میگه باید سونوت تکرار کنی ک اگه بازم در حال کم شدن باشه حتما سرکلاژ بشی. ...

آره حتما همین امروز برو ی سونو دیگه . بازم گفتش ک سونو واژینال بشو ؟؟؟ گفتش اگه خدای ناکرده مث همین سونوی قبلت باشه باید سرکلاژ شی ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره حتما همین امروز برو ی سونو دیگه . بازم گفتش ک سونو واژینال بشو ؟؟؟ گفتش اگه خدای ناکرده مث همین ...

اره واژینال دیگه...میخام برم دکتر وفائی..میگن خیلی تشخیصش خوبه..عصر برم اصرار کنم ببینم نوبت بهم میده

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
@نفسی835     من ک دلم برات روشنه ک همه چیز خوب پیش میره

ممنون عزیزم.فقط توکل بخدا کردم ..دکترا ک ی جواب درست به آدم نمیدن ک دل ادمو قرص کنن..من.همش استرس دارم دکترم لبخند میزنه میگه نگرانش نباش..فوقش سرکلاژ میشی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
آخی عزززززیزم به سلامتی مبارکش باشه  💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

مرسي گلم زير نظر دكتر خودمونه

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
گلم بهت ال دی میدن، اگر رفع شد چه بهتر اصلا آندومتریوما نبودن، اگر رفع نشدن یعنی آندومتریوما هستن ک ...

اینارو حتما انجام میدن برام؟ یا خودم باید بگم

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
بله

درخواست دوستی فرستادم اگه امکانش هست قبول کنید بتونم بهتون پیام بدم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
اره واژینال دیگه...میخام برم دکتر وفائی..میگن خیلی تشخیصش خوبه..عصر برم اصرار کنم ببینم نوبت بهم مید ...

آره حتما برین . زن هستش یا مرد ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود