2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047389 بازدید | 684597 پست

خانما هر شیاف سیکلوژست ۴۰۰ معادل چند تا انپول پروژسترون ۵۰ میلی گرمه؟

روز دوازده انتقالم بعد از شیاف دل دردهای خیلی شدیدی میگیرم

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها دکتر بهم گفت اچ دی بخورم پریود شدم روز دوم برم برایه شروع انتقال جنین دیروز یه دونه خوردم قبل ...

تا جایکه من میدونم برنا جون قرص ال دی میدن چونکه اچ دی چتد برابر. از ال دی قویتره و فقط زمان شیردهی استفاده میشه وشاید عدم تحمل معدت ب این قرص هم همین دوز بیشترش نسبت ب ال دی باشه

با دکترت مشورت کن و بجای اچ دی از ال دی استفاده کن

دوستان عزیزم ممنون بابت راهنماییتون درباره شیره انگور برای قطع لکه بینی  یه سوال دیگه دارم اوا ...

عزیزم در هردو حالت این علائم ممکنه بروز کنه شما نیمه پر لیوانو ببین و فک کن از علائم اصلی و اولیه بارداری پادرد هستش ک خیلی از دوستان تجربه کردن

تارا جان به حرف زرنانی گوش کن الکی حرف نمیزنه، سرم دادن واسه اون کاری نداره، من مطمئنم تو حتما زود م ...

ممنون عزیزم

نظر زرنانی هم همین بود گفت اول جنینهای موجود رو انتقال بده اگه منفی شدی دوباره پانکچر کن و پیشنهاد اهدایی به شما دادن در این مرحله درست مثل اینه که به یک خانم صرفنظر از سنش بگیم چون یبار باردار شدی و سقط شد اهدایی بگیر در حالیکه باردار شدن خودش ۶۵% مسیر هست و تشکیل قلب ۲۵% الباقی پس جنینت ۶۵% راه رو رفته بوده و ممکنه در بسته بعدی جنینی باشه که بتونه یک حاملگی موفق ایجاد کنه

ولی یک احتمال هم گذاشت گفت اگر دفعات بعدی که انتقال میدی یکبار دیگه هم مثبت شد و بازم سقط شد میشه به اهدایی فکر کرد ولی اگه منفی شدی باز پانکجر کن و ادامه بده

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

عزیزم آزمایشت بد نیست اما بخاطر چنتا فاکتورش ک تریس شده و نباید میشد حتما حتما با دکترت مشورت کن

یا میگه آزمایشو تکرار کن یا دارو شروع میکنه اما اصلا نگران کننده نیست

عزیزم در هردو حالت این علائم ممکنه بروز کنه شما نیمه پر لیوانو ببین و فک کن از علائم اصلی و اولیه با ...

ممنون از پاسخت عزیزم واقعا پادرد از علائم بارداریه ؟من نمیدونستم همینطوری یه چیزی گفتم تا حالا نشنیده بودم پادرد رو .....

البته من از اون دسته هستم که نیمه خالی لیوان رو میبینم

که بعدا اگه نشد زیاد ناراحت نشم🙄🙄

عزیزم آزمایشت بد نیست اما بخاطر چنتا فاکتورش ک تریس شده و نباید میشد حتما حتما با دکترت مشورت کن

یا میگه آزمایشو تکرار کن یا دارو شروع میکنه اما اصلا نگران کننده نیست من فقط عکس آزمایش ادرارتو دیدم ساناز خانوم

و چون آزمایش ادرار از آزمایشات مهم بارداری هست در اولین فرصت پیگیرش باش

عزیزم آزمایشت بد نیست اما بخاطر چنتا فاکتورش ک تریس شده و نباید میشد حتما حتما با دکترت مشورت کن یا ...

یه پروتیینی زده مثبت اون تو نت زدم راجعبهش خوب نگفتن

5شهریور وقت دکترمه