2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046746 بازدید | 684544 پست
عزیزم ماهیتابه آنا رو بخوری پری میاد ولی نمی‌زنیم چون امید داریم مامان شدی

خخخخخخخ قربونت بزن خلاصم کنم

خو چیکار کنم؟اصلا دوست ندارم بی بی چک بزنم یا برم آزمایش.. یه جور خاصی بی تفاوتم .

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
حتما گلم فقط بگو چه روزی؟ 

فرقی نداره مهربون فقط تو لیست باشه 😊

✨الهی ...دلم خوش است به معجزه ات... که اتفاق می افتد ومن شاد شاد فقط سر بر سجده میگـــذارم و میان اشـــکهای شوقم فقط میگویم ...بودنت را  شــــکر... سبحان ا...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم برای بچه های اینجاست کلا، ختم دعای توسل چهل روز، چه روزی دوست داری باشی؟  هر روز میشه برای ...

زینب جون من ۱ شنبه سونو دارم واسه انتقال که اگه ضخامت خوب  بود وقت انتقال بدن. هر روز جا داشتی اسم منم بنویس 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
عزیزم واقعا برات ناراحت شدم😣 اما دکترا اشتباهم زیاد میکنن این دیگه بهممون ثابت شده است ...فعلا صبر ...

الان زنگ زدم‌مطبش گفتم اگه دستگاه مطب قویتره بیام اونجا سونو کنید
گفت موضوع دستگاه نیست من نطر یک سونوگرافیست باتجربه رو میخام بدونم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
الان زنگ زدم‌مطبش گفتم اگه دستگاه مطب قویتره بیام اونجا سونو کنید گفت موضوع دستگاه نیست من نطر یک سو ...

سونوی واژینال کردن شمارو؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
تارا جون کجا سونو شدی؟ سونو قبلی زرده دیده شد؟امیدوارم خطا پزشکی باشه و شنبه از استرس در بیای🤲🤲

همون گاندی خود دکتر چوبساز سونو کرد بله سونوی قبلیمم کیسه زرده رو دیده بود. خودشم هنگ کرد گفت سه تا بلاست ....

الانم که میگه چشمی بغیر از چشم خودم ببینه شاید من اشتباه میکنم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم