2777
2789

خصوصیات ربطی به ماه تولد نداره ولی در کل شوهر که مرد مردادی هست در عین حال خیلی مهربون و خوش سر و زبون و حمایتگره و خانواده دوست ولی اگه یه چیزی بر خلاف میلش باشه به شدت عصبانی میشه و به لجبازی می‌کنه و شروع می‌کنه به داد زدن توی تاپیک هام هست .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یاخدا ینی هستن هنوز کسایی ک خصوصیاتو ربط میدن ب ماه تولد

بابامو داداشم مردادین با اخلاقای کاملا تضاد اصلاااا هیچکدوم از خصوصیاتشون مثل هم نیست

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم 

به ماه تولد اعتقادی ندارم ولی مردادی های زندگیم 

آروم

سربزیر

درونگرا

صادق

با محبت

مهربون و دوست داشتنی

باهوش اهل مطالعه و با سواد

به شدت عاطفی

بابام و همسرم هر دو مردادی هستن جفتشون این اخلاق های خوب رو دارن بابام بچه ننه نیست و به شدت دست و دلبازه و ولخرج برای خانواده 

همسرم بچه ننه است و خیلی اقتصادی 

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

هم خوب و هم بد رو بگو😂👌

مغرووور و لجباااز 

دلسوز

به غم کسي اسيرم که ز من خبر ندارد                                 عجب از محبت من، که در او اثر ندارد                                  غلط است هر که گويد که به دل رهست دل را                          دل من ز غصه خون شد دل او خبر ندارد🥲❤‍🩹
ای کاش همینا باشه آدمای حسودی ان

من خودم مردادی ام ولی باور کنم نه مغرورم نه حسود اینا بیشترش متغیره بین ادمای مختلف

نی نی یار .جااان شووهررر عمه ات تعلیق نکنننننن      https://abzarek.ir/service-p/msg/1997010