2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047388 بازدید | 684597 پست
منم نمیخواستم برم ولی میگن نری واکسنارو نمیزنن برا نی نی

نه بابا بی خود کردن😬😬😬😬 از من موثق بشنو نیازی نیست بری، پیش دکتر میری کافیه

اینا برای سامانه سیب و بالا رفتن آمار خودشون میگن که مجبور بشیم بریم، خودم یه مدت بهداشت بودم واسه همین میگم با خیال راحت نرو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شکم بند بارداری پاک سمن از کالای پزشکی سرپا ایستادن و توالت ایرانی مطلقا ممنوع

ممنون.عزیزم.لطف کردی🌸

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
نفسی جون من ایندفعه رفتم دکتر بهم گفت حتما بگیر. شکم بند بارداری حالا بعضیا می گن کمربند ولی در اصل ...

ممنون گلم.🌸.پس حتما کاربردش خوبه ک خیلی دکترا توصیه میکنن

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام دوستان خوبین  من بالاخره رفتم تو سیکل انتقال جنین  آمپول دیفرلین رو ۲۱ قاعدگی زدم&n ...

گلم به سلامتی، آمپول رو به خاطر دوز بالای استرادیول بهت دادن

زدنش هم کاری نداره، آمپول رو بگیر دستت و 90 درجه چهار انگشت از سمت راست یا چپ ناف فاصله بده و بزن 

فقط بعدش فشار نده روشو

از الان بگم کبود میشه بعد یه مدت اطراف نافت نترسیا

بچه ها من به کمر میخوابم ببخشیدا انگار ناهاری که خوردم میاد بالا

حالت تهوع ندارم ها

ولی انگار رو دلم مونده

چیکار کنم؟

بعد سرگیجه که گفتم دارم به کمر میخوابم به نظرم حس میکنم تنم مور مور میشه یا یهو انگار زیر دلم خالی میشه

کسی اینجوری بوده؟

ان شاالله خوش خبری گلم، منم درکت می کنم می فهمم چی می گی ولی دعا می کنم هیچ وقت در حدی که من حالم ب ...

ایشالله مال شما هم به خیر و خوشی میگذره

میدونم ویار خیلی بده

ماها از سر استرس دنبال چه چیزایی که نیستیم

گلم اگر  tsh ت مشکل داشت اون وقت معنی دار میشد، ولی صحبت زرنانی درسته، فقط یه نکته هست من خودم ...

البته همون موقع بعد مثبت شدنم نوشت tsh با فواصل زمانی کم تحت کنترل قرار بگیره که دیگه کار به اونجاها نرسید

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

سلام خانما من ماه بعد انتقال جنين دارم فريز شده و نميدونم چم شده ممش يهو نگران ميشم دلم ميگيره كيا با ميكرو بار اول باردار شدن مشكلتونو ميشه بگيد من كه خيلى نا اميدم وقتى ميبينم خيلي ها جواب نگرفتن دلم اشوب ميشه😢😢

مرسی عزیزم توضیحاتت رو سیو کردم، فقط تلفظ لاتین پساری رو هم میذاری بی زحمت، چون من تا الان فکر می کر ...

Pessary: یه وسیله تقریبا پلاستیکی شبیه حلقه (شبیه کاندوم های زنانه) است ک علاوه بر اینکه در درمان حمایتی سرویکس کوتاه کاربرد داره کاربردهای بیشتری از جمله افتادگی های مثانه و پرولاپس و حتی گاها یه نوعش برای دارو درمانی استفاده میشه

بچه ها دکتر بهم گفت اچ دی بخورم پریود شدم روز دوم برم برایه شروع انتقال جنین دیروز یه دونه خوردم قبلشم قرص دنیترون بعدش قرص راینتدین خوردم داشتم از معده درد تهوع میمردم تاشب دوتا دیگه راینتدین یه دونه دیگه قرص دنیترون بایهدونه ویتامیین ب6 خوردم چکار کنم نمیتونم بخورمش دیروز سرنهلر خوردم الانم معدم درد میکنه چه قرصه دیگه ایی بخورم؟

دوستان عزیزم ممنون بابت راهنماییتون درباره شیره انگور برای قطع لکه بینی 

یه سوال دیگه دارم اوایل بارداری پادرد طبیعیه 

البته من هنوز ازمایشم مثبت نشده فعلا آزم مشکوکه 

هیچ علامتی هم ندارم که ذوق کنم باردارم 😁😁😁

امروز از صبح به شکل عجیبی پادرد دارم که تا حالا نو عمرم چنین پادردی نداشتم 

خانم های با تجربه به خاطر پریود نشدنه که من پادرد دارم عایا؟؟؟؟؟؟