2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047256 بازدید | 684583 پست
بچه ها شما از وقتی ازمایشتون +شد تا موقع سونو چکار کردید؟علامت داشتید..من همش استرس دارم میگم هنوز ه ...

آخ آخ استرس داشتم، خصوصا بعد لکه بینی

آخه ساک اون اول تو سونو مشخص نیست 😍😍🤗🤗🤗

ان شاالله این دفعه میری قلبش هم می بینی گلم

منم الان براش صلوات فرستادم، خدا کنه طبیعی مامان باشه🙏🙏🙏😍😍😍

انشاالله 

ايشالا ني ني تو سالم بغل كني كه انقدر با محبت به منتظرا كمك ميكني 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این پنج شنبه میشه ۱ماه...که گفتن برم واس سونو

خوب چیزی نپونده بری عزیزم بهتر زودتر میرفتی استرس میگرفتی الان دیگه دیده میشه همه چیزش به امید خدا🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
۸هفته و دو روز. ۸ هفته رفته بودم سونو.خوب بود.ضربانشم ۱۷۰به بالا. دو روز بعد وایساده بود. اما من ...

الهی خدا خودش کمکت کنه انشاللله اینبار به سلامتی خبر خوب بدی 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام دوستان گلم اخرین بار که اومدم این تاپیک میخواستم لاپارا و هیسترو کنم و سپتوم هم بردارن ان ...

سلام گلم اصلا شبیه آمپول های ب ا س؛ ن درد ندارن، خیلی راحته، خصوصا دور نافی ها، اصلا اذیت کننده نیست

اگر تا حالا آی وی اف نشدی نگران دردش نباش، اگر ذخیره بالا داری از روز اول رژیم پر پروتیین شروع کن، روزی 3 تا سفیده تخم مرغ، و غذاهای پروتئینی مثل مرغ و گوشت و ماهی با میوه زیاد و آب و پیاده روی زیاد، برای جلوگیری از عوارض هایپری عالیه 

سلام بچه ها  من ازپایش ایمنی انعقادی رو بعد ۱ بار انتقال منفی دادم  همه چی نرماله فقط سی ...

سلام عزیزم، شما حتی برای آی وی اف هم سرم نیاز نداری گلم، واسه اقدام طبیعی که اصلا، یادمه دکتر آنا هم واسه اقدام طبیعی بهش پردنیزولون هم نداده بود

خداروشکر که مامان شدن پس توکل به خدا و هرچی اون برامون مقدر کرده

من هپارین دارم و اسپرینم و قطع کرد و گفت هپارینت و بزن

کلا اسپرین دیگه نخوردم

سلام عزیزم، شما حتی برای آی وی اف هم سرم نیاز نداری گلم، واسه اقدام طبیعی که اصلا، یادمه دکتر آنا هم ...

عه مطمئنی از کجا میگی ؟؟ 

چون عددش نزدیکه نرماله ؟؟ 

چه جوریه این ازمایش شما از کجا میگی در چه شرایطی قرص و سرم میدن ؟؟

تو گزینه های غربالگری هست، می پرسن خودشون، شما رفتی؟ نپرسیدن؟ 

من هنوز ۱۰روز مونده برم😟😟😟😟😟😟😟😥😥😥😥😥🤔🤔🤔🤔

عه مطمئنی از کجا میگی ؟؟  چون عددش نزدیکه نرماله ؟؟  چه جوریه این ازمایش شما از کجا میگی ...

چون افراد مشابه شما تو این شرایط برای میکرو فقط پرد داشتن، آنا هم چند تا از فاکتورهای ایمنی‌ش بالا بود، واسه اقدام طبیعی دکتر بهش نه سرم داد نه پرد

۸هفته و دو روز. ۸ هفته رفته بودم سونو.خوب بود.ضربانشم ۱۷۰به بالا. دو روز بعد وایساده بود. اما من ...

چرا نمی دونستی؟ اخه تو 8 هفته که دیگه نباید چیزی بشه😢😢😢 می دونم نباید استرس بگیرم

شما حالت تهوع هم داشتی؟ یهو قطع شد؟