2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047499 بازدید | 684604 پست
بچه ها خیلی ناراحتم روز سوم انتقالمه ولی نوک سینم دست میخوره درد میاد😭 ینی دارم پریود میشم

😲😲😲😲😲😲عزیزم چرا هر چی میشه انرژی منفی میدی، به جای این که از علائم بترسی به فال نیک بگیر 

آفرین دختر گل 

اصلا به علائم توجه نکن، هی بگی این شد پس خدای نکرده فلان

😲😲😲😲😲😲عزیزم چرا هر چی میشه انرژی منفی میدی، به جای این که از علائم بترسی به فال نیک بگیر  ...

چون من فقط یک جنین داشتم

همون یکی و برام گذاشتن

میگم حالا که نوک سینه هام حساس شده پس دیگه امیدی نیس😭

اخه الان روز ۳ انتقالمه و روز ۱۷ سیکلمه

دعا کنبن

💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم زود نیست برای منم همون موقع ها شروع شد. من چای زنجبیل میخورم و‌دمیترون و ب شیش یه بارم سیرا ...

آره زنجبیل نسبتا آروم می‌کنه، من همش یه تکه دستمه. سیرابی هم امروز درست میکنه شوهرم، من بیشتر می‌خوام سیرابیو به خاطرِ پیشگیری بخورم. میگم شاید حالا که فقط تهوع هست بخورم، باعث شه که دیگه بالا نیارم اصلا   خوشحالم   

اوضاع خراب شه که باید بزنگم دکترم قرصِ معده بده

پساری همون شیافه، دوبار با اسم های مختلف گفته، یه اسم دیگه هم داره ساپروزیتوری

ممنون عزیزم از راهنماییت عه من فک میکردم.پساری ی چیز دیگس😬توکل بخدا فعلا استراحت میکنم ببینم.چی میشه..منکه از اول بارداری  کلا خودمو سپردمو بخدا..واقعا کاش اینهمه بررسی نبود

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم.شیافتو قطع کرد ک.گفت پرولوتون بزنی یا هر دورو باهم داری؟اگه 250گیرت نیومد اشکال نداره 500بگیر ...

عزیزم شیافمو دارم.درکنارش گفت امشب فقط اینو بزن!اونم چون من گفتم بعضی وقتا حالت انقباض دارم ولی شک دارم نی نی خودشو جمع میکنه یا انقباضه.گفت انقباضه!نمیدونم رو چه حسابی گفت.گفتم شاید یکی دوبار در روز باشه.گفت نباید همچین چیزی باشه و باید پرولوتون بزنی.خارجیش گیرم اومد اره نصفشو میریزم دور...بنظرت خطرناک نیست؟از خودشم پرسیدم یه وقت بد نباشه من شیاف دارم هرشب گفت نه لازمه

گفتم قرص ایزوکسوپرین نمینویسین؟گفت نه الان شرایطت جوری نیست که‌اونو بخوری.بخاطر کیسه ی آبم گفت

گفت احتمالش زیاده که خطا باشه این سونو ولی خب فعلا استرس نداشتع باش و مایعات زیاد بخور و سرم شبی یکی بزن...

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بچه ها الان موقع امپول بتا هست؟! هفته ی ۲۷ هستم!همش حس میکنم زوده.اگه‌زودتر زده بشه مشکلی پیش نمیاد ...

گلم زمان آمپول بتا اتفاقا الان هست نه مثلا هفته 32 به بعد، چون زمان بر هست تا اثر کنه

بقیه سوالاتت رو کاش از همون دکترت بپرسی چون خیلی تخصصی شدن ولی اگر گفته سرم بزن خب بزن مامانی گل چون هیچ ضرری نداره

گلم زمان آمپول بتا اتفاقا الان هست نه مثلا هفته 32 به بعد، چون زمان بر هست تا اثر کنه بقیه سوالاتت ...

چشم خانمی سرم رو میزنم.پیش دکترم انقد هول میشم و یهو چندتا مسئله جدید برام باز میشه که یادم میره اینارو بپرسم.تازه قبلیا‌رو هم یادداشت میکنم و میپرسم!حتی یادم رفت بپرسم جفتم رفته بالاتر یا نه...

عزیزم فقط یه سوال من امشب هم امپول بتا هم سرم هم پرولوتون همه رو با هم بزنم ایرادی نداره؟یا مثلا پرولوتون رو فردا بزنم بنظرت؟

اینا هیچکدوم یخچالی نیستن؟ببخش میدونم خیلی سوال میپرسم ولی اصلا یادم نبود اینارو از دکتر بپرسم...تلفنی هم جوابگو نیستن

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
تو مطمینی؟از کی رفته کی برمی گرده؟ پس چرا بچه ها می گند هست؟ پس من نیام تهران؟

زنگ بزن مطبش حتما. کلینیک که نبود. منم از خوزستان پاشدم رفتم

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
چون من فقط یک جنین داشتم همون یکی و برام گذاشتن میگم حالا که نوک سینه هام حساس شده پس دیگه امیدی ن ...

عزیزم آخه چه ربطی داره علائم بارداری و پری مثل هم هستن هیچ فرقی ندارن

بگم آنا و مصی جون با ماهیتابه بیان یا خودت توبه می کنی و مامان خوبی میشی😈😈😈😈🍳🍳🍳🍳

برو مطبش احتمالا کلینیک گفته نمیام تا شهریور و جای دیگش زنگ بزن مطبش که بچه ها میگن بوده🌷

گفته رفتم خارج. میخواستم کلینیک درمان کنم آخه 😞

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
گلم من از دکترم پرسیدم گفت معلوم نیست 😐😐😐😐

فقط خدا خودش کمکمون کنه...خیلی سخته...چقدم زیاد شده ابن مشکلات من که رفتم داخل مطب دونفری که هنوز داخل بودن جفتشون مشکل داشتن...یکیشون هفته های بالاتر بودو ضربان قلب بچه بد شده بود که بهش میگفت بره بستری شه برای سزارین

یکیشونم هفته های پایینتر بود و بهش میگفت یه انزیمی توی بدنت هست که برای بچه خطرسازه و باید تا رسیدی هفته ی بالا امپول بتا رو بزنی و زودتر سزارین شی!!

فقط خدا خودش کمکمون کنه بچه هامونو صحیح و سالم بغل بگیریم...

سلام.عزیزم نه من سونو دیگه ک نرفته بودم هنوز ولی امروز رفتم سونو واژینال شدم برا طول سرویکس..سرویکسم ...

نفسی جان نگران نباش. انشاءالله همه چی خوب پیش میره و به سلامت گل پسری رو بغل می گیری❤️

من که دیروز از دکترم پرسیدم برا سرکلاژ گفت بذار نتیجه ان تی بیاد بعد تصمیم بگیریم اونم که سونو شکمی هست تازه. ولی من شنیده بودم برا دوقلویی سرکلاژ لازمه.

نمی دونم دکتر من بیخیاله یا دکتر شما زیادی حساس. انشاءالله همه چیز به خوبی برات پیش بره❤️