2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047242 بازدید | 684582 پست
سلام بچه ها الهی ک حال همه خوب باشه یسوال دارم وضعیت جفت کد مشخص میشه من همون برای تشکیل قلب فقط رف ...

سلام عزیزم گفت تو غربال مشخص میشه واسه رابطه هم راستش فراموشم شد ولی خودم که فعلا نه حوصله دارم نه جراتشو

گلم فکر کنم تا اون موقع تمام شده باشه ولی چشم روز 40 ام میذارم اسمتون رو

فدای تو😘😘😘

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگران نباش گلم الان بدنت داره به اندازه کافی استروژن و پروژسترون تولید میکنه نیازی نداره از بیرون در ...

عزیزم بنظرت اونایی که تا هفته های بالاتر دارن چه ضرری برای جنینشون داره؟من میخوام قطع کنم ولی این‌هماتوم کوفتی از بین نمیره!با اینکه‌خونریزی ندارم ولی بازم‌دکترم گفت باید شیاف داشته باشی برای احتیاط...بنظرت اگه قطع کنم شیافو هماتوم بزرگ میشه یا خونریزی میکنه؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
مازین جان اصلا می دونی چی شده از بس چشمام بابا قوری میره اسم شما رو ندیده بودم تو گوشی خودم، شما رو ...

مشکلی نیست عزیزم. هروقت باشه ان شاء الله موثر باشه واسمون و خداوند مارو ببخشه و  بواسطه توسل شما نی نی بده بهمون🥰😍

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
وای خدایا چه خبره😣من تهرانم کدام هلال احمر ارزون میگیره بعد ممکنه دکتره بگه ازمایشگاهی که من میگم ب ...

دکتر زرنانی فقط میفرسته آزمایشگاه کاج توی سعادت آباد، جای دیگه رو قبول نداره.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
منم دیروز از ۱۰ تا ساعت ۶ مطب بودم  از این  معطلی و شلوغی رویان بیزارم

ساعت 10 اوج شلوغه ولی 8 صبح خیلی خوبه، بعدم مگه ننوشته بود جلو اسمت باردار؟ همیشه زود میفرستن منم دوشنبه دیدم جلو اسمم ننوشته منشی بهش گفتم یه ربع بعد صدا زد اسممو

اونایی که دکتر زرنانی براشون ایمنی انعقادی نوشته نسخشونو برام میگذارن ببینم چیا رو باید حتما انجام ب ...

دکتر زرنانی اینارو برای من نوشته بود.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
تارا جان عزیزم به خدا اگر بلاست هم نمی کردن همون میشد، منظورم اینه دی ان ای تو بلاست شدن دستخوش تغیی ...

خیلی بدجایی متوقف شده عزیزم

امروز دکتر واسعی گفت ۶ هفته و ۴ روز متوقف شده که میتونه از مشکلات کروموزومی باشه یا قطع جریان خونرسانی یا خیلی دلایل دیگه

قرص رو امشب میگذارم برام دعا کنید دوستان  

دیگه نمیدونم واسه کدوم دردم به درگاهش دعا کنم 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
به من گفته هفته 12 قطع کنم کامل

گفت چجوری قطع کن؟

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
به من گفت قطع کن استرس گرفتم نذاشتم۰

گفت چچوری قطع کنی؟

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزیزم بنظرت اونایی که تا هفته های بالاتر دارن چه ضرری برای جنینشون داره؟من میخوام قطع کنم ولی این‌هم ...

گلم ضرر که نداره ولی شما دکترت گفته یعنی لازم داری، برای بقیه دوستان میگم که مثل خودم استرس داریم نگران نباشیم چون بعد از یه مدت جفت خودکفا میشه نیازی نیست 

گفت چجوری قطع کن؟

آره گلم از دیروز من روزی یک شیاف بهم گفت فقط شب بذار که چون خودم می ترسم فعلا هر 20 ساعت میذارم بعد کم کم تبدیلش می کنم هر 22 ساعت و بعد 24 ساعت

تا آخر 12 هفته دیگه بعدش هم گفت نیازی نیست

راستش من خودم به عنوان خانم دکتر 🤪🤪🤪که کم کم دارم از نی نی سایت فارغ التحصیل میشم تصمیم گرفتم تو ...

آزی جون به سلامتی رفتی غربال؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.