2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047244 بازدید | 684583 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها آزمایش دادم . مثبت بوده ولی تیترش ۲۴۹ هست . به ازمایشگاه میگم کمه تیترش میگه از نظر ما ...

سلام عزیزم تبریک میگم 

نه اتفاقا خیلیم خوبه عددش 

ان شاءلله نی نی صحیح و سالم بدنیا بیاد 💜💜💜💜💜💜

خداجونم شکرت       
سلام دوستان امروز پیش دکتر بودم بهم گفت باید پیش دکتر زرنانی برم و ازمایشات ایمنی انعقادی انجام بدم ...

گلم اگر جنین داری ژنتیک لازم نیست انجام بدی اصلا، فقط ایمنی و انعقادی 

من پارسال 1400 دادم آزمایشگاه کاج، چون بیمه تکمیلی داشتم پیگیر سازمان انتقال خون نشدم ولی گویا اونجا خیلی خیلی ارزون تره 

سلام عزیزم من اینکارو کردم 

ممنون میشم راهنمایی کنی چطوری بوده

ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟
نه گلم منم نمی دونم، مال دیابت و ایناست شاید🤔🤔🤔

@su    

من جواب آزمایشم رو نگاه کردم paz و vac توش نبود. سرچ کردم در موردشون. اینا هزینه‌های آزمایشگاه و وسائلی که استفاده میکنن هستن.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
بچه ها مگه باز شدن یا نرم شدن دهانه ی رحم رو از طریق معاینه نمیفهمن؟!همچین چیزیو توی سونو هم ممکنه ب ...

گلم منم دکترم گفت با سونو واسم اندازه گیری کنن و فکر کنم اگر دهانه رحم باز بشه طول سرویکس کم میشه

دختر جان هی میگم حرفای این قابل اعتماد نیست باز بهش گوش میدی