2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
مبارکه عزیزم . انشالا دوران خوبی رو با هم داشته باشین و برای همه دعا کن . چندتا جنین انتقال دادی و چ ...

ممنون گلم..💚💚💚ایشالله قسمت همه منتظرا

۳تا سه روزه..نه من جز ۵ روز اول که درد پریودی داشتم دیگه علامتی نداشتم

مبارکه عزیزم❤️ بتات خیلی هم خوبه. من روز دوازده بتام نصف شما هم نبود اما خدا رو شکر همه چیز خوب پیش ...

مرسیی عشقم...واقعا😍😍والا این ازمایشگاهیه حالمو گرفت..ولی اومدم پیش شماها حالم خوب شد😘😘😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ۲۷ آزمایش دارم اون روزا میشه؟باشه،فقط چجوری باید خودمو برسونم؟باید ۱۳ بار بخونم تا الانو یعنی؟لیس ...

آره گلم همون 27 برات میذارم لیست کامل هم روز 12 تیر شروع کردیم، اگر یکی از دوستان کمک کنه دوباره پیدا کنم ممنون میشم، فقط لازم نیست 13 تا رو یهو امروز بخونی کم کم تا اذیت نشی 

زمانی که تو رویان تحت نظر بودیم هم انقد شدید نبود. حرکت داشتن مورفولوژی داشتن دیگه صفر نبودن. میشه ا ...

عزیزم واسه شوهر منم تو آزمایشگاهای دیگه که ناباروری هم بود تو کرج همیشه زیر یک میلیون میزد ولی تو ابن سینا صفر زد،فکر میکنم ابن سینا روندش فرق داره حالا یا حساس ترن یا نمیدونم چی ولی نگران ما هم همینطور بود،بعدا با دارو شد ۵ میلیون باز برای شما وضعتون بهتر بوده،فقط اگه میتونی بهشون بگو قبل شروع سیکل آزمایش dfi رو هم بررسی کنن برای ما اینکارو نکردن خیلی پشیمونم چون خودمم نمیدونستم همچین چیزی هست شایدم اصلا نمیشده با اون تعداد آزمایش بگیرن ولی به هر حال پیشنهادشم ندادم

آره گلم همون 27 برات میذارم لیست کامل هم روز 12 تیر شروع کردیم، اگر یکی از دوستان کمک کنه دوباره پید ...

ممنونم عزیزم من فقط اسمهارو ندارم فعلا همینطوری نیت کسی که نوبتشه میخونم😊بازم ممنون  

65بود.الانم تو ابن سینا دی اف آی داد ولی هنوز جوابش آماده نشده 

اگه میخوای میکرو کنی با توجه به dfi به همسرت دارو میدن و dfiبیاد پایین وارد سیکل میشی بقیه موارد کم باشه واسه میکرو اشکال نداره 

آره گلم همون 27 برات میذارم لیست کامل هم روز 12 تیر شروع کردیم، اگر یکی از دوستان کمک کنه دوباره پید ...

زینب جان من دیروز خیلی زیر دلم درد میکرد، درد پریودی نبود اصلاً، خودم همش احساس میکردم جنین هام دارن رحمم رو سوراخ میکنن، الآن یه کم لک دیدم، بنظرت نشانه خوبیه؟ 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
اگه میخوای میکرو کنی با توجه به dfi به همسرت دارو میدن و dfiبیاد پایین وارد سیکل میشی بقیه موارد کم ...

یعنی حرکت و مورفو مهم نیس. انقد امروز خودم و مادر شوهرم گریه کردیم. بخاطر اینهمه سختی تو این سن کم داریم متحمل میشیم

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست)