2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودمم مردادیم

داداشمم مردادیه

از کدوم اخلاق بدمون بگم؟😂

به غم کسي اسيرم که ز من خبر ندارد                                 عجب از محبت من، که در او اثر ندارد                                  غلط است هر که گويد که به دل رهست دل را                          دل من ز غصه خون شد دل او خبر ندارد🥲❤‍🩹

به به 🥰🥰

از نظر من بهترین مرد مردادیه 😍

خوش تیپ . جذاب . با محبت . غرور بیرونی و عشق درونی 

کاریزماتیک . خانواده دوست . روشنفکر 

دقیقا یه شیر خُرخُری و مغرورِ مهربون و خاص ☺️🤩

بقیه ی مردادیا رو نمیدونم . اما مردِ مردادیِ من هیچ ایراد و بدی نداره 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

ی مرد مردادی میشناسم  کاملتر از این بشر ندیدم 

مهربون دستو دلباز خوش قلب خانواده دوس

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

هر آدمی متفاوته شخصیت ادم ها بیشتر به مسائل دیگه وابسته هست نه به ماه تولد .

ولی اطرافیان من بینشون چند تا آقای مرداد ماهی دادیم خیلی با هم متفاوتن. مثلا یکیشون به شدت تنبله اما بقیشون اینطور نیستن . تنها ویژگی های مشترکشون اینه که دست و دلبازن و اهل گردش و سفر هستن و شوخ طبعن . 

بقیه ویژگی هاشون فرق میکنه .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑

مهربون خوش قلب ولی غرور زیادش کار دستش میده

آدمای خوش صحبتی هستن. پایه و پر انرژی

اهل گردش و سفر رفتن هستن. شوخ طبعن

https://daigo.ir/secret/1706526649//تک غزله ادبیاتِ روانمی✨// ️زمین گرده و کارما کاربلد...