2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047256 بازدید | 684583 پست
سلام عزیزم، راحت راحت باش، حتی حمام برو، حتی اگر شاغلی فردا برو سر کار، اگر هم خانه داری که از فردا ...

ممنون از جوابت عزیزم

اره بمن گفتن امروز و فردا استراحت کن

بعدش استراحت نسبی داشته باش

کار سنگین نکن

حالا خونه ما دوبلکسه و توالت طبقه بالا من خیلی استرس میگیرم ک از دله بالا میرن

دعا کنین برام مثبت شه

💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات عزیزدلم خداروصدهزارمرتبه شکر که نتیجه گرفتی انشالله برای منم به همین راحتی باشه بعد از عمل از ح ...

آره عزیزم بعد عمل همین جوری راحته، ببین من خدایی صبور نیستم، واقعا لوسم، شما قطعا بهتر از من میشه حالت توکل به خدا

فقط مراقب علائم هایپری باش

دوستانی که الان باردارن شما هپارین مصرف میکنید؟من پزشکم توی هفته ۷ که دچار لک بینی شدم گفت آنوکسا رو قطع کن و آسپرین بخور اما تو ویزیت آخر گفت باید از هفته ۱۷ بازم انوکسا رو بزنی

چه قدر عالی که نگفتی، ببین من از خودم لوس تر سراغ ندارم ولی واقعا عمل راحتی بود، درسته اونجا آخرین ن ...

دقیقا بهترین قسمتش بیهوشیه.مثل یه خواب قشنگه.راااحت میخوابی😂 من که دوس داشتم خدایی

اسممو پرسید هنوز کامل نگفته بودم که رفتم...تازه بعدشم به زور بیدارم کردن🤣.تختای بغلیم که تجربه ی پانکچر داشتن هم همه میگفتن بیهوشی خیلی لذت بخشه😁

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
زینبی جان بعد از انتقال اولم من 4طبقه رو بالا اومدم...نمیگم واسه اون میتونسته باشه ولی شما توی این ی ...

نه عزیزم، اصلا ارتباطی نداره، خودتو واسه اون پله ها سرزنش نکن هیچ ربطی نداشته 

ببین من لکه بینی داشتم، رفتم سونو، دکتر گفت چون هماتوم نداری، نباید بخوابی، گفت باید حتما پیاده روی کنی تو خونه با همین لکه بینی، فقط دیگه بعد اون تا یک ماه سر کار رفتم رو منع کرد، حتی با لکه واسه پله پرسیدم چون خونه مادرم طبقه 3 هستن بودم آسانسور، 37 تا هم پله داره، باز گفت ربطی نداره راحت برو

فقط هماتوم و جفت سرراهی نیاز به استراحت دارن، که اون هم تو دوهفته بعد انتقال معنی نداره 

دقیقا بهترین قسمتش بیهوشیه.مثل یه خواب قشنگه.راااحت میخوابی😂 من که دوس داشتم خدایی اسممو پرسید هنو ...

وااااااای آره منم به زور بیدار کردن، بعدش ول نمی کردن هی سوال پرسیدن تا کامل خوابم پرید🤪🤪🤪🤪

نه عزیزم، احتمال داره لک لانه گزینی باشه، بالاخره تا قبل آزمایش ممکنه نشونه هر چیزی باشه، فقط باید ت ...

ممنووون زينب جون از راهنماييت

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷