2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047242 بازدید | 684582 پست
آخه از صاحب امتیاز های اون آزمایشگاه هست، جاهای معتبر دیگه رو قبول داره، و اتفاقا از کاج کیت ها رو م ...

یه تعدادی از آزمایشها رو دکتر خودم برام نوشته بود و آزمایشگاه نیوان توی کلینیک نیکان انجام داده بودم، زرنانی اونارو قبول نکرد و خودش دوباره برام نوشت با یه سری چیزای اضافه‌تر و گفت همین الان برو کاج. بعد از اینکه رفتم کاج فهمیدم قضیه چیه. پنجشنبه بود و ساعت کاریشون تموم شده بود ولی منتظر من بودن، تا رفتم تو گفت شما رو دکتر زرنانی فرستاده!! معلوم بود بهشون خبر داده که یکی داره میاد.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
خداییش دلم میخواد محکم بزنم پس کله سازنده اش، خوب مردم آزار می مردی مثل آدمیزاد دوز میزدی روی جعبه ی ...

واقعا آدم نمی دونه چیکار کنه 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم اصلا نگران امکانات تو تهران نباش، اگر این محیط واسه شما لازم باشه بدون این که بهتون بگن حتما انج ...

سلام عزیزpicsiچی هست 🤔

خدایا به داده ونداده هات شکر شکر شکر مواظب همه نی نی ها باش خداجون
عزیزم همین که خواهرتون ۵بار خورده و چیزی نشده ببخشید یعنی دکترش اشتباه گفته ☺☺

نه خب دلیل نمیشه همیشه استثناعاتی هست 

من خودم ریسک نمیکنم 

وقتی نینی بدنیا اومد. میخوریم شیرمون هم زیاد. میشه😍😍

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
@آرسیتا    

گلم اگر رد پای دلالی نباشه این حرف درسته، آخه مگه چند درصد از زوج های نابارور که به یه مرکز مراجعه می کنن اهدایی نیاز دارن؟؟ خیلی کم

خوب معلومه آدم وقتی یه شواهدی می بینه به فکر فرو میره که شاید داره وارد بازی پول میشه، مثلا جنین شناسی که پیشنهاد پول بیشتر برای یه محیط کشت می کنه که وظیفه مسلم اونهاست آدم حس بدی بهش دست میده یا ببینی طرف میگه اهدایی واست جور کنم

منم کامل قبول دارم واسه یه سری باید بدون تردید رفت سراغ اهدایی ولی گاهی قضیه مشکوک میشه

سلام عزیزpicsiچی هست 🤔

گلم یکی از زیر مجموعه های میکرواینجکشن هست که برای موارد خاص انجام میشه، اینا دیگه وظیفه و علم واجب جنین شناس هست که باید بدونه و مرکز که باید دا‌شته باشه و به روز باشه 

یه روش دیگه هم هست imsi که میکروسکوپ الکترونی خیلی قوی رو با بزرگنمایی 8000 برابر به کار می گیرن تا بهترین اسپرم رو انتخاب کنن و... 

گلم رویان ایمونولوژیست داره ولی فکر کنم فقط بیمارای با مشکل خود ایمنی رو ارجاع بده. ببین، اگر رفتی و ...

بله عزیزم رفتم و عادی برا سه شنبه بهم نوبت دادن .اما امروز اونایی که دکتر حافظی نوشت و انجام دادم اما چون فقط ی چند تا رو نوشت میرم پیش دکتر امیرچخماخ که اگه بیشتر تر لازمه برام بنویسه

عزیزم اگر احیانا تخواستین برین طرازی میشه نوبتتون بدین به من

البته من وقت ابن سینا هم گرفتم بنام طرازی که یکشنبه و سه شنبه ها اونجاست. سه شنبه همین هفته ای که میاد بهم وقت داد . میتونی بزنگی اونم به نام خودت تغییر بدی😊 .هر کدوم راحتتری