2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046746 بازدید | 684544 پست
من از سال سال 88 ازدواج کردم و کلی دنبال بچه دار شدن و به رویان و کلی از مراکز رفتم خودم تا حالا سال ...

عزیزم جنین ها رو هچینگ کردن، آزمایش های ایمنی و انعقادی هم دادی؟ آزمایش ژنتیک هم دادین هر دو؟ تا حالا پی آر پی هم کردن براتون؟ آزمایش هورمونی دادن همسرتون؟

بچه ها من ازمایش دادم بتام ۹۳ زده...امیدی هست؟؟؟خیلی پایینه؟؟چند باید باشه؟؟؟

مبارکه عزیزم . انشالا دوران خوبی رو با هم داشته باشین و برای همه دعا کن . چندتا جنین انتقال دادی و چند روزه بودن ؟ علائم هم داشتی ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم منم آندوم گريد ٤ و خيلي شديد بود اسفند با دكتر گرگين عمل شدم هر دو لوله رو برداشت بخاطره چسبند ...

سلام عزیزم . لوله های منو برنداشت . ولی باز هم طبیعی باردار نشدم . الان هم توکلم به خداست برام دعا کن

سلام دوستان. یادتونه گفتم همسرم اوایل ک فهمیدم مشکل داریم یه ماه دارو خورد یکمممم بهتر شده بود؟ بعد ...

عزیزم شما با تعداد 1 میلیون این همه نا امید شدی؟!!!! پس اون بنده خدا ها که مشکلات بدتر شما دارن چی بگن، در مورد آز اسپرم هم فقط آزمایش های یک مرکز رو میشه باهم مقایسه کرد و به نظرم ابن سینا دقیق تر از خوزستان هست، بعد هم الان تو فصل گرما هستیم معلومه افت شدید داره، ماه رمضون هم حدودا یک ماه هست تموم شده، معلومه افت هست ولی فقط نا امید نشو و ادامه بده، همسرتون کبد چرب نداره احیانا؟ 

عزیزم اول مشکل از زن یا شوهر معنی نداره، هر چی هست تو زندگی هر دو شماست، دوما کار بدی کردی سر خود قط ...

امروز هر کاری میکنم حال وحوصله ازمایش دادن رو ندارم ولی شاید فردا برم 

سلاااام خوبین؟؟؟حوصلم پوکید😥پووووف

سلام، می فهممت، واقعا زمان سخت میگذره، انگار وزنه داره عقربه های ساعت، از کلاس های بعد از ظهر و ناهار که باید بشینه آدم حرفای استادو گوش بده هم سخت تر میگذره

عزیزم شما با تعداد 1 میلیون این همه نا امید شدی؟!!!! پس اون بنده خدا ها که مشکلات بدتر شما دارن چی ب ...

عزیزم اسم منو تو لیست گذاشتین؟۲۷ آزمایش دارم، الان باید ۱۳ بار بخونم دعای توسلو؟

عزیزم شما چه جوری سیکلتون نچراله؟  منم خیلی دوست داشتم . اما واقعا یادم رفت به دکترم پیشنهاد ...

مرجان جون فکر کنم دکتر از روی ضخامت و وضعیت رحم نوع سیکل رو انتخاب میکنه میتونی به دکترت بگی که اگر شرایط مناسب بود نچرال پیش بری

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
بچه ها من ازمایش دادم بتام ۹۳ زده...امیدی هست؟؟؟خیلی پایینه؟؟چند باید باشه؟؟؟

مبارکه عزیزم❤️

بتات خیلی هم خوبه. من روز دوازده بتام نصف شما هم نبود اما خدا رو شکر همه چیز خوب پیش رفت😊😍 تازه قرار بود دو قلو هم باشه☺️

انشاءالله هومت و برنا۱۱ هم‌خوش خبر باشن🙏

عزیزم شما با تعداد 1 میلیون این همه نا امید شدی؟!!!! پس اون بنده خدا ها که مشکلات بدتر شما دارن چی ب ...

زمانی که تو رویان تحت نظر بودیم هم انقد شدید نبود. حرکت داشتن مورفولوژی داشتن دیگه صفر نبودن. میشه اینهمه دارو هیییییییچ تاثیر که نداشتن مخرب هم باشم؟ اینهمه دارو تقویتی خدایا یعنی تو بدترین شرایط 6تومن دارو خریدیم. والا چندوقت پیش سونو شکمی داد چیزی نگفتن بهش. کبد چرب ربطش چیه؟ 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
گلم هیچ کس نمی دونه، حیفه اونا رو هم انتقال ندی آخه، از طرفی کاش یه بار دیگه هم پانکچر بشی نهایت بب ...

فکر کنم بهتره اول dfi رو بگیریم ببینیم چطوره اگه خیلی پرت نبود ریسک انتقال اینارو قبول میکنم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم