2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
گلم تو چند تا مقاله نوشته بود میشه جنین فریز رو pgd کرد، از مرکزتون بپرس اگر انجام میدن که خیلی عالی ...

زينب جون سه روزه فريز شدن ولي اين كار رو روشون انجام بدند چه مشكلاتي رو ميشه بررسي كرد؟ چون انروز از جنين شناس پرسيدم گفت با PGD هم نميشه كامل به سلامت جنين مطمئن بود

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
زينب بي بي چك اونا از مال ما نيس خب احتمالا در حد آز معتبره

نه بابا این جوریا هم نیست ما هم کلی بی بی چک دقیق داریم، کلا تو همه جای دنیا بی بی چک بتای زیر 25 رو نشون نمیده، حالا فرض کن بیچاره اگر حاملگی شیمیایی داشته یا تو روز 10 هنوز بتا خیلی بالا نرفته و داروش رو قطع کنه، به نظر من که فقط آز خون معتبره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نميدونم خيلي از آزمايشهام سر درنميارم ولي زرناني نوشته PAI1 دابل هموزيگوت و باتوجه به سن بيمار به نف ...

بيا خب پاي وان هموزيگوتي فك كنم بايد ب ٦ ب١٢ رو يكي دو ماه قبل از انتقال داشته باشي خب خاكستري هم همينطوري مثبت شد بعد بتاش افت كرد پاي وان مشكل داشت كه ب٦ ب١٢ گرفت دو ماه بعد انتقال داد الان به لطف خدا وسطابةي بارداريه، هانا هم همچين جهشي داشت البته فك كنم هتروزيگوت بود كه ب٦ ب١٢ استفاده كرد مثبت شد بعد از دو سه تا منفي

...
ممنونم عزيزم از همدرديت  ديگه اينا توجيهاتيه كه ما واسه خودمون ميتراشيم dfi و .... يكي از دوست ...

تاراجان درسته که ما همیشه میخوایم برگردیم عقب و همه چی رو باز بررسی کنیم ببینیم مشکل از چی بوده تا دفعه بعد بتونیم حلش کنیم و مطمئنتر قدم بر داریم، اما باید این رو همیشه درنظر داشته باشی که حتی با ivf هم فقط چند درصدی احتمال مثبت شدن و موفق امیز بودن عمل داره، که حتی اگه هیچ مشکلی هم نباشه باز هم اون‌درصد به سی هم نمیرسه، بنابراین شاید بتونی این طوری یه کم خودتو آرومتر کنی و بدونی که خدا حتما یه موقع دیگه برات در نظر گرفته و مامان میشی انشالله💖💖🌺🌺💝💝🌸🌸

سلام⁦☺️⁩ نوچ😁.... شوهرم اومده مرخصی دوباره ۳۰ تیر برمیگرده.... تازه امروز رسیده هی میگه کی به دنیا ...

ان شاالله به سلامت ني ني نازمونو بدنيا بياري تروخدا برام دعا كن حالم خوب نيست و منم ني ني دار بشم

زينب جون سه روزه فريز شدن ولي اين كار رو روشون انجام بدند چه مشكلاتي رو ميشه بررسي كرد؟ چون انروز از ...

تارا پي جي دي رو ول كن خب شما جنين داري ديگه اون كارا واسه چيه، ريپلايش كن از خاكستري بپرس ماجرا رو، بعضي وقتا همين جهش هاي ژنتيكي انعقادي مانع خونرساني و رشد ميشه كه انوكسا هم به دردش نميخوره گويا از قبل بايد ويتامينشو خورد

...
سلام عزیزم اسم اون دوتا آمپول چی بود؟اگه مایلید میشه بگید مورفولوژی نرمال چند بود و در روز پانکچر بر ...

سلام گلم اسم آمپولم Elonvo بود يدونه 

موفولوژيش ٢درصد نرمال بود كه قبلش ويتامين فرتيل پلاس و E/C زينك هم ميخورد ولي تحرك ٥٠درصد بود و تعداد هم عالي بود دكتر اورولوژ همسرم گفت شما طبيعي باردار ميشين ولي من ديگه خيلي عجله داشتم همسرم هروز گردو تو وعده صبحانه ميخورد و موز و خرما هم زياد استفاده ميكرد كلا فست فود هم نميخوريم منظورم بيشتر سوسيس كالباس دكترم گفت اين آز براي ivfعاليه ،دكترم دارو خيلي كم بهم داد كه اصلا من درد نداشتم و گريه ميكردم شايد تخمك ندارم ولي خدارو شكر  ١٥تا داشتم كه بعد ٤روز بهم گفتن ١٢جنين ٣روز تشكيل شده اي يو اي هم انجام دادم يك بار  با دو تا فوليكول ولي منفي شد 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷