2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046780 بازدید | 684548 پست
عزیزم هنو رویانی .یا دکترتو عوض کردی . چ آزمایشهایی انجام دادی و بعد ازمایشها متوجه چی شدی و الان شر ...

نه عزیزم الان تحت نظر دکتر طرازی هستم آزمایش کاریوتایپ هم من هم همسرم دادیم که شکر خدا خوب بود خودمم آزمایش ایمنی انعقادی دادم که متوجه شدم غلظت خون شدید دارم و ویتامینb6 آمپول 12 مصرف کردم الانم روزی دوتا هپارین میزنم و آسپزین دارم 

پردنیزولون و سرم آی وی آی جی هم داشتم 

خداجونم شکرت       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بقیه نداشت فقط دوتا جنین شد  تخمکامو فریز نکردن تا سری بعد دیگه من پانکچر نشم و از همون تخمکا ...

متاسفانه رویان چون پژوهشی و زیر نظر جهاد دانشگاهی این اتفاقات زیاد میوفته 

دوستان بنا به تجربه میگم خدمتتون مراکزی که زیر نظر جهاد دانشگاهی هستن نرید 

من تهرانم ولی برای درمان رفتم رشت موسسه پزشکی مهر خانم دکتر مرضیه مهرافزا تمام ازمایشات تو همون مرک ...

عزیزم من شرائط شهرستان رفتن ندارم شاغلم و درگیر میشه اسم آزمایشها رو بگی تا منم انجام بدم

متاسفانه رویان چون پژوهشی و زیر نظر جهاد دانشگاهی این اتفاقات زیاد میوفته  دوستان بنا به تجربه ...

نظرتون راجع به کلینیک امید چیه ؟ میشه جنین هامو برا انتقال ببرم اونجا البته بعد اون آزمایشهایی که باید انجام بدم و نمیدونم چیه 😢😭

میشه اسم منم بنویسید و لیست اسامی هم بدین انشاله تو اون هفته باید برم انتقال

9.برنا 11
10.masi_007
11.yasinam، پریچهر 61
12.pangol، آژند
13.پریچهر 61، و آرامش
14.مریم_مادر
15.بهار 213, صنم
16.zizgol
17.سارا 1369
18.آزی اهوازی
19.رویا مشهدی
20.تورک آنا
21.محیا
22.نسرین_مهر
23.elin 6262
24.آینوووووش 3
25.samaneh_m
26.rakhsh 67
27.pary 12
28. نیلاسمان
29. ninitopol, armaghan
30.لی_لا1
31.مینویی فندق داره
32.الهام 67
33.مرمر40

35.سهیلا_جون
36 فاطیما259
37.afshannn
38.mazin70
39.yasimah

40.محمد باران 

عزیزم به قول آنا جون دیر زدی، یه هفته قبل انتقال نشون میده جمع کن این بساط بی بی رو آخه مامان خوب، ...

باور میکنی از بس شوهرم گفت .خودش رفت خرید .با اینکه یک پسر داریم اینقدر ذوق کرده انگار بار اولشه 😄😄

نه عزیزم الان تحت نظر دکتر طرازی هستم آزمایش کاریوتایپ هم من هم همسرم دادیم که شکر خدا خوب بود خودمم ...

طرازی کدوم بیمارستانه ؟ 

ی بار سال ۹۵ رفتم مطبش ساختمان قدیمه که پله هاش برق و اسانسور نداشت سر همایی منشیش گفت فقط نازایی میبینه و نوبت هاش دیره .منم تازه ی سال بود اقدام کرده بودم فکر نمیکردم نازایی دارم و بعد بیخیال شدم الان نوبتهاش چجوریه

سلام دوستان  ی سوال میشه اگه میدونید کامل راهنماییم کنید من هیچ مشکلی ندارم و تا پارسال هر ما ...

گلم آزمایش های ایمنی و انعقادی هست که باید انجام بدی، اصلا هم منتظر نمون تا برات دکتر بنویسه، خودت برو با همسرت پیش زرنانی تو بيمارستان گاندی ویزیت شو، حتما می نویسه برات، تو عکس رنگی که لوله ها باز بودن؟ هیدو نبودن که؟ ویتامین دی 3 چک شده برای هر دو تاتون؟ احتمالا برای همسرتون آز دی اف آی بنویسن حتما انجام بده،راستی ذخیره شما چنده؟ چند تا تخمک و جنین داشتی؟ چند بار انتقال دادی؟ 

منم امروز دهم هستم برا نماز بیدار شدم زدم منفی بود😁😁

شاید عجله کردیم . بعد ده دقیقه وسواسی شدم رفتم نگاش کردم یک خط هاله افتاده بود نمیدونم بر اثر موندن اینطور شده . چون کمی عصبی شدم سه چهار دقیقه بعد پرتش کردم سطل اشغال 😁😁

طرازی کدوم بیمارستانه ؟  ی بار سال ۹۵ رفتم مطبش ساختمان قدیمه که پله هاش برق و اسانسور نداشت س ...

آره همونجاست عزیزم 

من بهمن زنگ زدم اول اسفند بهم وقت داد 

خداجونم شکرت