2777
2789
عنوان

شازدهمین کاربری دیوونه

| مشاهده متن کامل بحث + 7949 بازدید | 998 پست
اسمت خیلی باحالهزن ممد قولیمی‌خوام امروز به عمه ام بگم 😂😂😂چرا شدی مثه زن ممد قلی😂😂

ممدقولی شوهرمه عشقمه ممدقلی برادرشوهرمه 

این تفاوتشون😎

اونوقت ناکس الان منو تخریب کردی🤣

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بفرمایید اینم دوست من که دلشو بد شکوند

بخدا ببین من حتی وقتی که تگم کردی توهینی بهش نکردم ولی این خانم واقعا بی ادبه

من میام اینجا فکرم ازاد باشه ولی......

اینجا با دنیای واقعی فرقی نداره🙃

مگه تو زندگی منه که راحت میاد قضاوت میکنه

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

بخدا ببین من حتی وقتی که تگم کردی توهینی بهش نکردم ولی این خانم واقعا بی ادبهمن میام اینجا فکرم ازاد ...

دقیقا 

به ما میگه عااشق زاییدن هستید خب به تو چه زن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

بالای ۱۰ نفر ازش شاکی هستن همشون الان میان ما صحبت کردیم و همشون راضی بودن که علیش تاپیک بزنیم به چه ...

اصلا بگو صد نفر.

این دلیل نمیشه چون با شما ها بحثش شده بخواین تو کل سایت بد نامش کنید بازم میگم این کار نهااایت بچگی هست مشکلی دارین بفرمایین به نی نی یار بگین خودش بهتر از همه میدونه چیکار کنه لازم نیست اجلاس برگزار کنید و تاپیک هماهنگ شده بزنید حالا شما ها باهاش دعوا کردین درست ولی از کجا معلوم شاید به یه عده تو این سایت کمک کرده یا وقتی حالشون بد بود حرفای خوبی بهشون زده.... دعوای شما به من و بقیه ربطی نداره فقط میخوام بگم هیچکس بد مطلق نیست و درست نیست این کار.

دیگه هم توی این تاپیک نمیام چون بحث خودتون هست امیدوارم حلش کنید.

روزتون خوش

| نه هرکه در مجادله چُست در معامله درست | | اگر کسی در گفت و گو خوش سخن و زیرک باشد دلیل بر آن نیست که در رفتار و عمل هم همانگونه باشد |   ▪ گلستان سعدی / باب هشتم ( در آداب صحبت ) / آداب ۴۱ 

دقیقا به ما میگه عااشق زاییدن هستید خب به تو چه زن

چی بگم والا چند کاربر دیگه هم ازش شاکی بودن 

چی بگم والا چند کاربر دیگه هم ازش شاکی بودن

اره 

@مامان_پسرکوچولو    

@تعلیقی_بدبخت    

الان میان

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آره دقیقا خیلی کاربر بدیه

به شما هم توهین کرده ؟ انقدر منو تو دوره بارداریم اذیت کرده هیچوقت نمیبخشمش 

میگه شماها عاشق زاییدن هستید 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اتفاقا منم ازش متنفرم. دو سال پیشم به من خ چیز گفت. و چقدرم فکر میکنه پولداره و بقیه بدبختن خدا زده! ...

قربون دهنت 

به ماها می‌گفت عاشق زاییدن هستید

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اصلا بگو صد نفر.این دلیل نمیشه چون با شما ها بحثش شده بخواین تو کل سایت بد نامش کنید بازم میگم این ک ...

تاپیک زدم چون به من و خیلیا بی احترامی کرد اتفاقا نی نی یار رسیدگی کرد تعلیقش کرد تو چقدر حرص میخوری حالا؟

سختته برو بیرون 

اصلا بگو صد نفر.این دلیل نمیشه چون با شما ها بحثش شده بخواین تو کل سایت بد نامش کنید بازم میگم این ک ...

بقران خییییییلی خییییییلی دختر خوبیه

خیلی من باهاش خندیدم

حالا نمیدونم چرا بعضیا باهاش کینه شتری به دل گرفتن