2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046710 بازدید | 684539 پست
گلم آزمایش های ایمنی و انعقادی هست که باید انجام بدی، اصلا هم منتظر نمون تا برات دکتر بنویسه، خودت ب ...

عزیزم زرنانی دکتر زنانه ؟؟

من هایپر شدم ۲۵ تا تخمک برداشتن اما ۱۳ جنین اما گفتن ۹ تا فریز میکنیم نفهمیدم اون ۴ تا اون وسط چی شد  انتقال اولم بود از خودم و همسرمم قبل شروع سیکل هیچ ازمایشی نگرفتن . ذخیرم ۳ و خورده ای بود فکر کنم برگش ادارس شنبه دقیقشو بهت میگم .لوله هامم باز بود و اندازه گیری عمق رحم و عکس رنگی هر دو طبیعی بود و مشکلی نداشتم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانومی مبارک باشه طبیعی باردار شدی ؟؟

سلام عزیزم بله با لتروزول و آمپول هاش سی جی

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد

من انتقال جنین دادم روز ۲ و امروز قراره آمپول اچ سی جی بزنم 

دیروز پهلوهام درد میکرد میخوام بدونم اثر اچ سی جیه شمام اینطور شدی ؟؟؟؟

خداجونم شکرت       
سلام دوستان..بچه ها من امروز ۸ انتقالم..آقاااا من هیچ حسی ندارم.از روز ۲ تا دیروز درد پریودی داشتم و ...

سلام عزیزم این چه حرفیه از الان داری انرژی منفی میدی، گلم توکل به خدا، این راه فقط باید ثابت قدم باشی ان شاء الله که مامان شدی، حساس شدن و گریه کردن از نشونه هاشه

سلام عزیزم منم به اینجور چیزا خیلی فک میکنم ولی تهش به جایی نمیرسم بار اول که از ۳۳ تاتخمک ۲ تا جنین ...

سلام ني ني تپل جون خوبي؟ خيلي خوشحال شدم پستتو ديدم، من اولش كه اين تابلو ديدم اومدم توش اولين نفر با شما اشنا شدم برا همين هميشه احساس ميكنم دوست قديمي هستيم☺️ ميگم شما دفعه اول جنين تون گريد سي بود كه مثبت شدين؟

...
عزيزم این عددهایی که زدین منظورتون چیه؟ منم میخوام بخونم 

اینا ترتیب روزها هست امروز نهمین روز هست و برای نهمین نفر می خونیم

تا چند روز هم پست مربوط به دعا رو مجبور بودم 2 تیکه کنم چون نی نی سایت خطا میزد، دیگه هر روز اسم نفرات قبلی پاک می کنم که هم قاطی نکنیم هم جا بشه تو یک پست 

سلام ني ني تپل جون خوبي؟ خيلي خوشحال شدم پستتو ديدم، من اولش كه اين تابلو ديدم اومدم توش اولين نفر ب ...

سلام عزیزم مرسی خودت خوبی ؟؟ 

منم همینطور حس خوبی نسبت بهت دارم 😊😊😊😍😍😍😍

یکیش b بود ab اگه اشتباه نکنم 

کیفیت همون دوسه تا دونه اسپرم همسرمم اصلا خوب نبوده 

خداجونم شکرت       

خيلي مباركه عزيزم انشالله به سلامتي و دلخوشي طي كني اين دورانو، ميشه بگي اقدامت چه جوري بود؟ يعني چن ساعت قبل و بعد از امپول اقدام كردين؟ يه سوالم داشتم اينكه آز همسرتون چه جوري بود؟ بازم تبريك ميگم خدارو بيييينهايت شكر

...
نه عزیزم سه روزه هچینگ بودن ۳تا انتقال دادن  هر چقدر دوست داری سوال بپرس عزیزم خوشحال میشم اگه ...

عزبزم هيچينگ رو خودتون گفتين كه انجام بدن يا دكتر؟ بعد اينجوري شانس بارداري بالاتر ميره؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
بچه ها نظرتون درمورد انتقال فرش چیه؟ به من گفت احتمال داره انتقال فرش برات بدیم من که رحمم تقویت نکر ...

عزيزم به نظرم يه پريود استراحت كن بعد انتقال بده 

بازم نظر دكترت رو بپرس

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
میخام داروهامو هم قطع کنم کاش از اول انتقال نمیدادم 

عزیز دلم هی می خوام دعوات کنم هی چیزی نمی گم آخه شما فکر کنم 8 روزه انتقال دادی، چرا خودتو اذیت می کنی، چرا هر چی با دلیل می گیم بی بی نزنین باز می خرید، آخه گلم اگر بی بی دقیق بود که دکتر برات آزمایش نمی داد، اونم تیتر 

نکن گلم ببین چه قدر خودتو اذیت داری می کنی آخه 

بعد خدا وکیلی کلی هزینه کردی و درد کشیدی دنبال اینی بی بی زپرتی نتیجه بهت نشون بده

اصلا فکر قطع کردن دارو به ذهنت دیگه خطور هم نکته، اگر خیلی بی طاقتی نهایت روز 14 انتقال آز بده، اگر جنین بلاست بوده روز 12