2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047393 بازدید | 684597 پست
چه خطری قربونت؟اصلا نگران نباش دور از جون اپاندیس عمل میکنن تو بارداری این که عمل محسوب نمیشه عزیزم. ...

ازی جون اخه بعضیا میگن تو هفته های بالاتر ممکنه سرکلاژ ب کیسه اب اسیب برسونه نمدونم.چقد صحت داره دیگه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ممنون از تمامی راهنماییها و لحن قشنگت نه عفونت ندارم و نسبت ب آبی ک میخورم ادرارمم خوبه البته سندر ...

بدی زیاد دونستن همینِ

خوبه اطلاعات داشته باشی ولی زیادیش فقط نگرانی ها و استرس ها رو زیاد میکنه

امید به خدا و توکل به خودش این روزها هم به شیرینی میگذره و با دیدن روی ماه فرزند نازنینت تمام استرس ها دود میشه میره

دکترا انقدر هم داغون نیستن بابا یه چیزایی حالیشون هست ،

اندازه ما که نمیدونن ولی خوب کم هم بلد نیستن😁😉

وقتی میگه جای نگرانی نیست دنبال چی میگردی به زور... 

والا

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن گلم.ضرری ک نداره محکم کاریه منم.امروز ب دکترم گفتم.پرولوتون نمخادبزنم. گفت چون شباف داری ک لازم.نی ...

اره عزیزم منم میرم پیشش همش خودم پیشنهاد میدم😂😂 وای‌وزنم باز رفته بود بالا دیگه دکتر گفت مولتی ویتامینتو یه روز درمیون بخور

نمیدونم چرا من حس میکنم ایزوپرین خیلی چیز خوبیه‌ولی دکترم دوسش نداره😂هربار پیشنهاد میدم میگه نه به دردت نمیخوره.راستی نگران نباش برای طول سرویکست.منم دقیقا به حرفی که زدی فکرکردم که چیشده دکترت گفته واژینال یعنی ماها هم همه اگه بریم سونو واژینال سرکلاژ لازمیم پس😑ان شاالله مشکلی پیش نمیاد.خوبه میتونین به دکتراتون اعتماد کنین من که هربار تا حرفاشو با شما درمیون نذارم دلم اروم نمیگیره.الانم مامانم میگه از دوستات بپرس ببین این امپولا اینا ضرر نداره😂کاملا منو شناخته

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
گلم من از چند تا دکتر پرسیدم واسه ویتامین ای دوز 100 روزانه، و چون محلول در چربی هست نگران بودم ولی ...

ممنون از راهنمایی تون

دوز من هم ۴۰۰ بود و تاکید داشت بیشتر از ۲ یا نهایت ۳ روز در هفته بیشتر مصرف نشه

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
عزیزم من که مشکلی با جواب دادن ندارم گلم، چون تخصصی هست و منم هنوز به این مرحله نرسیدم نمی دونم ولی ...

ممنون گلم.میگم این امپول بتا باید در طول دو روز زده بشه درسته؟یعنی مثلا فرداشب سه تاشو بزنم سه تای دیگشو پس فردا شب؟

زینبی جون من چون شیاف سیکلو دارم یکم نگرانم دز پروژسترون یهو زیاد نشه توی بدنم....چون شبی یه دونه شیاف سیکلو ۴۰۰ میذارم...بعد بهم امپول پرولوتون ۲۵۰ هم داده...اینجوری مشکل پیش نمیاد؟مثلا میگم امشب شیافو نذارم بجاش پرولوتونو بزنم.یا هردو رو داشته باشم؟

دکترم گفت اشکالی نداره ولی من یهو یادم افتاد این امپولو بچه ها هفته ای یه دونه میزدن جایگزین شیاف....حالا من بخوام هم شیاف داشته باشم هم این امپول زیادی نمیشه؟میترسم کار دست خودم بدم الکی😑

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

اها دکترم گفت سونو بیوفیزیکال همچین چیزی برات نوشتم رفتی اونجا اینو انجام بده دقیقتره...کسی این سونو رو انجام داده تا حالا؟گفت طولانیه نیم ساعتی چک میکنه وضعیت نی نی رو...

گفته رفتم خارج. میخواستم کلینیک درمان کنم آخه 😞

بگو بهش میخوای کلینیک انجام بدی اما ویزیتت و اینبار برو مطب

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
ممنون گلم.میگم این امپول بتا باید در طول دو روز زده بشه درسته؟یعنی مثلا فرداشب سه تاشو بزنم سه تای د ...

نه عزیزم نگران ضررش نباش اصلا، آره بتا رو منم شنیدم توی دو روز باید زد، حالا شما فردا و پس فردا بزن، یکی دو روز مهم نیست، اینم قبلا از دوستم که پزشکه پرسیدم تو ذهنمه😃😃😃 بعد دوستم نمی دونست قصد میکرو دارم هی میگفت تو چرا همش از این چیزای ترسناک می پرسی حامله شو بره دیگه🤣🤣🤣🤣 خبر نداشت جنین فریز دارم فکر می کرد با کلاس بودم بعد 7 سال تصمیم به بارداری گرفتم🤭🤭🤭🤭

🤪🤪🤪 مرسی عزیزم دعا کنین❤️❤️❤️ نه اصلاح شدم😐

عاشق اصلاح شدنتم😁😁😁😁آفرین برو تو اتاق به کارت فکر کن😉😉😉😉😉😉

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
اها دکترم گفت سونو بیوفیزیکال همچین چیزی برات نوشتم رفتی اونجا اینو انجام بده دقیقتره...کسی این سونو ...

سونو بیومتری هست گلم واژیناله، و یکی از دوستام این هفته داشته ازش می پرسم ببینم چی بوده دقیقا