من الان باردارم ودمین بچمه،خانواده شوهرم هم آدمای بی شیله پیله ای هستن،بعد چند وقت پیش دوتا لباس که خودش واسه نوه ی دختریش که دخترم هست بافته بود وآورد گفت حیفه اینا رو چندبار بیشتر نپوشیده آوردم اگردوس دارین بردارین واسه بچتون،لباساشم قشنگه بد نیس اما معلومه زیاد تن کرده،من کلا از لباس دست دوم بدم میاد اما اونجا معذب شدم بگم ومادرشوهرمم اصرارکرد بردار حیفه قشنگه و... وشوهرمم اونجا بود اونم که اصلابنده اینچیزا نیست واونم استقبال کرد،منم دیگه مجبوری توی تعارف برداشتم،اما اصلا دوسشون ندارم وخودمون واسش لباس گرفتیم همه چیز،حالا چیکار کنم بنظرتون؟شما بودین بدتون میومد یا نه ؟؟
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
جدی ینی اینقدر بده؟؟خودم از وقتی آوردمشون همش اعصابم خورده ونمیخوام اصلا ولی رومم نشد پس بدم.اما اگر ...
چه اهمیتی داره اونا چی فکر میکنن مهم اینکه دخترت با ارزشه
بنداز بره
میگن بچه بوس نکنید هزار تا بیماری میاره یا لباساشو قبل پوشوندن بشورید چون پوست بچه حساسه حالا شما ک دستت ب دهنت میرسه میخوای لباس استفاده شده تن بچت کنی؟
دوستان عزیزم بینهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا