2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047261 بازدید | 684585 پست
من پونه و گلپر و گشنیز شنیدم ولی نعناع نشنیدم بد باشه.نگران نباش عزیزم اون چیزاییم ک میگن خوردشون خو ...

درسته گلم منم اکثر چیزا رو میخورم جز همون زرشک و زعفرون و دارچین.اینم مامانم گفت نخور بعدم گفتم میپرسم از بچه ها که خیالم راحت شه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
احتمالا لانه گزینیه،یکی از علائم بارداری میتونه باشه

ممنون گلم ايشالا

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید لکه بینی لانه گزینی باشه، نگران نباش با وجود استرادیول پریود نمیشی، ان شاء الله که بارداری  ...

فدات واسه دوستمه خيلي لسترس داره من خودم هفته ديگه انتقال دارم

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم انشالله که لک لانه گزینیه چیز نگران کننده ای نیست

قربونت عزيزم 

گفتی ای وی اف کردی؟ من میرم سونو اصلا نمیگم

آره ميپرسن منم گفتم .به نظره من بگي بهتره شايد دقتشون بيشتر بشه

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
بچه ها من یک جنین داشتم بنظرتون شانس دارم بگیره؟😞

عزیزم توکل برخدا کن منم با یه جنین مادر شدم !

و بیشتر به پهلو میخوابیدم ،،فقط برای غذا و   🚾   بلند میشدم! اینم بگم بعد چند روز برای خرید خونه بیرون میرفتم !

انشالله خبر مادر شدنت رو بدی 🙏🏻

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
نه فدات شم چهارشنبه نوبت دارم 

انشاللله به سلامتی و با خبرهای خوب🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
خانما چند روز بعد انتقال منفی پریود میشیم ؟؟؟

عزیزم تازه متوجه شدم منفی شدی واقعا ناراحت شدم دوست داشتم خبر مادرشدن رو ازت بشنوم که ان شالله بزودی زود میشنوم امیدت رو از دست نده قوی باش به امید روزای شاد گلم !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
بچه ها شما از وقتی ازمایشتون +شد تا موقع سونو چکار کردید؟علامت داشتید..من همش استرس دارم میگم هنوز ه ...

چند هفتس انتقال دادی عزیزم؟

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
دوستان كسي ميدونه خون ريزي كم تو ١٠انتقال نشانه چيه ؟

عزیزم بگو زنگ بزنه مرکز احتمالا شیاف یا امپولشو زیاد کنن؟ ممکن لانه گزینی باشه انشالله🌷

سلام بچه ها خوبید؟اومدم بگم من دعای توسل رو هر روز به نیت دوستان میخونم خیالتون از بابت من راحت باشه

ممنون عزیزم خداروشکر منم همه رو تاحالا خوندم🌷🌷🌷انشالللله هممون حاجت روا شیم👐

آره ميپرسن منم گفتم .به نظره من بگي بهتره شايد دقتشون بيشتر بشه

اخه عیب میزارن و سخت میگیرن بگی ای وی افی

از من نپرسید اصلا مثل مریضای دیگه رفتم و گفت جفتت پایین خیلی و باید استراحت کنی 🌷