2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047386 بازدید | 684597 پست
ممنون گلم از پاسخگوییت انشاله دوتا نی نی ناز رو بسلامت بغل کنی ، منم انتقال اولم ویتامین ب ها مصرف م ...

ممنونم😘 انشاءالله قسمت شما باشه به زودی😍

عزیزم نا امید نشو منم سری اول با داروها جواب نگرفتم طول می کشه بدن جواب بده. دفعه بعدی به امید خدا حتما مامانی و‌نی نی (های) تپل و‌ مپلت رو به زودی در اغوش خواهی گرفت❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم.کمربند هست یا شکم بند؟تاثیرش دقیقا برا چیه؟کجا گیر میاد؟چ مارکی بگیرم ببخشید خیلی سوال پرسیدم ...

نفسی جون من ایندفعه رفتم دکتر بهم گفت حتما بگیر. شکم بند بارداری حالا بعضیا می گن کمربند ولی در اصل زیر شکم قرار می گیره و دور کمر بسته میشه.  داروخانه ها هم من دیدم دارن. هم ایرانیش هست هم خارجی. یه مدل دیگه هم هست که گن بارداری هست زیر شلوار می پوشی. فردا رفتی از دکترت بپرس برای شما کدوم بهتره.

سلام دوستان خوبین  من بالاخره رفتم تو سیکل انتقال جنین  آمپول دیفرلین رو ۲۱ قاعدگی زدم&n ...

امپول رو به فاصله سه تا چهار انگشت اطراف ناف باید بزنی. زاویه اش هم ۹۰ درجه. بعد از تزریق هم محل تزریق رو‌ مالش نده وگرنه کبود میشه. دیگه نکته خاصی نداره😊

خوب عزیزان من  آزمایش  ایمنی و انعقاد  خون  رو هم  دادم که ۵۰۰  تومن  شد و هیچ  مشکلی نداشتم  فقط گفت بعدآ نیاز شد  آسپرین  میدیم( آزمایش  ژنتیک  برای من و همسرم  نوشت  ندادم  چون  هر کدوم ۵۰۰ تومن  میشد  فعلا  با  روش جنین  بلاست بریم  جلو) هیچ مشکلی  نبود این ماه  پریود شم میرم  برای  بار دوم آی وی اف دوره  جنین ۵ روزه  از دکترم  خواستم  ۵تا  جنین  دارم  (اگر بعد  از فریز  سالم  بمونن) هرکی هر توصیه  داره  بهم  بگه  ایشالا  به زودی  همه  تو دلشون  نور امید  بشه  توکل  به خدا 

رویان دکتر تهرانی نژاد 

فداتون 

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
سلام دوستان  امروز وقت ایمنی انعقادی تو رویان دارم چیها ازش بپرسم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میخوام ازمایشهای ...

سلام عزیزم ببخشید من دوباره رفتم دکتر به خاطر تهوعم نتونستم جواب بدم،الانم فکر کنم دیر پستت رو خوندم، حالا لیست آزمایشات رو بذار ببینیم چی نوشته؟ 

مرسی عزیزم ایشالله من تهوع رو چون یه علامت تابلو بارداریه دوست داشتم بگیرم که قبل آزمایش استرس کم ...

ان شاالله خوش خبری گلم، منم درکت می کنم می فهمم چی می گی

ولی دعا می کنم هیچ وقت در حدی که من حالم بهم می خوره نرسی، میدونم از من بدتر هم هست، ولی واقعا مشکله

مرسی گلمممممم بابت همه ی لطفت  نه جلوگیری اصلا نداریم

پس اگر نداشتین دنبال طبیعی بودن بیشتر زمانت رو هدر میده، اگر قرار بود طبیعی بشه تا حالا شده بود، واسه میکرو تقویت کن ان شاء الله همبازی میاری واسه دخترگلی مون

سلام عزیزم ببخشید من دوباره رفتم دکتر به خاطر تهوعم نتونستم جواب بدم،الانم فکر کنم دیر پستت رو خوندم ...

زينب جون ايشالا اين تهوع خوب بشه عزيزم خودتو زياد خسته نكن 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خب منم جلو جلو وجود اون فرشته رو تبریک گفتم مامانی😙

مرجان جون عزيزم خدا رو شكر كه چيزي به آغوش گرفتن ني ني ات نمونده ، ممنون خانمي از تبريكت .
خدا جونم اين حس و حال خوب رو قسمت همه دوستان گلم بكن .

سلام بچه ها . من فقط دو هفته استعلاجی داشتم و از روز آزمایشم تا الان میرم سرکار . البته بیشتر نشسته ...

سلام عزیزم، ای کاش بعد از آزمایش استعلاجی هاتو استفاده می کردی

الانم ببین اصلا نذار بهت فشار بیاد، خصوصا تو رفت و آمد ها

حتما بلند شو هر یک ساعت یه قدمی بزن، آب زیاد بخور حسابی

این هفته ها احتمال لکه بینی خیلی بالاست، پس اگر دیدی هول نکن، ولی بی تعارف استعلاجی بگیر دوباره 

تا ویارت شروع نشده هر چي تقویتی هست مثل میوه ها آجیل و مغز ها، مویز، تخم مرغ ، حسابی بخور و تقویت کن، چون بعدش اگر نتونستی چیزی بخوری الان ذخیره کرده باشی

مامانای تهرانی بعد از انتقال زیر نظر کدوم دکتر  فتین؟ من میخواستم برم پیش طرازی، اما تا اواسط ...

گلم من دوتا دکتر عالی میشناسم خودم هم قصد دارم بعد غربال برم زیر نظر یکی از اونها تا زایمان ان شاء الله 

یکیش مریم توکلی هست

یکی دیگه مریم اشرفی

خواهر مریم اشرفی تو رویان کار می کنه مهناز اشرفی

تعریف هر. جفتشون رو شنیدم ولی خودم هنوز نشده برم ببینم کدوم باهاش راحت ترم

ولی دوستم 21 ساعت درد زایمان طبیعی کشیده بود، دکتر اشرفی کامل بالا سرش بود چون آی وی افی بوده ولی طبیعی دوست داشته زایمان کنه، چند تا دیگه از دوستام هم پیشش رفتن نه اهل زیر میزی بوده نه چیزی، تا مدتها هم خودش زنگ میزنه حال مریضش رو بعد زایمان می پرسه

من اینا رو فعلا میشناسم

[QUOTE=99103947]سلام به همه خواهرای گلم🍃☘😙 دلم خیلی براتون تنگ شده بود😍 آیا شما نیز دلتون برای من تنگ شده بود...[/QU

سلام عزیزم ان شاالله به همه کارهات برسی گلم، زایمان راحتی داشته باشی و دردونه ات رو به سلامتی بغل کنی، حسابی یاد همه ما باش برامون دعا کن