2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست

چند تا سوال دارم هرکی بدونه و جواب بده ممنون میشم

هماتوم برای چی تشکیل میشه؟ ما که از اول انوکسا میزنیم چرا بازم هماتوم تشکیل میشه؟

ممکنه این هماتوم مانع خونرسانی به جنین شده باشه و قلبش به این علت تشکیل نشده؟

من سطح استرادیولم پایینه قبلا تست دادم رنج نرمال بالای ۶۰ و من ۵۰ بودم ضخامتمم با کلی ماجرا رسید به ۷.۵ ولی دکترم وقتی سونوی اول ساک رو دید استروژل رو گفت دیگه استفاده نکن فقط ۸ میلی گرم استرادیول رو گفت ادامه بده. ممکنه کم کردن استرادیول باعث این اتفاق شده؟؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
بچه ها من امروز روز دوم تزریق واسه پروسه ivf بود ولی اشتباهی گونال اف رو به جای ۲۲۵ سی سی ۲۵۰ تزریق ...

عزیزم اختلاف دوزت ناچیزِ

اصلا جای نگرانی نیست

فردا کمش نکن اصلا همون دوز اصلی رو بزن 

آخرش یه ۲۵ کم میاد که مهم نیست

اما اوایل دارو اصلا کم نزن و تایم مشخص بزن مثلا اگر صبحا میزنی همیشه صبح بزن چون بدن اون ساعتها منتظرِ دریافت هورمون

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ابجی های گل فکرنکنم عفونت گرفتم ببخشیدابی ادب یه ولی ترشحاتموخیلی بوی بدی میده چند سری هم دکتربخم کر ...

حتما به یه دکتر زنان خوب مراجعه کن و علاوه بر پماد با این شرایط باید قرص هم بخوری

میدونم خسته شدی اما عفونت اون هم بو دار به شدت مهمِ و باید تا آخرین دارو استفاده بشه وگرنه مشکل عفونی شدن لوله های فالوپ پیش میاد

کیا ابن سینا باردار شدن؟یکم بهم انرژی بدین😩😩اخه حس میکنم خوب نیست باید برم مراکز دیگه کلینیک امید ...

من ابن سینا نرفتم اما امید رفتم اصلا هم از رفتار و طرز معاینه و جوابدهی شون راضی نبودم

کلاً آدم صبوری هستم اما خیلی کادر ضعیف و بی مسئولیتی داشت 

البته بخش معاینه با دکتر ال یاسین

خوشم نیومد .

آره گلم واسه پنجشنبه هست

ان شاءالله موفق باشی دوستم

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷
نه عزیزم فردا میرم کم پیدا شدی

سونو چه خبر؟!_

انشالله خوش خبری دوستم

سلام به همگى  من خيلى صفحه عقب هستم حدودا  ٨٥ صفحه عقبم انشالله كه تو اين صفحه ها كلى مام ...

ب سلامتی هاناجون مبارک باشه

انشاله همیشه در کنار هم شاد و سلامت باشید

اسم دختر خوشکلتو چی گذاشتی

ب سلامتی هاناجون مبارک باشه انشاله همیشه در کنار هم شاد و سلامت باشید اسم دختر خوشکلتو چی گذاشتی

مرسى عزيزم انشالله قسمت تك تك منتظرها🌸🌸

ببخش اگه اشكال نداره اسمشو نگم چون كسى نمى دونه ميكرو انجام دادم ترجيح مى دم هم كسى متوجه نشه و شايد اينجا آشنايى باشه

کلی به جون شوهرم نق زدم که بیاد😅 گفتن ۲۴ تیر

ان شاالله به سلامتی بیاد بغلت عزیزم❤همه چیز جور میشه گلم

التماس دعا

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بچه ها مثلا اگه از پریودی ۸هفتتون کامل بود و رفتین سونو از پریودتون سونوتون چقدر فرق داشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟چن ...

اختلاف تاریخ ها مهم نیس و تا یک هفته نرمال در نظر گرفته می شه تو سه ماهه اول

روند رشد مهمه 

مثلا سونو دو هفته بعد باید دو هفته رشد بیشتر داشته باشه

چند تا سوال دارم هرکی بدونه و جواب بده ممنون میشم هماتوم برای چی تشکیل میشه؟ ما که از اول انوکسا می ...

انوکسا جلوی انعقاد رو می گیره و در واقع فرد رو مستعد خونریزی و هماتوم می کنه

البته من جایی نخوندم که انوکسا احتمال هماتوم در ای وی اف رو بالا می بره

اما در کل انوکسا جلوی هماتوم رو نمی گیره برعکس احتمال خونریزی و هماتوم رو بالا می بره

بچه ها من امروز روز دوم تزریق واسه پروسه ivf بود ولی اشتباهی گونال اف رو به جای ۲۲۵ سی سی ۲۵۰ تزریق ...

عزیزم منم روز اول به جای ۱۵۰ واحد ۲۲۵ زدم . زنگ بزن به دکترت بگو به من که گفتن از فردا همون ۱۵۰ تا رو بزن.. 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد