2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047215 بازدید | 684581 پست
حرکاتش الان برا شما چطوره ؟ هر روز هستش روزی چن بار ؟

عزیزم یک نوشیدنی خنک شیرین بخور چند قدم راه برو ، بعد به پهلوی چپ بخواب.

هر وقت شک میکنی و نگران‌میشی.

صداش در میاد🥰

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عه چه خوب ایشالا تا آخرش براش به خوبی پیش بره سالم بیاد تو بغلش  چند تا جنین براش گداشتن؟ دکتر ...

ممنون ٣تا گذاشتن 

يدونه بلاست ٢تا ٤روزه

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگران نباش عزیزم.هنوز وقت داری برا حس کردنش..بعدهم نی نی که حرکت داره ولی خب تو حس نمیکنی ..دکترم می ...

خدا ک اینطور باشه

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم یک نوشیدنی خنک شیرین بخور چند قدم راه برو ، بعد به پهلوی چپ بخواب. هر وقت شک میکنی و نگران‌می ...

میخورم ولی هیچ من ک کلا ب پهلوی چپ هستم و اصلا رو راست و کمر نمیخوابم و همش رو پهلوی چپ هستم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

دوستان يك سوال دارم براي دوستم 

تو پروسه انتقاله دكتر نصر بهش دو تا ديفرلين داده كه دو ماه پشت سرهم 21 سيكل بزنه  دومي رو هم زده خودش فكر مكنه نبايد پريود بشه بعد ديفرلين دوم ولي الان لكه ديده چند روزم به موعد پريودش مونده 

الان سوالش اينه بعد ديفرلين دوم نبايد پريود بشه؟ پس اين لكه ها چيه؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام به ازای هر بیست کیلو یه سرم میدن، مثلا اگه ۶۰ کیلو باشی سه تا و ۸۰ باشی چهار تا

مطمئنی دقیقااینجوری محاسبه میشه عزیزم؟پس چرادکتررزاقی ب من دوتا۵میلی(۵رویادمه واحدش نمیدونم میلی هست یانه ) داد؟من۶۸کیلوبودم،یعنی کم بوددزش برام؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
عزیزم یک نوشیدنی خنک شیرین بخور چند قدم راه برو ، بعد به پهلوی چپ بخواب. هر وقت شک میکنی و نگران‌می ...

مشکل اینجان ک من قند هم دارم و انسولین میزنم البته کنترل شدس

بچه هاشماتاحالاشنیدین بچه ۵ماهه بدنیابیارن وزنده بمونه،یه خانومی دوقلوبارداربودب علت فشاربالاتوای سی یوبستری شدبعدگفتن هرچ زودتربایدسزارین شه وبچه هاتودستگاهن،واسم خیلی عجیب بودتاحالانشنیده بودم همچین چیزی

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

سلام میشه راهنمایی کنید من روزدوم انتقال هستم دکتربهم گفت سه روزاول استراحت مطلق داشته باش،این استراحت مطلق یعنی همش درازکش باشم؟نمیشه بشینم؟یاهمش طاق بازباشم یاب پهلوهم میشه خوابید؟

بچه هاشماتاحالاشنیدین بچه ۵ماهه بدنیابیارن وزنده بمونه،یه خانومی دوقلوبارداربودب علت فشاربالاتوای سی ...

یعنی میگی الان زایمان کرده؟اره خدا بخاد زنده میمونه. ولی خیلی سخته چون کاملا نارسن 

البته منم.سوالم.همینه ک.زودترین موقعی ک.میشه بچه رو دنیا اورد و بمونه چ هفته ایه؟ 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

عزیزم..ازمایش دادی؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
مطمئنی دقیقااینجوری محاسبه میشه عزیزم؟پس چرادکتررزاقی ب من دوتا۵میلی(۵رویادمه واحدش نمیدونم میلی هست ...

من از دکتر اینطوری شنیدم حالا ممکنه به علت شدت و ضعف ایمنی بدن، مقدارش کم و زیاد بشه

ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟
دوستان يك سوال دارم براي دوستم  تو پروسه انتقاله دكتر نصر بهش دو تا ديفرلين داده كه دو ماه پشت ...

من سری قبل که دیفرلین زدم فرداش پریود شدم، منم روز ۲۱ زدم، بعدش به دکترم اطلاع دادم، قرار بود داروهامو از روز دوم پری شروع کنم از روز پنج گفت بخورم، ایشونم بهتره اطلاع بدن

ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟

سلام به همه

بچه ها به لطف خدا بالاخره بعد اینهمه انتقال و پانکچر امروز جواب ازمایشم مثبت شد صبح واسه همه خیلی دعا کردم

از الان ببعد باید چکار کنم؟مامانایی که مثبت شدید کی رفتید مطب؟

ماهی جان روال دکتر نصر چیه؟شما کی رفتی مطب؟منشی بمن گفت هفته ۱۳ برم بنطرم خیلی دیره

عزیزم من هر از گاهی دل درد شدید پریودی هم دارم دیشب از درد نتونستم بخوابم چکار کنم؟

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت