2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046678 بازدید | 684536 پست
خيلي متنت قشنگ بود مباركت باشه معجزه ي شيرين خدا عزيزم ميشه بپرسم مشكل از همسرت بود؟ چيز خاصي مصرف ...

مشکل بیشتر خودم بودم همسرم یک مقدارتعداد اسپرماش کم بود که دکتر آمپول هاش سی جی داد بهش داد خودمم متفورمین روزی سه تا میخوردم دیگه با لتروزول و اچ سی جی باردار شدم 

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم زدم منفی بود راستشو بخای من امید ندارم مثبت شه دیگه جوایش قطیه همینه

چه زود رفتی بی بی چک زدی 

ولی امیدتو ازدست نده عزیزم تو این تاپیک کسایی بودن که بی بی منفی بوده ولی آزمایش مثبت 

ببین لاله جون روز آزمایش بتاش پنجاه بوده بتا هم که میدونی هر دوروز دوبرابر میشه یعنی لاله جون اگه سه چهار روز قبل آزمایشش بی بی میزد قطعا بی بیش منفی میشد 

ممکنه برای شماهم اینطور باشه 

خداجونم شکرت       
سلام.عزیزم...بله من شمارو یادمه  خداروشکر خیلی خیلی مبارکت😍😍😍😍

عزیزم خداروشکر که شما هم بارداری

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد
سلام خانمی مبارکتون باشه، ان شاء الله به سلامتی بغلش کنی عزیزم، خدا خیرتون بده از این خبرای امیدوار ...

فدات عزیزم ممنون

سلام عزیزم منم به اینجور چیزا خیلی فک میکنم ولی تهش به جایی نمیرسم بار اول که از ۳۳ تاتخمک ۲ تا جنین ...

انشاءالله به آرزوت میرسی دوستم. یه سوال شما تو سیکلی که 33تا تخمک داشتی قبل پانچکر که سونو میکنن بهت گفته بودن چند تا تخمک داری

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
انشاءالله به آرزوت میرسی دوستم. یه سوال شما تو سیکلی که 33تا تخمک داشتی قبل پانچکر که سونو میکنن بهت ...

بهم تعداد نگفتن فقط سایز چنتاشونو خوند و گفت هایپری شدید 

لونه زنبوری شده و این حرفا 

وقتی تعداد خیلی زیاد میشه کیفیت میاد پائین از ۳۳ تا پانزده تاش با کیفیت بود ولی همسرم در حد دو سه تا دونه اسپرم داشت 

بازم اینجا کمکاری رویان بود که تخمکای منو فریز نکرد و من مجبور شدم بازم پانکچر شم 

خانومایی که همسرتون آزو اسپرمن و خودتون مشکلpco دارین اگه این پست منو میبینید قبل پانکچر به دکترتون بگین که میخواین تخمکای اضافی فریز شده تا خدایی نکرده مثل من نشین 

خداجونم شکرت       
دکترت کیه و کدوم مرکزی و چ آزمایشایی انجام دادی

من تهرانم ولی برای درمان رفتم رشت موسسه پزشکی مهر خانم دکتر مرضیه مهرافزا

تمام ازمایشات تو همون مرکز گرفته میشه و خودشون میزارن رو پرونده 

ازمایش روتین و تخصصی مثل ایمنی ،انعقادی،کارای ژنتیکی ،بررسی کروموزومی و...

من ویتامین D سه کمی کم بود سیکلمو کنسل کردن که برای دوستم خیلی کمتر از من بود دکتر گفته بود حالا تخمک گیری میکنیم توکل به خدا درست توکل به خدا شرط اول ولی وقتی علم پزشکی میگه ویتامین د. کم باشه تخمک ضعیف پس چه اصراری برای ورود به سیکل 

آره عزیزم حتی جنین هم بود ولی قلبش تشکیل نشد تا اول هفته ۹ هم صبر کردم هرچی سونو میدادم میگفت ۶ هفته ...

عزیزم هنو رویانی .یا دکترتو عوض کردی . چ آزمایشهایی انجام دادی و بعد ازمایشها متوجه چی شدی و الان شرایطت چیه .این آزمایشها مربوط به ما هست یا همسرمون .