2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047232 بازدید | 684581 پست
سلام عزیزم مبارکت باشه، گلم لکه بینی واسه همه هست، بتا هم اگر یک جا آز دادی هر دوبار ممکنه اول دوتا ...

فعلا ك عزيزم هم امبول دارم و هم شياف ...فلا ك لك كم شده ....شماهم از طريق ivf باردار شدي؟

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
نه بابا خیالت راحت چسبیدن به دلت محکم تا 9 ماه

عزيزم روش خوابيدنت جطوره؟؟منكه همش ب پهلو مخابم...نميشه ب شكم بخابيم؟؟

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

6 هفته ضربان قلب رو دید 8 هفته هم خودم دیدم ولی فعلا برام پخش نکردن گفت فشار میاد به جنین تو هفته ه ...

انشالا که ۱۰۰ سال قلبش بزنه واست  .

بیخبری خیلی سخته ولی هی خودمو کنترل می‌کنم، اینام که گفتن سونوم یه روزی تو ۷، ۸ هفتگیِ

گفتم لاقل ۱ تستِ بتا دیگه واسم بنویسین واسه سرگرمیم، نوشتن  ، حالا این وسطا یه روز میرم انجام میدم

راستی خیلی خوبه که ایران واسه پانکچر بیهوش می‌کنن، من خیلی اذیت شدم، دونه دونه حسشون کردم

چه عجب اینا یه چیز آدمیزاد گفتن والا من دو هفته بعد انتقال سونو قلب رفتم جنین 3 روزه بود بتا اولم ...

سلام زینب جون جنین سه روزه برات انتقال دادن چن تاانتقلل دادن؟ من جنینام گرید B8هس وسه روزه نظرت درمورد جنین‌های من چیه؟ 

...... 
ببین عزیز دلم شما خودت باید بدونی چی میخوای؟هدفتو مشخص کنی. مثلا اگه نمیخوای به اهدایی فکر کنی باید ...

خداروشکررررررر که نتیجه گرفتی ازی جون 

منم همینجورم الان که اینهمه سختی کشیدم دیگه ولش نمیکنم درمانو هرجوری هست به هدفم میرسم 

من تو یه هفته 3بار رفتم اتاق عمل قبل اینم دوبار تخمک گیری هزینه ها هم که سر به فلک رسیده بقول دکتر کلانتری یکی درست شده مطمئن باش بازم جنین درست میشه 

من به این حرف امید دارم وادامه میدم 

برام دعا کن🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

خداجونم شکرت بابت نعمتهای که بهم دادی😍
عزیزم اونی که براحتی میگید یدونه بالقوه میتونه یه بچه باشه یه انسان مگه داریم درمورد کاسه بشقاب حرف ...

اره دقیقا میتونن ادم دلخوش کنن ولی نمیکنن بخدا من ار روز اول سیکل همین جور زیارت عاشورا میخونم بااینکه یه دونه جنین شده ولی امید دارم 

یه خانمه یه جنین 3روزه خریده بود با تموم خرجاش 20 میلیون پاش در اومده بود همون یه دونه انتقال داده بود حامله شده بود اونوقت نصر به ما میگف این یکی فریز نکنین

من هنوز امید دارم....

دقیقا قبول دارم چی می گی، گاهی ذخیره مثلا خیلی پایین هست در حد 0.01 و FSH هم بالاست در حد یائسگی بله ...

خداروشکر که نتیجه گرفتی 

اره بابا دکتر کلانتری به من میگه خداردشکر که ذخیرت خوبه اسپرم شوهرمم خوبه تانل هم داده خوبه نمیدونم اینا چه دردیشونه 

برا برج 7 همین یه دونه رو حتما انتقال میدم انشالله که بگیره بعد ببرم نشون نصر بدم بگم ببین بچمو تو میگفتی اینو فریز نکنین به درد نمیخوره حالا بچه شده یعنی ارزومه این اتفاق

کمک لطفا

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3031341/کسی-بوده-جنینهاشو-از-مرکزی-به-مرکز-دیگه-برده-باشه

ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟
۱ تومن شد.

عزیزم برای شما ازمایشهای انعقادی ساده رو گرفت؟کممکنه واسه منم همین حدودا بشه؟میترسم دوسه تومن بشه

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
نفسي جون همسر شما كلومفين خوردن؟ بچه ها كسي بلده نفسي رو برام صدا كنه؟

اره عزیزم کلومیفن خورد قبل میکرو

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹