2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047030 بازدید | 684569 پست
ممنونم عزيزم از همدرديت  ديگه اينا توجيهاتيه كه ما واسه خودمون ميتراشيم dfi و .... يكي از دوست ...

دقيقاً. اف اي و اون حرفا رو بيخيال شو پوچ كه شايد جنين تو همون مراحل اوليه بنا ب هر دليلي نتونه به رشد ادامه بده و در حد همون روز اول بمونه ولي خب ساك قوي باشه به رشد ادامه بده بعد اونوقت بگن خالي شد وگرنه كه جنين قطعا بوده كه برات انتقال دادن، مشكل انعقادي داشتي يا ايمني؟

...
گلم تقریبا زندگی عادیم رو داشتم ولي خیلی مراقب بودم خسته نشم و پشت سر هم کار نمی کردم، آب خیلی می خو ...

ممنونم عزیزم 

این غذاهایی که میگن بعد از انتقال بخورین، مثل نشاسته، آناناس و اینجور چیزها، شما خوردین؟؟ 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میدونم چه حالی داری ولی چاره چیه جز صبر .. ایمان داشته باش پاداش صبرتو میگیری. الان تو امامزاده صالح ...

دعات مستجاب شد كمي اروم شدم حالا از تَح دلت واسم فرزند بخواه كه ديگه خيلي طولاني و طاقت فرسا شده برام، منم به عنوان تشكر از بابت اين دعائي كه اونجا به نيابت از صميم قلب در حقم ميكني همين لحظه از تَح قلبم از خدا خواستم اين دفعه مثبت باشي به حق صاحب الزمان عج انشالله

...
ممنون عزيزم  فكر كنم بايد يك فكري بحال افسردگيم كنم از سر شب ميگيرم ميخابم چند ساعتي يبار بيدا ...

‌نمیدونم چرا ولی اولین نفر یاد شما و محیا بودم .. این روزا تصمیم گرفتم دیگه نیام این سایت آخه از روزی که سونو رفتی و اونجوری شد خیلی بهم ریختم.. خدایا دل دوستمو خودت شاد کن زیرا که تنها تو ارحم الراحمینی..

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
دعات مستجاب شد كمي اروم شدم حالا از تَح دلت واسم فرزند بخواه كه ديگه خيلي طولاني و طاقت فرسا شد ...

فدای دل مهربونت عزیزم.. فقط توکل کن به خدا و هر وقت دلت گرفت باهاش حرف بزن .. خدا صدای دل آدم رو میشنوه.. 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
دقيقاً. اف اي و اون حرفا رو بيخيال شو پوچ كه شايد جنين تو همون مراحل اوليه بنا ب هر دليلي نتونه به ر ...

نميدونم خيلي از آزمايشهام سر درنميارم ولي زرناني نوشته PAI1 دابل هموزيگوت و باتوجه به سن بيمار به نفع ترمبوفيلي تفسير ميشود ادامه اش هم نوشته در اين سطح در سنين پايين درماني توصيه نميشود ولي در خصوص كيس اين بيمار درمانهاي كوتاه مدت توصيه ميشود يك چيزايي هم نوشته كه غير واضحه در مورد آلفا TG و ... كه البته نوشته اين مشكل رو ندارد.

شفاهي هم ازش پرسيدم گفت مشكل خاصي نداري فقط باتوجه به سنت يك توصيه هايي كردم  

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
‌نمیدونم چرا ولی اولین نفر یاد شما و محیا بودم .. این روزا تصمیم گرفتم دیگه نیام این سایت آخه از روز ...

ممنون عزيزم از محبتت

فكراي منفي نكنيد انشالله همه شماها مثبت ميشيد و قلب نازنين ني ني هاتونو ميبيند و 120 سال براشون مادري ميكنيد 

مورد من خاص بود فكر كنم اصلا تا حالا تو اين تاپيك مورد مشابه نداشتيم و انشالله ديگه هيچوقتم نداشته باشيم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
ممنون عزيزم از محبتت فكراي منفي نكنيد انشالله همه شماها مثبت ميشيد و قلب نازنين ني ني هاتونو ميبيند ...

مطمعن باش خدا پاداش صبر و دل مهربونت رو که برا من گناهکار دعا میکنی بهت میده.. اینو از ته دلم واست خواستم.. یه بار مثبت شدی پس دوباره هم میشی.. 

سلام خواهرای گلم😍🌼

معذرت میخوام که چندوقتی نیستم تو سایت و از حالتون بی خبر..

ولی هرروز و هر لحظه دعا میکنم که در بهترین حالت ممکن باشید و کلی اتفاق های خوب در انتظارتون☘🤗☘

ان شاءالله که توی این سال همه منتظرا حاجت روا بشن و همه نی نی ها سلامت بدنیا بیان 😊 

آمین🌱🍃

التماس دعا🌼

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
چه جالب من روزی که انتقال دادم رفتم دسشویی بعداز نیم ساعت خیلی ناراحت شدم. از اون روزم تقریبا استراح ...

کاش منم همون لحظه میرفتم دسشویی، داشتم میترکیدم، ولی نذاشتن پاشم، اشکم دراومد واقعا، انقد استرس بهم‌وارد شد که همونجا فک کردم تمومه دیگه و البته همونم شد😔😐

میشه قبل انتقال بررسیش کرد؟ مثلا با pgd نگرانم جنینای باقیمونده هم مشکل داشته باشه اگه احتمالش وجو ...

گلم تو چند تا مقاله نوشته بود میشه جنین فریز رو pgd کرد، از مرکزتون بپرس اگر انجام میدن که خیلی عالیه، فقط جنین ها تو مرحله بلاست که فریز نشدن؟