2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047475 بازدید | 684604 پست
جوابش که خیلی خوبه. برای من nt دو بود

طول سرویکست چند بود آزی جون؟برامن ۳۱ خوب نیست؟

منو شما باهم پریودامون شش روز فرقش بود،الان چرا مث همه سن بارداریمون تو سونو  

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من برای دخترم با سونو شکمی فرستادم برای سرکلاژ بعد برای پسرم چندبار سونو کردم گفتن اصلا نیاز نداری و ...

آزی جون این استرسا تمومی نداره.😥. من فقط میترسم سرکلاژ تو این هفته ها بدتر خطر داشته باشه..اخه بیشتر دیدم.هفته های پاین سرکلاژ میکنن..من الان تو هفته23هستم دیگه..اصلا نمدونم چی درسته چی غلط..هرچی تاحالا صبوربودم امروز استرس گرفتم دیگه برام دعا کنید دوستای گلم..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم عکس بینیش باید باشه و عالیه که مماخش معلومه قربون مماخش برم😘😘😘😘😘 غربالش عالیه عزیزم

خدانکنه عزیزم،انشاءالله بری شمام مماخ قشنگشو ببینی😍

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
اصلا نمدونم معیار سنجیدنشون چطوریه . صبح اول پیش دکترم بودم بعد رفتم سونو...دکترم روزای زوج هست باید ...

توکل بر خدا . مطمعن باشین درست درسته . هر س تا سرویکس رو ی سونوگرافیستی انجام دادش ؟ ب اون نگفتین ک شکمی ۳۲ بودش و نظ اون چی بود ؟ من فقط ی بار تو آنومالی شکمی اندازه گرفتن و ۳۵ بودش

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
من برای دخترم با سونو شکمی فرستادم برای سرکلاژ بعد برای پسرم چندبار سونو کردم گفتن اصلا نیاز نداری و ...

خوب برا دخترتون طولش چن بودش ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

سلام بچه ها من اومدم پیش دکترم.برام امپول بتا نوشته و پرولوتون،اول اینکه یادم رفت ازش بپرسم بتا اگه سه تاشو امروز زدم مهم نیست فردا‌چه ساعتی سه تای دیگشو بزنم؟!

و بعد اینکه‌ پرولوتون اگه خارجی گیرم نیومد ایرانیشو بزنم مهم نیست؟

برام سرم هم نوشت گفت روزی یکی بزنم بخاطر اب دور بچه!

بچه‌ها اینارو بزنم؟

راهنماییم کنید

امپول پرولوتون رو بابام رفته بگیره بهش گفتن باید ۲۵۰ باشه‌ولی اینجا ۵۰۰ رو داریم نصفشو باید بزنه.بگیرم؟به درد میخوره که بخوام نگهش دارم یا دیگه نمیشه استفاده کرد؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه ها الان موقع امپول بتا هست؟!

هفته ی ۲۷ هستم!همش حس میکنم زوده.اگه‌زودتر زده بشه مشکلی پیش نمیاد کلا؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
اره دکتر منکه میگه اصلا شکمی برا سرویکس قبول نیست ونمتونه بسنجه..من یکبار 16هفتگی قبل انومالی رفتم س ...

من سر پسرم رفتم از روی شکم ۳۰ بود.

دیر شده بود رفتم دکتر. دکترم خیلی محتاطه.گفت دیگه سرکلاژم نمیشه کرد ، هفتش گذشته.

من استراحتم نداشتم.دو جا کار میکردم و .... ولی پسرم فقط دو دوز مونده به ۴۰ هفته دنیا اومد.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
توکل بر خدا . مطمعن باشین درست درسته . هر س تا سرویکس رو ی سونوگرافیستی انجام دادش ؟ ب اون نگفتین ک ...

دوتا واژیناله با ی دکتر بود...ولی شکمی ی دکتر دیگه...ک اتفاقا موقع انومالی ب دکتر سونوگرافی گفتم واژینال برام کمتر بوده گفت الان اینکه خیلی خوبه ومشکلی نیس.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
اره دکتر منکه میگه اصلا شکمی برا سرویکس قبول نیست ونمتونه بسنجه..من یکبار 16هفتگی قبل انومالی رفتم س ...

عزیزم چرا نمیخوای سرکلاژ کنی؟ 

اگر دکترت رو قبول داری ، بهش اعتماد کن.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
همسرمم گفت دکتر تغذیه برو خوبه برات ولی به دکترم گفتم گفت لازم نیست فقط چیزای مقوی بخور اخه من خودمم ...

دکتر از نظر جنین ها گفته، ولی واسه خودت لازمه مگه می‌شه لازم نباشه

آره مکمل تا قبل 12 هفته نیاز نیست به جز فولیک اسید ولی تغذیه خیلی عالیه رعایت بشه

من سر پسرم رفتم از روی شکم ۳۰ بود. دیر شده بود رفتم دکتر. دکترم خیلی محتاطه.گفت دیگه سرکلاژم نمیشه ...

خداروشکر .پس امیدوارم.برامنم همینطوری باشه