2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست
منم سری های اول و دوم سل تراپی و خراشم حتی داشتم اما نشد. بار سوم هیچ کدومو نداشتم عزیزم شما رفتی د ...

همش خودمو با این حرف که خدا تو بهترین موقع بهم نی نی میده آروم میکنم چون واقعا هرچی از خدا خواستیم تو بهترین موقعیت بهمون داده ولی من صبرم خیلی کمه خیییلی 😭😭😭😭😭 

خداجونم شکرت       
عزیزم میشه بگی از کی ب ۶ و ب۱۲ رو شروع کردی و تا کی ادامه دادی؟ اگه ممکنه بگو ضخامتتم چندبوده و چیکا ...

من از اوایل اسفند شروع کردم و قرار بود انتقال دومم اخر اسفند باشه که افتاد ۷ اردیبهشت. منفی شدم و‌انتقال سوم ماه بعدش بود. تو این مدت ب۶ و ب۱۲ رو‌ خوردم و دکترم تازه پریروز گفت دیگه نخورم چون بهم فمبیون داد که خودش توش وینامین های ب رو داره. یعنی از اسفند ماه خوردم تا همین الان. 

راستش دکترم هیچ وقت عدد ضخامت بهم نگفت. منم نپرسیدم. از قبل میکرو هم‌مشکل ضخامت نداشتم ولی با اینحال به توصیه بقیه دوستان پیاده روی و اب خوردن رو رعایت می کردم. لوبیا سبز و گوجه هم انگار تاثیر داره ولی من عمدا به اون‌ منظور استفاده تکردم مثلا گوجه تو سالاد بوده و اینا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله ایمونولوژ هستن. به نظرم اگه از ایمنی انعقادی هم دادی پیش یه دکتر ایمونولوژ برو‌و نظرشو بپرس . او ...

بله با خوندن پست شما این کار به ذهنم رسید چون من دوماه بعد از انتقال قبلیم آز ایمنی انعقادی رو دادم ایمنیم فقط یه سی دی بالا بود که دوباره تکرارش کردم نرمال بود دکتر طرازی a n aبرام ننوشته بود خودم تکرار کردم اونم نرمال بود ولی با اینحال بهم پرد و سرم داد برم پیش متخصص ایمونوژ ببینم نظرش چیه 

آدرس دکتر زرنانی رو دارین ؟؟؟

خداجونم شکرت       
سلام نفسی جون خوبی من اصلا سونو واژینال بعد بارداری نشدم اصلا اما اگه بهت با سونوی واژینال گفتن 21 ...

باشه عزیزم.ممنون.از راهنماییهات توکل بخدا

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
همش خودمو با این حرف که خدا تو بهترین موقع بهم نی نی میده آروم میکنم چون واقعا هرچی از خدا خواستیم ت ...

هممون کم و بیش همینجوری هستیم عزیزم. منم خیلی عجول بودم . هول می زدم همه کارام تند تند پیش بره. اما هر چی من بیشتر دوییدم فایده نداشت. برای یه مراحلی از درمان مثه از ایمنی انعقادی اونقدر عجله کردم و با خواهش و‌التماس نوبت زودتر گرفتم از دکتر- برای جوابش روز شماری کردم و با خواهش و تمنا که دو سه روز زودتر جوابو برام اماده کنن که به موقع به ویزیت دکتر برسم اما رفتم و کیست داشتم انتقالم کنسل شد. بعد عید چقد حرص خوردم چرای پری نمیاد زودتر برم انتقال. رفتم و منفی شد. اما سری اخر واقعا اصلا نمی خواستم انتقال بدم یعنی کارم طوری بود که زمانشو نداشتم . پانکچر کردم که بعد ۵-۶ ماه برم انتقال. شرایط یه طوری پیش اومد دکتر گفت بیا برات فرش انتقال بدم و در کمال نا امیدی خدا بهم لطف کرد و برام معجزه کرد اونم وقتی که فکرشو نمی کردم. برای همین میگم بهش فکر نکن! حتما وقت مناسبش می رسه و‌اون روز خیلی نزدیکه😊❤️

بله با خوندن پست شما این کار به ذهنم رسید چون من دوماه بعد از انتقال قبلیم آز ایمنی انعقادی رو دادم ...

عزیزم من بیمارستان گاندی رفتم ویزیت شدم. شماره بیمارستان رو‌بگیر بخش کلینیک و بگو از دکتر زرنانی وقت می خوای. اگه بیرون جایی مطب دارن من نمی دونم. ولی فکر کنم بقیه دوستان هم همون گاندی رفتن

من از اوایل اسفند شروع کردم و قرار بود انتقال دومم اخر اسفند باشه که افتاد ۷ اردیبهشت. منفی شدم ...

ممنون گلم از پاسخگوییت انشاله دوتا نی نی ناز رو بسلامت بغل کنی ، منم انتقال اولم ویتامین ب ها مصرف میکردم روزی که انتقال دادم هم بهم ب کمپلکس خارجی دادن ولی خب متاسفانه منفی شد 😖

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
سلام نفسی جون خوبی من اصلا سونو واژینال بعد بارداری نشدم اصلا اما اگه بهت با سونوی واژینال گفتن 21 ...

عزیزم.کمربند هست یا شکم بند؟تاثیرش دقیقا برا چیه؟کجا گیر میاد؟چ مارکی بگیرم

ببخشید خیلی سوال پرسیدم اخه اطلاعاتی ندارم 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

سلام دوستان خوبین 

من بالاخره رفتم تو سیکل انتقال جنین 

آمپول دیفرلین رو ۲۱ قاعدگی زدم 

امروز هم روز ۳ قاعدگیمه استرادیول روزی ۶ تا دارم دیگه تا موقع انتقال 

دکترم گفت آنوکساپارین رو همزمان با استرادیول بزن 

کسی بوده مث مت از این زمان شروع کرده باشه به تزریق آنوکساپارین 

دور ناف یادم رفته زاریه شو چطور بزنم نکاتشو میکین 

استرسام شروع شد 😭😭😭

الهی مرا  آن ده که آن به 
بله با خوندن پست شما این کار به ذهنم رسید چون من دوماه بعد از انتقال قبلیم آز ایمنی انعقادی رو دادم ...

عزيزم 88195759 زنگ بزن وقت بگير فكر ميكنم يكشنبه ها و سه شنبه ها گاندي باشه 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزیزم.کمربند هست یا شکم بند؟تاثیرش دقیقا برا چیه؟کجا گیر میاد؟چ مارکی بگیرم ببخشید خیلی سوال پرسیدم ...

شکم بند بارداری پاک سمن از کالای پزشکی

سرپا ایستادن و توالت ایرانی مطلقا ممنوع