2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047386 بازدید | 684597 پست
عزیزم شیافمو دارم.درکنارش گفت امشب فقط اینو بزن!اونم چون من گفتم بعضی وقتا حالت انقباض دارم ولی شک د ...

ن گلم.ضرری ک نداره محکم کاریه منم.امروز ب دکترم گفتم.پرولوتون نمخادبزنم. گفت چون شباف داری ک لازم.نیس مگر اینکه بخای جاب جا کنی و ب جای شیاف پرولوتون هفته ای بزنی ..برامم نوشت من فعلا نخریدم..ایزوکسو هم.گفتم.بخورم گفت تاثیر چندانی ک برات نداره. خوردنش هم ضرر نداره..کلا خودمم تو مطب ک.میرم طبابت مبکنم و پیشنهادمیدم😅

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
چشم خانمی سرم رو میزنم.پیش دکترم انقد هول میشم و یهو چندتا مسئله جدید برام باز میشه که یادم میره این ...

عزیزم من که مشکلی با جواب دادن ندارم گلم، چون تخصصی هست و منم هنوز به این مرحله نرسیدم نمی دونم

ولی حالا اگر می ترسی آمپول های بتا رو فردا بزنی اشکال نداره چون امروز زیاد سوزن سوزن میشی گناه داری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم من از دکترم پرسیدم گفت معلوم نیست 😐😐😐😐

چقد خوبه ک.علم هنوز یک.سری چیزا کشف نکرده😐

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
نفسی جان نگران نباش. انشاءالله همه چی خوب پیش میره و به سلامت گل پسری رو بغل می گیری❤️ من که دیروز ...

ممنون.عزیزم توکل بخدا...اره بعد ان تی تصمیم.میگیرن برا سرکلاژ...ولی تو ک دقلویی بنظرم سرکلاژ کنی خیالت راحت تره گلم

نفسی جان نگران نباش. انشاءالله همه چی خوب پیش میره و به سلامت گل پسری رو بغل می گیری❤️ من که دیروز ...

آره گلم راست میگه چون الان واقعا ملاک نیست و نمیشه تصمیم گرفت، ولی هر تصمیمی گرفت حتما توجیه باید بشی نذار سوالی یا جای اما و اگر بمونه برات

طول سرویکست چند بود آزی جون؟برامن ۳۱ خوب نیست؟ منو شما باهم پریودامون شش روز فرقش بود،الان چرا مث ه ...

چند روز کم و زیاد که مهم نیست عزیزم. راستش برای من سرویکس رو نزده خودمم اینقدر تو فکر فیبرومه بودم که یادم رفت بپرسم

آزی جون این استرسا تمومی نداره.😥. من فقط میترسم سرکلاژ تو این هفته ها بدتر خطر داشته باشه..اخ ...

چه خطری قربونت؟اصلا نگران نباش دور از جون اپاندیس عمل میکنن تو بارداری این که عمل محسوب نمیشه عزیزم. 

فدات شم سینه هام نوکش حساس شده همیشه ده روز قبل پریود اینجور میشم الان ناراحتم😭

يكي از علائم مهم بارداري حساس شدن نوك سينه هاست

نميدونستي؟؟؟

فقط به خاطر بالا رفتن پروژسترونه

خيلي طبيعيه كه خانوم باردار نوك سينه ش حساس بشه

...
چون من فقط یک جنین داشتم همون یکی و برام گذاشتن میگم حالا که نوک سینه هام حساس شده پس دیگه امیدی ن ...

عزیزم اصلا فکرایِ منفی نکن.

بخواد بگیره،همون یه دونه هم میگیره.

من دکترم تنها حرفِ حسابی که روزِ انتقال زد، این بود که از الان تا آزمایشِ بتا، هممممممه علایمی که ممکنه داشته باشیو بذار رو حساب شیافِ پروژسترونی که میذاری، منم کاملا به حرفش گوش کردم، اصلا به هیچی علامتی توجه نکردم.

ولی یه جورییم راست میگفت، همش اثرِ داروِ ،اون علائم تو اون چند روز، آخه مثلا من گاهی سر گیجه داشتم، یا از روزِ قبلِ آزمایش، بادِ  معدم خیلی زیاد شده بود،... همون روز که آزمایش دادم، پروژسترونمو قطع کردن، چون گفتن، بدنت به کمکی نیاز نداره،خودکفاست،... و از همون روز که قطع کردن، یهو همه علأیمم قطع شد، که من ترسیدم، ولی گفتن، اونا همش اثرِ دارو بوده، نگران نباش برمیگرده به طورِ طبیعی. که از ۳ روز پیش، برگشتن، با شدتِ بیشتر  

اصلا  نینیسایت هم نیومدم تو اون ۱۰ روز تا آزمایش، فقط تو یوتیوب نتیجه مثبتارو نگا میکردم.

موفق باشی  

عزیزم چرا جواب منو نمیدی؟،😭😭 به راهنماییت احتیاج دارم

عزیزم سوالت چی بود ندیدم؟🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
بچه ها خیلی ناراحتم روز سوم انتقالمه ولی نوک سینم دست میخوره درد میاد😭 ینی دارم پریود میشم

نه یعنی بارداری به سلامتی🌷🌷🌷🌷🌷از علایمش

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم