2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
گلم من فقط گونال اف و ستروتاید و سیکلوژست خارجی استفاده کردم که اونم دکترم تجویز کرده بود بقیه همه ا ...

آخه مرکز ناباروری گف حتما خارجیشو بگیر ایرانیش تاثیری نداره, 

ولی آمپولام فرتیژست هستن و هپارین,هپارینم با اینکه ایرانیه ولی تو داروخونه ها نیس

آره گلم منم شنیدم شعبه اصفهان و اهواز زدن ولی دیگه درحد شنیده بود تحقیق نکردم ببینم چه قدر صحت داره، ...

درخواست دوستیمو قبول کن,راستی داروها رو تاکی استفاده میکنی؟

استرادیول و پروژسترون؟

من خوزستانم بعد انتقال نمیدونم چیکارکنم چون جایی ک انتقال میدم مرکز مشتاق اصفهانه

دیگ بعدش دسترسی ب دکتر ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اها خیلی ممنون عزیزم، البته سونو‌واژینال برام نوشته ها نه داپلر، برا تعداد و‌اندازه فولیکول غال ...

گلم من با چند تا دکتر اونجا تا حالا ویزیت شدم هر کدوم نکات مثبت و منفی دارن، مثلا دکتر شیوا خیلی خوبه علمش هم زیاده ولی دو بار باهاش مشکل پیدا کردم، دکتر غفاری خیلی عالیه فقط تعداد روزهاش کمه تو رویان، من خیلی از برخوردش و زمانی که برام گذاشت خوشم اومد، دکتر مشایخی هم دکتر اصلی من بود، سر یه جریانی باهاش صمیمی شدم و آندومتریوزم رو مدیریت کرد، تمام سونو هام رو خودش انجام داد نذاشت هر بار پیش یکی باشم به خاطر شرایطم، دیدم چند تا مورد دیگه با مشکلات خاص رو تا آخر خودش انجام میده ولی نه برای همه،واقعا مدیونشم نذاشت لاپاراسکوپی کنم

البته بگم اگر کسی باید عمل کنه و تشخیص قطعی جراحی هست حتما پیگیری کنه ولی اینکه تشخیص داد به جراحی فعلا نیاز ندارم خیلی نجات دهنده بود، غیر از هزینه سنگین جراحی

در اصل خودت باید ببینی با کی راحت تری و با اون تایمت رو تنظیم کنی، اینا دلایل من بود 

اما ابعاد منفی به نظر خودم اینه آزمایش انعقادی رو ننوشتن و چون نمی خواستم از این مرکز برم خصوصا به خاطر امکانات جنین شناسی، جداگانه رفتم گاندی و زرنانی برام ایمنی و انعقادی نوشت که خدا رو شکر مشکلی نبود

در هر صورت ان شاء الله به زودی نتیجه بگیری

آره گلم منم شنیدم شعبه اصفهان و اهواز زدن ولی دیگه درحد شنیده بود تحقیق نکردم ببینم چه قدر صحت داره، ...

نه الان نزدن قدمت زیاد داره مربوط به همون اوایل که دکتر نصر میان ایران ولی پژوهش ها مال حیواناته انگار تولید دام های تراریخته از سلولهای بنیادی و این جیزا .مسءولینش برای درمان انسانها با مسءولین مرکز مشتاق در ارتباط هستن.اینطور که من متوجه شدم از سرچ کردن دیگه دقیق تر نمیدونم

زینب جان پرش پا رو سری پیشم داشتم آخه  منظورم از کمرم پشت کتفم دیروز همش نبض داشت دراز کشیدنی ...

عجیبه، آدم نمی تونه بگه بی خیال باش، ویتامین ب6 داری؟ یا فولیک 5؟

استرست زیاده؟ فعالیت داری؟ اگر مشکل انتقادی داری مبادا همش بخوابی، آب زیاد بخور حتما

در مورد کتفت هم اگر درد تیر کشنده داشتی فقط مراقب باش یا درد شدید تو ناحیه تخمدان ها وگرنه مهم نباید باشه

گلم من با چند تا دکتر اونجا تا حالا ویزیت شدم هر کدوم نکات مثبت و منفی دارن، مثلا دکتر شیوا خیلی خوب ...

ببخشید این آزمایش های انعقادی که میگید ما که یه بچه قبل پیدا کردیم دیگه نیاز نیس انجام بدیم؟یا هر زمان این مشکل انعقادی ممکنه پیش بیاد.شوهرم آزو انسدادی شده

آخه یه پژوهشکده  رویان هم شنیدم اصفهان داره

عزیزم فکر نمیکنم مشتاق زیر نظر رویان باشه،البته دکتر عباسی اینجور گفت،ولی درسته  اصفهان یه پژوهشکده رویان داره،حالا شما میتونی زنگ بزنی بپرسی

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام عزیزم میگم من شنبه هفته قبل انتقال داشتم جنین هام 4 سلولی آ و بی بودن، بنظرت چند سلولی بودن مهم ...

سلام خانمی مبارکتون باشه، چند روزه بودن گلم؟ مال ما سه روزه کامل بودن، موقع انتقال دو تا بودن که یکیش خیلی خوشکل بود فکر کنم 8 یا 16 سلولی بود، یادم نیست دقیق عکس هم نذاشتن گوشی ببرم😂😂😂🙈🙈🙈

تو این مرحله که بهش میگن کلیواژ باید سلول ها قرینه باشن و اجسام تیکه شده(فرگمنتیشن بادی) باید یا نباشه یا حداقل، وقتی به شما میگن آ و ب، پس حتما اون موارد بالا رو تو طبقه بندی داشتن

گلم دنبال علامت از الان نباش همه علائم مال داروهاست، علائم ویار و این چیزا تو هفته های 6 به بعد شروع میشه

راستی در خواست دوستی شما تازه امروز واسم اومد هر چی زدم پذیرش این نی نی سایت تغییر نمیداد😑

درست زینب جان اهواز هم ی مرکز داره زیر نظر رویان 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
آخه مرکز ناباروری گف حتما خارجیشو بگیر ایرانیش تاثیری نداره,  ولی آمپولام فرتیژست هستن و هپاری ...

نه گلم استرادیول روی من قشنگ اثر کرد فقط آب زیاد فراموش نشه و دوزهای منقسم، مثلا من الان 4 تا استرادیول دارم هر 6 ساعت می خورم، قبل انتقال هم پیاده روی داشتم بعدش هم همین طور 

یکی از دوستان واسه ورزش پرسیده بود، الان یادم افتاد، ورزش خیلی عالیه خصوصا پیلاتس رو شنیدم اثر داره، پیاده روی هم همین طور ولی تو سیکل پانکچر چون تخمدان ها بزرگ میشن و ریسک تورشن هست حتی جارو کشیدن و دولاراست شدن زیاد هم اون روزهای آخر خطرناکه پس ورزش سنگین انجام ندین که به ناحیه شکم فشار بیاره، یا بپربپر خطر ترکیدن فولیکول ها رو داره قبل پانکچر

همه چی ملایم

عزیزم فکر نمیکنم مشتاق زیر نظر رویان باشه،البته دکتر عباسی اینجور گفت،ولی درسته  اصفهان یه پژوه ...

ببخشید منظورتونو متوجه نشدم دقیق دکتر عباسی چی گفتن؟گفتن مشتاق زیر نظر رویان هست یا نیس؟واگه هست کدوم رویان  رویان اصفهان یا تهران

برنا جان و لیانا جان کدومتون با دکتر فروتن هستین؟ یادم رفت😁😁

عزيزم من با عابديم 😊 ولي پيش فروتن هم رفتم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عجیبه، آدم نمی تونه بگه بی خیال باش، ویتامین ب6 داری؟ یا فولیک 5؟ استرست زیاده؟ فعالیت داری؟ اگر مش ...

ویتامین ب۶ و آمپول ب ۱۲ قبل انتقال داشتم 

فولبک اسید ۵ هم قبل انتقال داشتم الان فمیبیون ۱ میخورم

چند روز استرس داشتم ولی با قرآن و ذکر گفتن تقریبا آرومم 

مشکل انعقادی دارم روزی دوتا هپارین و یه دونه آ اس آ هم دارم 

چهار روز اول انتقال فقط برای دستشویی بلند شدم ولی الان بعد صبحونه و ناهار و شام یه ربع راه میرم 

پشت کتفم تیر نمیکشید نبض میزد تن تن 

ولی پهلوهام درد دارم مثلا احساس میکنم پهلوم تیر میکشه 

والا زینب جون نمیدونم چیکار کنم امروز که الحمدلله خوب بودم خدا کنه تا آخرش همینطور بمونم

خداجونم شکرت