2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047242 بازدید | 684582 پست
عزیزم برای شما ازمایشهای انعقادی ساده رو گرفت؟کممکنه واسه منم همین حدودا بشه؟میترسم دوسه تومن بشه

آزمایش من یه تعدادی از انعقادی‌ها و یه تعدادی از ایمنی‌ها بود. فکر میکنم همش کامل نبود. ولی بنظرم اومد که زرنانی برای همه همینا رو مینویسه، البته بازم بستگی به مشکلتون داره.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فداتشم خانمی.همیشه به یادتم.ان شاالله به سلامتی دوران بارداری رو پشت سر میذاری و فسقلتو صحیح و سالم ...

سلامت باشی عزیزم لطف داری 😍 ان شالله پرنسس کوچولوتو بخیر خوشی بغل میگیری گلم 🌹🙏🏻 گلم همیشه دعاگو هستم از خدا میخوام یار و یاورتون باشه 🙏🏻ناف مارو با استرس بریدن 😂هرکاری میکنم نمیشه فکرنکنم توکل برخدا خودش کمک حال هممون باشه ! ۳سه شنبه برای غربالگری میریم ازمایش هم گرفتن ،، دعاکن گلم همه چی خوب باشه !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
آزمایش من یه تعدادی از انعقادی‌ها و یه تعدادی از ایمنی‌ها بود. فکر میکنم همش کامل نبود. ولی بنظرم او ...

طرازی هم برای من یک لیست نوشت بیشترش  

سی دی مارکر ها بود.جز ویتامین دی مشکلی نداشت.

ولی همین که وارد مطبش شدم ، گفت خونت غلیظه ، اسپرین بخور.شاید بخاطر سقطم گف.....

خودم رفتم بقیشو دادم که ۷۰۰ شد و توی اونا یک فاکتور زیاد بود.

بهم ب۶ و ب۱۲ دادن و بعد از انتقالم هپارین.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
دوستان فردا میخوام برم رویان برام آز ایمنی انعقادی و کاریوتایپ بنویسن . کجا انجام بدم بهتره و شماها ...

گلم رویان ایمونولوژیست داره ولی فکر کنم فقط بیمارای با مشکل خود ایمنی رو ارجاع بده. ببین، اگر رفتی و عادی نوبت دادن اینجا هم بگو برای بقیه دوستان

دکتر زرنانی فقط میفرسته آزمایشگاه کاج توی سعادت آباد، جای دیگه رو قبول نداره.

آخه از صاحب امتیاز های اون آزمایشگاه هست، جاهای معتبر دیگه رو قبول داره، و اتفاقا از کاج نمونه ها رو میفرستن یه جا دیگه

من خودم وقتی رسیدم اونجا و محیطش رو دیدم تازه فهمیدم چه خبره، و اگر فرصت داشتم و بیمه تکمیلی نبود حتما جای دیگه میرفتم مثل سازمان انتقال خون و اونو پیگیری می کردم، واقعا پشیمون بودم از رفتن به اونجا