2777
2789

ظاهری:

۲۷ سالشه 

دامپزشکه 

خونهشون سعادت آباده 

پدر مادرش هر دو شاغلن و صاحب یه شرکت تولید لوازم خانگین 

ظاهرش خوبه (صورت متوسط خوب، ورژشکار و قد خیلی بلند بالای ۱۸۵)

یه ماشین چینی متوسط داره نه ارزون نه‌گرون در حد ۲۰۷ 

اخلاقی:

دستش توی جیب خودشه و از پدر مادر پول نمیگیره 

خیلی خیلی اهمیت میده و پیگیره 

متاسفانه در گذشته روابط زیادی داشته 

و اینکه من یکم نگرانم الانم نتونه متعهد بشه 

نظرتون چیه؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کسایی روابط متعدد داشتن نمیتونن متعهد باشن گلم

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

همه چیش خوبه جز اون تیکه ای که روابط متعددی داشته🥲خواه ناخواه ممکنه باگذشته مقایسه کنه رابطشو یادرآینده به یه آدم محدود نشه

بازم جای تغییر هست وممکنه واقعااصلاح شده باشن ولی شناختتون رو عمیق تر وطولانی ترکنید

💕مایار ندیده تب معشوق کشیدیم💕

بدرد نمیخوره در اینده هم کلی زن میان مخشو میزنن اونم راحت پا میده چون تنوع طلب شده. هیج بدرد نمیخوره من مورد اینجوری داشتم ردش کردم ازدواج کرد با یکی دیگه اونم ازش طلاق گرفت

همه چیش خوب بود جز همون مورد آخر که ازهمه مهم تره،بیشترباهاش رفت وآمد کن ببین چطوره

من بودم جوابم نه بود چون برعکس اکثریت من گذشته ورفتاراش برام مهم هست

بالاترین نوع رهایی،آزاد شدن از نظرات دیگران است🦋🌱