2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047259 بازدید | 684583 پست
عزیزم بگو زنگ بزنه مرکز احتمالا شیاف یا امپولشو زیاد کنن؟ ممکن لانه گزینی باشه انشالله🌷

اره زنگ زده گفتن آسپرين رو قطع كن شياف بزار 

توكل به خدا 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رویان عزیزم

منم دوتا میکرو قبلیم رو رویان بودم. اما امروز رفتم خلاصه پروندم رو گرفتم ببرم ابن سینا. آخه ابن سینا دنبال درمان سقط مکرر هست ببینم علت چی بوده که نگرفته. 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
ماشالا خودتم پویایی. آنا جون قبلا زیاد میومد ، شما اومدین ، دید فعالین ، تفویض اختیار کرد ب شما🥰

فدات بشم عزیزم، من نهایت دوست کوچیکه آنا هستم که نذر داشتم اگر مثبت شدم چون فعلا سر کار نمی تونم برم کمک دوستان مثل خودم باشم

تو زندگی عادی هم اصلا فعالیت مجازی ندارم و خوشم نمیاد، پروفایل تلگرامم تار عنکبوت بسته از بس عوض نکردم، اینستا بدتر🤣🤣🤣🤣 

زينب جون دوستم تو ١٠انتقال الان  رفته دستشويي از واژنش خون اومده خيلي نگرانه به نظرت داره پريو ...

نه عزیزم، احتمال داره لک لانه گزینی باشه، بالاخره تا قبل آزمایش ممکنه نشونه هر چیزی باشه، فقط باید تحت نظر دکترش پروژسترونش رو بیشتر کنه

بهش بگو اینجا خیلیا این مدلی بودن ولی مامان شدن، امیدشو از دست نده

مرسی عزیزدلم آره صددرهزار با نظرت موافقم اخه منم ۸ سال که درگیر همین نازایی هستم ولی هنوز که هنوز خا ...

چه قدر عالی که نگفتی، ببین من از خودم لوس تر سراغ ندارم ولی واقعا عمل راحتی بود، درسته اونجا آخرین نفر مرخص شدم از شدت تهوع ولی همین بی هوشی نعمت بزرگی بود، همسرم همیشه می گفت بی هوشی عالیه باور نمی کردم، واسه من انگار یه خواب عالی بود، حتی خواب دیدم😃😃😃😃، قبلش هم می دونستم احتمال هایپری هست حسابی رعایت کرده بودم، دو روز بعد سر کار بودم

خلاصه هیچی حس نمی کنی، بعدش هم سریع بگو برات دیکلوفناک بذارن دیگه راحتی

سلام دوستان گلم اخرین بار که اومدم این تاپیک میخواستم لاپارا و هیسترو کنم و سپتوم هم بردارن

انجام دادم و دکتر گفت سه ماه طبیعی اقدام کن و لتروزول داد ماه پیش شروع کردم و لتروزول خوردم و باز هم پری خانم تشریف اوردن من به دکتر گفتم خسته شدم میخوام ای وی اف کنم که گفت شانس عملتو از دست نده سه ماه با لتروزول امتحان کن که این ماه دیگه لتروزول نخوردم و به شوهرم گفتم قید بچه رو بزنیم 

از امپول هم میترسم و شوهرمم دیده چقدر عذاب کشیدم گفت والا من راضی نیستم خدا نخواسته قسمتمون بشه 

خلاصه از درددل بگذریم اومدم پیش شما دوستای مهربونم و بهترین تاپیکی که تا حالا دیدم هروقت اومدم اینجا نا امید نشدم خدا ایشالله دل همتونو شاد کنه

دوستان امروز دوستان بهم گفتن امپولا درد نداره و شروع کن دلم بازم لرزید اومدم ازتون مشورت بگیرم عکس نسخه امپولارو میفرستم بهم بگین خوبن چطورین منشی دکتر کفت با این امپولا هایپر نمیشی اینم بگم کارم شیفتی هست روز و شب ندارم زیاد سرپا وایمیستم 

ممنون از دل پاک همتون که همیشه یار و همراهم بودین 

اخه عیب میزارن و سخت میگیرن بگی ای وی افی از من نپرسید اصلا مثل مریضای دیگه رفتم و گفت جفتت پایین خ ...

نه اتفاقا اصلا به من سخت نگرفتن فقط خيلي دقتش رو سونو بالا برد

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦

دوستای گلم فقط اومدم بگم همیشه به یادتونم و دنبال فرصتی که یه کم اوضاع رو سروسامون بدم و بازم مرتب کنارتون باشم.... 

تک به تکتون دوست دارم چه میزبان‌های قدیمی چه میزبان‌های جدیدمون..... 

برا تک به تکتون شادی و تحقق آرزوهاتون به زیباترین شکل ممکن شو آرزو میکنم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com