2777
2789
عنوان

کتری برقی چه مارکی خوبه

115 بازدید | 19 پست

شیشه ای نباشه

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم

Bitron خریدم چند روزه. فعلا که خوب بوده

من یک زنم با قدرت و صلابتی بزرگ   با روحی طغیانگر و با قلبی سرشار از عاطفه زنانگی    پس اگر آدرس را اشتباه آمدی       برگرد اینجا کسی از تنهایی نمرده است.   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبق تجربه ای ک من دارم 

برند فرق نمی کنه همه با ی المنت گرم میشن پس حساس نباش 

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
مال من شیشه هست در طول شبانه روز وقتایی که خوابیم خاموشه

رسوب نبست؟

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم
طبق تجربه ای ک من دارم برند فرق نمی کنه همه با ی المنت گرم میشن پس حساس نباش

مگه میشه عزیزم

مگه میشه عزیزم

بله ک میشه مگه کتری با چی گرم میشه و چه سیستم پیچیده ای داره 

من سالهاست ایرانی دارم مشکلی نیست

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
بله ک میشه مگه کتری با چی گرم میشه و چه سیستم پیچیده ای داره من سالهاست ایرانی دارم مشکلی نیست

چه مارکی عزیزم

چه مارکی عزیزم

من والا المپیا دارم خیلی خوب بود دوتا خریدم موقعی ک مهمان دارم 

از ی تعمیراتی هم بپرس ک الکی هزینه زیاد نکنی برای کتری

من والا المپیا دارم خیلی خوب بود دوتا خریدم موقعی ک مهمان دارم از ی تعمیراتی هم بپرس ک الکی هزینه زی ...

مرسی عزیزم

برامن مارک یونیک واقعا راضیم شیشه ایم نیس

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون