2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
نه گلم استرادیول روی من قشنگ اثر کرد فقط آب زیاد فراموش نشه و دوزهای منقسم، مثلا من الان 4 تا استراد ...

منم ۴ تا استرادیول دارم نمیشه دوتا دوتا خورد ؟؟؟

خداجونم شکرت       
ببخشید این آزمایش های انعقادی که میگید ما که یه بچه قبل پیدا کردیم دیگه نیاز نیس انجام بدیم؟یا هر زم ...

گلم اگر یه بارداری و زایمان موفق داشتی خصوصا طبیعی اون آزمایش ها مطرح نمی تونه باشه، حتی اگر با نرمال تفاوت داشته باشن، چرا؟ 

چون مثلا ما که یه فاکتور برای انعقاد خون ندارم، اگر موارد محدود مشکل داشته باشه و تظاهر بالینی نداشته باشه یعنی بدن داره از پس خودش برمیاد و نیاز به مداخله نداره

مسائل ایمنی هم همینه، این آزمایش ها برای دفعه اول بارداری برای افراد با مشکل های خودایمنی مثل لوپوس، ام اس و... که نازایی دارن مطرح هست، یا مشکل انعقادی برای کسانی که آزمایش cbc ساده اونها نرمال نیست مطرح میشه

علت این که اغلب درخواست نمیشه این هست که احتمال دخالت این عوامل خیلی خیلی کم هست در افراد سالم و عادی، تو مقالات هم مزایای سرم ivig فقط برای افراد با بیش از سه شکست آی وی اف مطرح شده که اون هم برای 30 در اونها مفید بوده نه همه

پس برای شما منتفیه تقریبا

ولی چون اغلب ناباروری اولیه هست نه ثانویه ما دنبال این هستیم حتی یک در صد هم شده احتمالش رو بالا ببریم، پیگیر میشم

یه نکته دیگه این که کلا آز انعقادی چون دادنش ضرر نداره و درمان پر خرجی مثل سرم لازم نداره حتی برای کسی که قصد بارداری طبیعی داره لازمه به خاطر جونش،چون تو بارداری خودبخود غلظت خون بالا میره و خون تمایل به لخته شدن داره

به نظرم شما هم یه مشاوره خون برو چون الان سن شما بیشتر از بارداری قبل هست تا کاملا خیالت راحت بشه ولی بحث ایمنی صد درصد برای شما نیاز نیست

یه نکته دیگه جهش ژن غلظت خون از اول هست جدید بوجود نمیاد، ولی ممکنه به نسل بعد منتقل بشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید منظورتونو متوجه نشدم دقیق دکتر عباسی چی گفتن؟گفتن مشتاق زیر نظر رویان هست یا نیس؟واگه هست کدو ...

گفت زیر نظر رویان تهران نیست

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
منم ۴ تا استرادیول دارم نمیشه دوتا دوتا خورد ؟؟؟

گلم اثر دوزهای جدا بهتره و خطرش کمتر، تو رو خدا جان من نخواب حتما بلند شو تو خونه بچر، خون رسانی به رحم رو جدی بگیر عزیزم

دکترم به هر کی روزی 4 تا استرادیول میده کلی میگه راه برو، فکر کن من لک داشتم نه هماتوم، گفت نبینم همش خوابیدی، با همین لکه بینی باید تو خونه زیاد راه بری دائم و آب بخوری، با وجود این که مشکل غلظت خون ندارم

آسپرين هم داده 

ان شاالله مه حتما این بار مامانی ولی کلا علائم تا وقتی شدید نشه مشکلی نداره، اون پرش ها هم بیشتر مال نگرانی همیشگی ماهاست

می دونم خیلی وقته پیگیری داری می کنی و همسرت رو خیلی دوست داری، ان شاء الله امام رضا ثمره عشقتون رو بذاره تو بغلتون 9 ماه دیگه 

گلم اگر یه بارداری و زایمان موفق داشتی خصوصا طبیعی اون آزمایش ها مطرح نمی تونه باشه، حتی اگر با نرما ...

ببخشید کجا مشاوره خون برم.غلظت خون در چه حدی باشه مشکل پیش میاد مننظورتون اینه هماتوم پیش میاد؟فاکتور هموگلوبین توی  cbc  نشون دهنده میزان غلظت خونه؟

گلم اگر یه بارداری و زایمان موفق داشتی خصوصا طبیعی اون آزمایش ها مطرح نمی تونه باشه، حتی اگر با نرما ...

ممنون از توضیحات کاملتون.میگم نت برای حاملگی ضرر نداره مخصوصا ماهایی که بعد این همه مشکلات باردار میشیم؟

عزیزم اولا اگر ذخیره بالا داری یا حتی بعضی دوستان با ذخیره 3 ونیم هم هایپر شدن، احتمال هایپری هست بی ...

مرسی عززززیزم. من خودمم الان یک ماهه برنجو کم کردم و هفته ای س بار میخورم نونم سنگک کم میخورم بیشتر سینه مرغه غذام ب اضافه گلوتامین ک ی نوع پروتیینه برای برنسازی و کاهش وزن. پس همینجوری جلو برم ایشالله عوارض هایپر نصیبم نشه. مرسی ک کامل جوابمو دادی، ایشالله ک حاملگی راحتو زایمان راحت تر داشته باشی

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من
گلم اثر دوزهای جدا بهتره و خطرش کمتر، تو رو خدا جان من نخواب حتما بلند شو تو خونه بچر، خون رسانی به ...

زینب جان باور کن الان که ساعت یه ربع به سه با اینکه خوابم میاد ولی دارم تو خونه آروم آروم راه میرم 

روز های اول اون پرش ها عصبیم میکرد ولی توکل کردم به خدا میدونم که اگه اون بخواد حتما میشه 

اون چهار روز اول هم به حرف دکترم استراحت کردم و اینکه میدونی دیگه آدم روزای اول همش توهم داره برای جنینا اتفاقی نیفته 

و اینکه همش سرچ میکنم تو گوگل به جایی نمیرسم در مورد پرش سرچ کردم آخرش رسیدم به ام اس و این حرفا 

و اینکه فک میکردم تو روزای اول هپارین و آ اس آ غلظت خونمو کم میکنند 

راستی اینم بگم که تو آزمایشاتم دکتر طرازی گفت غلظت خون شدید دارم 

آها یه چیز دیگه این پهلو دردی که میگم دقیقا دوروز بعد از تزریق آمپول هاش سی جی شد یعنی یه نصفه آمپول ۱۷ زدم که دو روز بعدش پهلو درد داشتم یکیشم ۲۰ زدم که امروز پهلوهام تیر میکشید 

احتمال میدم عوارض هاش سی جی باشه 

بابت وقتی که برام گذاشتی و دعای شیرینی که تو این شب قشنگ برام کردی ممنونم 

ان شاءلله نی نی نازت صحیح و سلامت و به موقع بیاد بغلت عزیزم💜💜💜💜💜💜💜

خداجونم شکرت       

سلام دوستان ـ من دیروز انتقال دادم به امید خدا. فقط دو تا جنین اونم گرید c شده بودن. دکتر توی اتاق عمل بهم گفت اینا عالین ولی بلحاظ علمی میدونم گرید c رو نمیتونم زیاد بهش دل ببندم و دکترم صرفا واسه اینکه بهم امید بده اینو گفته چون به همه میگفت عالین ...ولی اینم میدونم اگر نوبتم شده باشه واسه مادر شدن ، اونی که اون بالاست همه چیو خودش ردیف میکنه و به a, b, c ش هم نگاه نمیکنه . اگر اون بخواد میتونه تموم پیشرفتای علمی رو ببره زیر سوال ؟!!! بازم گفتم توکلت علی الله ... دل میبندم به این دو تا فندق و از رحمتش ناامید نمیشم . محتاجم به دعای تک تکتون چون واقعا بعد این دیگه جونی ندارم بخوام از اول شروع کنم 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷
مامانای گل که ۴ ماه رو‌ رد کردین میشه بگین برای آهن دکترتون‌چه دارویی داده، (برای دوستم میخوام)😊،دو ...

عزیزم من ففول دارم...اوایلش یکم مشکل یبوست داشتم الانا خوبم ولی 😁

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

سلام زینبی جونم

یه سوالی برام پیش اومده

انقباض درواقع به چه صورته؟!یعنی فقط حالت گرفتگی و سفت شدنه یا درد هم هست همراهش؟

اخه من‌چندروزیه حس میکنم نی نیم خودشو سفت میکنه مثلا!یهو انگار جمع میکنه خودشو!ولی نمیدونم حرکات عادیه توی بارداری یا همون انقباضه که دوستان دارن!اها اینم بگم کمر درد و دل درد و هیچی هم ندارم...کلا درد ندارم خداروشکر فقط گاهی حس میکنم شکمم سفت سفته!نمیدونم واقعا دخترم داره بازی درمیاره یا انقباضه😁 گفتم شما که اطلاعاتتون خوبه شاید بتونین کمکم کنین

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام زینبی جونم یه سوالی برام پیش اومده انقباض درواقع به چه صورته؟!یعنی فقط حالت گرفتگی و سفت شدنه ...

هزیزم انقباض اینجوریه که توی دسشویی چطور زور میرنی برای دفع مدفوع؟حفیف تر از اون نخ بهواون شدت

یا مثلا موقع ادرار کردن چطور شکمت شفت میشه میره داخل تقریبا همونطوریه.دردم نداره و دست خودت نیست این سفت شدن ها

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
نمیدونم عزیزم،ولی با نسخه گرفتم،یعنی ۵ اشکال داره؟اگر بیشتر از ۳ماه بشه مشکلی پیش میاد?آخه تا اون مو ...

عزیزم نگران نباش من خودم خیلی خیلی بیشتر از اینا 5 خوردم.... 

بستگی با تجویز دکترت داره.... 

من حتی سر دخترم تا ماه 7 فولیک 5 داشتم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون پای وان نرماله،برای هتروزیگوت ویتامینb6و ۱۲ نیاز نیست؟  هموسیتین رنجش از ۵ تا ۱۵ هست م ...

عزیزم والا برا mthfr من فولیک 5 و ب6 و 12 داشتم.... 

بقیه شرایطت اوکی هست.... 

اگه خیالت راحت نیست با راحله تو کلی مشورت کن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه متاسفانه نمی دونم .بهم گفتن جنینت آی بلاسته .

احتمالا منظورش این بوده گریدش آ هست و بلاست هست....