2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047266 بازدید | 684585 پست
عزیزم خیلی ناراحت شدم چند هفته متوقف شده بود؟ انشالللللللللله خیلی زود خبر بارداریت و اینجا بدی و ...

۸هفته و دو روز.

۸ هفته رفته بودم سونو.خوب بود.ضربانشم ۱۷۰به بالا.

دو روز بعد وایساده بود.

اما من تا هفته ۱۱ نمیدونستم😪

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
آزمایش amhکی گرفته میشه ؟من بعدازهمون سونوک روزهشتم تزریق پرگووریس گرفتم وتعدادفولیکولام مشخص شددیگه ...

گلم اگر الان تو سیکل پانکچر هستی اصلا نیازی نیست به این چیزا فکر کنی، ولی واسه اطلاعات خودت میگم، amh رو در تمام طول سیکل پری میشه انجام داد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خیلی راحتتر از اونیه که فکرشو بکنی. من همسرم اون روز امکان حضورش نبود نه اینکه من نخوام بیاد ر ...

مرسی عزیزدلم خیلی لطف کردی که جواب دادی  متوجه شدم منم انشالله دیگه تصمیم قطعیمو گرفتم که به هیچکس نگم الانم به همسرم گفتم کلی خوشحال شد و تشویقم کرد🙈😁انشالله هرچی از خدا می خواین بهتون بده که انقد به ادم روحیه و دل گرمی میدین آمیییییین😍

گلم اگر الان تو سیکل پانکچر هستی اصلا نیازی نیست به این چیزا فکر کنی، ولی واسه اطلاعات خودت میگم، am ...

بله فردا پانکچردارم،فقط برام سواله همچین ازمایشی چرابرام ننوشت دکترم

سلام خانوما من امروز انتقال داشتم الان دراز کشیدم برای نهار و خوردن چیزی میشینم موردی نداره؟

سلام عزیزم، راحت راحت باش، حتی حمام برو، حتی اگر شاغلی فردا برو سر کار، اگر هم خانه داری که از فردا غذا درست و زندگی عادی داشته باش گلم، دستشویی هر چی راحتی استفاده کن، خاطرت جمع اون وروجکها عین کنجد تو عسل به رحمت چسبیدن و تا 9 ماه دیگه ول نمی کنن 

من که ایرانم ولی چندتا از بچه های اینجا که کانادا و اروپا بودن بعد انتقال سریع بلندشدن کردن الان هم مامان شدن خاطرت جمع ربطی نداره

بعد اینکه توالت فرنگی طبقه بالا حدود ۱۰تا پله داره که ارتفاع پله ها کمه بنظرتون ضرر داره؟

ببین گلم می دونم می خوای سنگ تمام بذاری و تمام تلاشت رو بکنی که مامان بشی ولی خاطرت جمع اینا هیچ اثر بدی نداره گلم، 

اینم بگم تو تحقیقات دیدن استراحت نه تنها اثر مثبت نداشته، تازه به خاطر کم شدن خون رسانی به رحم اثر منفی داشته، پس تا می تونی زندگی عادی داشته باش، فقط چیز سنگین بلند نکن 

من 50 کیلومتر رفت و برگشتم میشد، حدود 20 تا پله سر کار داشتم، ولی رفتم، فقط گاهی وسط کار چون زیاد می‌نشستم یه چرخی می خوردم و یه کوچولو روی تختی که اونجا بود دراز می کشیدم، اونم نه همیشه، بعد تازه فکر این اینا رو با عذاب وجدان انجام می‌دادم، باور نمی کردم دکترم می گفت ربطی نداره، ولی خو در نهایت به حرفش گوش دادم و ربطی هم نداشت

چه قدر عالی که نگفتی، ببین من از خودم لوس تر سراغ ندارم ولی واقعا عمل راحتی بود، درسته اونجا آخرین ن ...

فدات عزیزدلم خداروصدهزارمرتبه شکر که نتیجه گرفتی انشالله برای منم به همین راحتی باشه بعد از عمل از حرفام خجالت زده بشم😂🙈آخ آخ گفتی لوس،اتفاقا صبح که می خواستم سوالمو اینجا بپرسم با خودم گفتم الان بچها میگن خجالتم نمی کشه دختره ی لوس 😓اما اینم یه نوع ترس و استرس وگرنه اصلا از روی لوسی نیس بخدا چون من خیلی آدم سفت و صبوری هستم اما نمی دونم چرا الان اینجوری شدم

سلام عزیزم، راحت راحت باش، حتی حمام برو، حتی اگر شاغلی فردا برو سر کار، اگر هم خانه داری که از فردا ...

زینبی جان بعد از انتقال اولم من 4طبقه رو بالا اومدم...نمیگم واسه اون میتونسته باشه ولی شما توی این یکسالی که تاپیک بودی تجربه ات بیشتر از منه...به نظرت ممکنه اون باعث منفی شده باشه؟

یادم هانا جان میگفت اونجا بعد انتقال دوچرخه سواری میکنن..منم روی این حسابا واقعا برام مهم نبود پله رفتن...ولی الان بهش فکر میکنم

بچه ها من یک جنین داشتم بنظرتون شانس دارم بگیره؟😞

عزیزم معلومه، چرا نداشته باشه، اصلا به تعداد نیست گلم، هم اینجا و هم یکی از دوستام که اینجا نیست با یه جنین فقط مامان شدن، هیچ جنین دیگه ایی نداشتن