2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047270 بازدید | 684585 پست
سلام دوستان گلم اخرین بار که اومدم این تاپیک میخواستم لاپارا و هیسترو کنم و سپتوم هم بردارن ان ...

سلام عزیزم. هیچ مشکلی نداری؟  آمپول چیزی نداره که. یه لحظس. درمانت رو ادامه بده. اصلا پا پس نکش🥰

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای گلم فقط اومدم بگم همیشه به یادتونم و دنبال فرصتی که یه کم اوضاع رو سروسامون بدم و بازم مرتب ک ...

ان شاء الله عزیزم.ماهم آرزومند بهترین ها برای شما هستیم🥰

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
ممنون 😍پس ذخیره ازروی چی مشخص میشه؟

ذخیره از روی آزمایش amh که فقط تو مرکز ناباروری داده باشی مشخص میشه

یه راه قدیمی تر بررسی تعداد فولیکول های آنترال روز دوم و سوم پری، در کنار fsh و lh روز دوم یا سوم پری هست، که روش اول دقیق تره 

سلام بچه ها 

من ازپایش ایمنی انعقادی رو بعد ۱ بار انتقال منفی دادم 

همه چی نرماله فقط سی دی ۵۶ بین ۳ تا ۱۵ باید باشه ولی برا من ۱۶.۲۸ کسی میدونه باید چکار کنم 

دکترم ۳شنبه هست 

الان من دیگه میخوام اقدام طبیعی کنم چون فعلا هزینه ای وی اف رو ندارم میخواستم ببینم برا اقدام طبیعی باید از الان هرماه سرم بزنم ؟؟ یا قرص بخورم 

کسی بلده خواهشا دریغ نکنه 

ذخیره از روی آزمایش amh که فقط تو مرکز ناباروری داده باشی مشخص میشه یه راه قدیمی تر بررسی تعداد فول ...

آزمایش amhکی گرفته میشه ؟من بعدازهمون سونوک روزهشتم تزریق پرگووریس گرفتم وتعدادفولیکولام مشخص شددیگه ویزیت نشدم ازمایش هم برام دکترننوشت

سلام من فردا عمل پانکچر دارم کسی پیشنهادی چیزی داره برام؟  

سلام عزیزم به سلامتی، اگر ریسک هایپری داری از همین حالا رژیم پر پروتیین شامل روزی 8 تا سفیده تخم مرغ فراموشت نشه، آب زیاد بخور و آب میوه طبیعی زیاد، بعد از پانکچر هم مراقب علائم هایپری باش اگر اومد سراغت حتما سریع باید بیمارستان بری

علائمش هم اضافه وزن ناگهانی، کاهش شدید حجم ادرار، تیره شدن ادرار، افزایش ناگهانی دور شکم و تعوع و استفراغ شدید هست

سلام روز همگی خوش به دوستانی ک مثبت شدن تبریک میگم و دوستانی که منفی شدن انشالله به زودی دلشون شاد ب ...

سلام عزیزم اگر همیشه عادت داشتی و می خوردی نه ایرادی نداره، منم خیلی خوردم تا قبل ویارم، ولی اگر دفعه اولت هست چیز جدید امتحان نکنی بهتره