2777
2789
عنوان

پسر همسایمون

81 بازدید | 3 پست

ی مدت ی جوری رفتار های عجیبی داشت ک شک کرده بودم شاید از من خوشش اومده کلا حالت رفتاراش خیلی فرق داشت حتی مهربونی میکرد نسبت ب خانوادم و خیلی کارای دیگه

چند وقت پیشا فهمیدم پسره دوست دختر داره ی سری دیدم دختررو اورد خونشون و صدا حرف هاشون میاد و آهنگ میزارن و غذا میگیرن میخورن و میرن بعد  

باز ی مدت گذشت ی دختر دیگه رو اورد یعنی از اینا ک همزمان با چندنفر هستن ولی دیروز دیدم دختررو اورد این یکی از این دختر عملی ها و اینایی ک با خیلی از پسرا دوست بوده آورده بودش پایین این دختررو مامان پسره میدونه یعنی پیج دختررو داره اما خب پسره فقط با همین ی نفر نیست یعنی حس میکنم بین همه اینا با این فاب تره خودشم میگفت الان قصدش ازدواج نیست تا سی سالش بشه الان ۲۴ سالشه 

و یواشکی دختر میاره خونش موندم الان این پسره با چه هدفی با چند تا دختر همزمان هست و اینطوری رفتار میکنه یعنی قصدش جدیه؟ 

وا خب معلومه لاشیع

موندم محبتی ک ب همه دخترا میکنه واسه چیه 

اصلا این دختره هزاری هم باهاش فاب باشه بره باهاش بیرون تولد براش چیزی بگیره کادو بگیره یعنی واسه بقیه اونا هم این کارو میکنه! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.